- 24 Ekim 2019
- 8.063
- 49.239
- 548
- Konu Sahibi endoles2001
-
Benim hiç hoşuma gitmiyor.bu kelime de yeni türedi..sorun diyince neden olmuyor?çok mu banalBaşlık da "elti sorunsalı"
Sorunsala gel.
Sorunsal kelimesi kimisinin pek hoşuna gidiyor olmalı. Yerli yersiz kullanılıyor ya
ahaha eltinin yeni surumu çıkmış piyasaya, biz hak vermedik ya konu sahibine hemen bir sırlar dunyası abartı kötulukleri ekledi kadıncağıza, yaşlıları sopayla döven, evde sadece zevk olsun diye tekmelemek için hayvan besleyen de biri sanırım bu elti ahahaaa.
kekik çayından duşuk yapılacağını biliyosan neden içtin bacım.
Düşük yaptığım için moralim bozuk??Sanırım düşük yaptığınız için moraliniz çok bozuk..
Benim hiç hoşuma gitmiyor.bu kelime de yeni türedi..sorun diyince neden olmuyor?çok mu banal
O zaman sizin hesabınıza göre çocuğunuz kayınvalidenizin ilk torunu değil. Bu durumda sizin çocuğunuzun da daha az önemli olması gerekiyor. Halbuki her dünyaya gelen can, biriciktir ve o dünyaya ilk defa gelir. Dünyaya kardeşlerinden sonra gelmiş olması onun değerini aşağı çekmez.İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Evet ..yazdığımı silmeyi unutmuşum.Düşük yaptığım için moralim bozuk??
Yanlış alıntılamış olmalısınız sanırım.
İşte yeni kelime duyup bunu cümle içinde kullanayım diye heveslenmek bu. Sorun başka sorunsal başka. Oysa burda sorun bile yok.
Elti zavallı habersizce yaşamakta.
Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğimBuna bu saatten sonra kim inanır?
Yerden yere vurulunca hemen eltiye affedilmeyecek özellik eklemece
Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim
Ya var ya ilahi benide güldürdünüz hayır yani istediği yorumları alamayınca hakaret edeni gördüm de sizin gibi flash tv senaryoları yazıp sonradan r yapıp yalandan erkeğim diyeni ilk kez görüyorumAhahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim
Yok kız erkek falan değil hep gebelik sayfalarında konu sahibi gerçek sadece istediği algı oluşmayınca geri vites yaptıYani en azindan neden bu kadar geriden geldigin belli oldu
Yok kız erkek falan değil hep gebelik sayfalarında konu sahibi gerçek sadece istediği algı oluşmayınca geri vites yaptı
Kv eşit olacağını belirtmiş neden bozuldunuzki istemiş kalmış hamile herkesin çocuğu kendineKızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
ohhhh çatla o eltin senden önce doğuracak taht ona geçecek ahhahaha.Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim
SİZE NE?Canım çok sinsi ben evlendiğimden beri günüm geçiyor diyip diyip kayinvalidemlere yag yapıyor iki çocuğuna isim koymamis diyor ki kayınvalidemin ismini koyucam kız olursa erkek olursa kayınbabamın Allah aşkına yanı tuhaf bir kızı bir oğlu var kayinvalidemlerde diyor seni kıskandı yaptı diye
evet ya fakültede anlatıyordu sanki bi hoca,feromonlardı galiba öyle hatırlıyorum,gerçekten de öyle oluyormuşbu gerçek ama
ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili
yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor
hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu
(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
ay hahahahah kahkaha attım çok tatlısınİçiniz haset dolu.
Kv eşit olacağını belirtmiş neden bozuldunuzki istemiş kalmış hamile herkesin çocuğu kendine
ohhhh çatla o eltin senden önce doğuracak taht ona geçecek ahhahaha.
erkekmiş bi de yalana bak.
kız hasetinin kokusu ekrandan çıktı yeşil yeşil çizgi film gibi ,bir de çeviriyo lafı.
Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?