- 16 Haziran 2015
- 18
- 2
- 86
- Konu Sahibi Fatmanur 1
-
Kızlar ilk defa yazıyorum içimi dokebilecek bir yer olarak gördüm burayı bnm sorunum eltilerimle iki ektim var ikiside birbirinden cin ben içlerinde çok pisirik kalıyorum hep birlikte olduğumuz ortamlarda ben görünmez gibi oluyorum gorumcelerim kaynanam kayınbabam tarafından ztn yapı olarakta sessiz içine kapanık biriyim ve bu durum beni çok üzüyor değiştiriyorum da kendimi
Haklı oldugun her dava kutsaldır.
Dolayısıyla ucunda dayak da olsa ölümde olsa savunacaksın biz canlılar olaylara tepki veririz vermezsek insani özelliklerimizi kullanmamış oluruz.
Tartışmak bizim için gülmek ağlamak savunmak kanıtlamak her şey her şey.
Benim bildiğim tek bir şey var eğer bu dünyada yaşam sürüyorsan insanlarda her koşulda uğraşmak zorunda oldugunu unutma.
Sadece anlık durumlar için geçerli değil hani heh tamam tepkiyi verdim sıyırdım paçayı değil daima savaş içerisinde olmalı insan kanıtlamalı savunmalı herkes gibi sağlam haklara sahip olmalı.
Onun için yapmaktan korktugun her neyse üzerine git.
Çünkü zaten her halukarda kötü hissedecek olan saçları dökülecek olan yine sensin.
Çok çok tatlısınız. Konu sahibinin hangi cümlesi size bunları yazdırdı çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?