• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Eltinin suçu ne?
Ne yapsın siz sessiz sakinsiniz diye oda mı sessizce otursun?
Ben anlamadım.
Kendinizle ilgili hoşlanmadığınız bir durum varsa , ki bence yüzgöz olmaktan iyidir sessiz sakin mesafeli olmak,bunu değiştirmek sizin elinizde. Sizde sohbetlerine dahil olursunuz,uyarsınız onlara olur biter.
Eltimi suçlamiyorum burda her türlü konu konuşulduğu için bu konuyu açtım bende demek istediğim daha girişken daha cana yakın nasıl olunur

ben de öyleyim :D boşver böyle olmak daha iyi. hatta ben oğlum olmadan önce çocuklarla takılırdım. eşimin 20 tane falan yeğeni var. eminim çocuk akıllı falan demiştirler ama çocuklar daha zevkli gelirdi. tanımadığım insanlarla ilgili yorumları dinleyeceğime onların saf muhabbetlerini dinlerdim. şimdi bir oğluşum var Allah bağışlar inş. azıcık cazgır :D o yüzden diğer çocuklara yüreğim kalmadı mecbur büyüklerle takılıyorum. ama sadece dinleyip hafif sırıtıyorum . hepsi bu :D

eltiler dışa dönük sen işe dönük. ortada sorun olabilecek bişey yok.

değişmeye çalışırsan yapmacık ve yapay olursun. bence kişiliğinden taviz verme, saygı duy ve sev kendini..

Sessiz atın çiftesi pek olur derler
Ben sessiz insandan cekınırım :halay:
Eltınızle alakası ne bılemedım ama ne isenız oyle devam edınız kımseye zararınız yoksa nıye degıseceksınız kı
Sırf daha fazla goz onunde olmak için mi

Tmm daha net bir şekilde anlatmaya calisim biz üç eltiyiz iki eltim de bnden daha girişken daha cana yakın oldukları için daha dikkat çekiyorlar ve seviliyorlar bense hep dışlanan kişi gibi oluyorum yeni kayıt oldum ilk defa yazdigim için başlıği yanlış yazdım galiba aslında sorun eltiler değil benim daha böyle hayat dolu girişken cana yakın olmamam
Ama siz de böylesiniz yani ne olacak ki? Ben de öyle cana yakın bir insan değilim. Eşimin ailesine gittiğimizde de kendi ailemde de hep geride dururum, oturur kitap okurum millet sohbet ederken hatta. Çünkü beni ilgilendirmiyor olur bir çok muhabbet konusu. Eltim ise çok anaç bir insan, çok da cana yakın, bir sürü yemekler yapar, mutfaktan çıkmaz, şen şakraktır. Onu öyle seviyorum, bence çok tatlı bir kadın. Pek gelmiyorlar bayramda falan çok uzak oldukları için keşke gelseler diye bakıyorum her bayram. Ama onun gibi olmaya da asla çalışmam. Bana göre değil yani. Ailedekiler kimi daha çok seviyor sayıyor bilmem, pek de bunun üzerine düşünmedim. Hepimiz birbirimize saygılı olduktan sonra ne önemi var zaten?
Sizin farklı olmanız size bir şey mi kaybettiriyor? Maddi olarak birbirinize bağımlısınız da onlar cana yakın diye onlara bir şeyler daha mı çok oluyor? Böyle somut şeylerden bahsederseniz daha net cevap verebiliriz.

Ama siz de böylesiniz yani ne olacak ki? Ben de öyle cana yakın bir insan değilim. Eşimin ailesine gittiğimizde de kendi ailemde de hep geride dururum, oturur kitap okurum millet sohbet ederken hatta. Çünkü beni ilgilendirmiyor olur bir çok muhabbet konusu. Eltim ise çok anaç bir insan, çok da cana yakın, bir sürü yemekler yapar, mutfaktan çıkmaz, şen şakraktır. Onu öyle seviyorum, bence çok tatlı bir kadın. Pek gelmiyorlar bayramda falan çok uzak oldukları için keşke gelseler diye bakıyorum her bayram. Ama onun gibi olmaya da asla çalışmam. Bana göre değil yani. Ailedekiler kimi daha çok seviyor sayıyor bilmem, pek de bunun üzerine düşünmedim. Hepimiz birbirimize saygılı olduktan sonra ne önemi var zaten?
Sizin farklı olmanız size bir şey mi kaybettiriyor? Maddi olarak birbirinize bağımlısınız da onlar cana yakın diye onlara bir şeyler daha mı çok oluyor? Böyle somut şeylerden bahsederseniz daha net cevap verebiliriz.

Yok maddi olarak bir kaybimiz olmuyorda kendim rahatsız oluyorum yapı olarak biraz kıskanç biriyim keşke bende sizin gibi olabilsem sizin gibi dusunebilsem

Yok maddi olarak bir kaybimiz olmuyorda kendim rahatsız oluyorum yapı olarak biraz kıskanç biriyim keşke bende sizin gibi olabilsem sizin gibi dusunebilsem
Zamanla geçer o zaman. Kıskanmamaya, herkesi olduğu gibi kabul etmeye ve kayın ailenizin sizi sevmesinden falan çok eşinizle olan ilişkinize odaklanın. Ondan başka kişilerden beklenti içinde olmayın. Yani onlardan size karşı büyük bir sevgi, ilgi vs. beklemeyin. Sizinle evlenip sevgi ilgi sözü veren onlar değil sonuçta. Saygılı olup zarar vermesinler yeterli. Sonuçta ne konular okuyoruz burada.

Onları yaradılışı öyle sizinki öyle yani onlar daha dışa dönük çenebaz olabilirler sizde sakin yapıdasınız bu kolay kolay değişmez bunun size ne zararı var ki bırakın onlar göz önünde olsun bırakın onların çeneleri çalışsın boşverin çok pısırık durmayın biraz cevval olun tabii ki bir iş yaparken falan eliniz çabuk olsun. Ama eşinin ailesiyle ve eşinle sorunun yoksa takmayın yani.

Back
X