tabiki şart değil lakin konu içine konu dahil edilmesini istemediğim içn öyle dedm şimdi önerilerinzi alabilrmym sagolunDoğru düzgün açıklama yaptığınız için teşekkürler
Üyelerin bir konusunu anlamak için diğer açtıkları konuları okumanın şart olduğunu bilmiyordum iyi öğrenmiş oldum
peki ya istemem ragmen uyarılmasına ragmen evime gelirse o zaman ne yapmalıyım sizce onu evime almalımıyım ?Okurken dikkat ettim araya bol bol gülücük koymuşsunuz . Ben kötüyüm , ohh mis vs . Ama bana hiç öyle rahat gözükmediniz . Bu kadar zamandan şöyle olursa böyle olursa diye kurmuşsunuz , sizin kurbanınızsa onların da kurbanı . Konuşmayın yüzüne bakmayın ama bu kadar da takmayın bence insanları .
eltin kavga çıkarırsa ağzından çıkacak iki cümle var mübarek bayramda bile çamur sıçrattığına göre zerre kadar insanlığı kalmamış bunun der kalkar gidersin,şeklin olur kavga etmeye bile tenezzül edilemeyecek varlıklar vardır koyma insan yerine dön kıçını gitistanbula mı =) ist benm gitme imkanım yok canm calışıyorum
bayram için dediysen ben kurbanda gittim diyelim
eltim kesinlikle orda kavga cıkarır laf atar kıskstr sizce o aman ne yapmalıyım ?
ha bide evime gelirse herşeye ragmen ? evime almalımıyım bu baş belasını
haklısın sanrm en güzeli böyle yapmakeltin kavga çıkarırsa ağzından çıkacak iki cümle var mübarek bayramda bile çamur sıçrattığına göre zerre kadar insanlığı kalmamış bunun der kalkar gidersin,şeklin olur kavga etmeye bile tenezzül edilemeyecek varlıklar vardır koyma insan yerine dön kıçını git
artık böyle 2017 ye girdik
eltim zaten bende kalmaya gelmeyecek ki siz yalnş anlamıssınız konumu söyle acıklayım..Eltiniz niye gelsin de size allasen? Annesi de ordaymis. Siz onu sevmiyorsanız o da sizi sevmiyor sonucta. Ben eltimle can ciger kuzu sarmasi bile olmasa annemin oldugu sehirde ne demeye gidip eltimde kalayim. Bence gereksiz bir gerginlik yasiyorsunuz.
Ayrica kurban sizin de kurbaniniz, anne-baba esinizin de annesi babasi. Siz niye kacasiniz? Gider konusmadan, isiniz bitince hemen evinize donersiniz.
Eltiyi evinize almayabilirsiniz. En dogal hakkiniz. Ama bunu kavga gurultuyle degil guzelce yapin. Kvnize onceden soyleyin eltinize iletsin. Buna ragmen kapiya dayanirsa kadin kapiyi acmamak sizin ozgurlugunuz dahilindetesekkür ederim yorumunuz için tek klamıyorum ne yazkki oglumu böle bir riske atamam o yüzden kv ile kalacagm
kv ile aramda sorun yoktur şükür ama işte eltimin gelmeye kalkması herşeyi bozar..
peki herşeye ragmen gelmeye kalkarsa ne yapmalıyım ? nasıl tepki koymalıyım onu evime almalımıyım ?
kurban meselesinde sanrm haklısınız..
ora soncta kp in evi oda misafir bende lakin biz gittimz zaman kurban günü kesinlikle eminim kavga cıkartacak
bu arada yorumlarn cok mantıklı cok teşekkür ederm anlayan birilerinin olması insana cok iyi moral veriyoreltin kavga çıkarırsa ağzından çıkacak iki cümle var mübarek bayramda bile çamur sıçrattığına göre zerre kadar insanlığı kalmamış bunun der kalkar gidersin,şeklin olur kavga etmeye bile tenezzül edilemeyecek varlıklar vardır koyma insan yerine dön kıçını git
onunda kolayı var kapına geldiği an kusura bakma görüşmek istemediğim kişileri evime almıyorum ,hayırlı günleeeer de kapıyı kapa,çirkefleşirse zorlamı girecen evime polis çağırtma bana defol de olsun bitsin,ne geriyon kendini hemen ardından patlat bir kahve löpür löpür içhaklısın sanrm en güzeli böyle yapmak
peki istenmediğini uyarıldıgını bildiği halde evime gelmeye cürret ederse peki o zaman ne yapym
bu konudada fikir verirmisin sagolasn =)
hah bende onu diyorum sagolun beni anladıgınız için..Eltiyi evinize almayabilirsiniz. En dogal hakkiniz. Ama bunu kavga gurultuyle degil guzelce yapin. Kvnize onceden soyleyin eltinize iletsin. Buna ragmen kapiya dayanirsa kadin kapiyi acmamak sizin ozgurlugunuz dahilinde
peki tek değilde kp ile gelirse ? hani birşey diyemesin dieonunda kolayı var kapına geldiği an kusura bakma görüşmek istemediğim kişileri evime almıyorum ,hayırlı günleeeer de kapıyı kapa,çirkefleşirse zorlamı girecen evime polis çağırtma bana defol de olsun bitsin,ne geriyon kendini hemen ardından patlat bir kahve löpür löpür iç
Acmayin kapiyi en guzeli. Bosa gerginlik olmasin. Ben de rahatsiz edilmek istemedigimi defalarca soylememe ragmen gorumcemin evi basmasiyla ipleri koparmistim. Pisman degilimhah bende onu diyorum sagolun beni anladıgınız için..
çünkü eltim öyle yüzsüz bir insan ki istenmediğini ve uyarıldıgını bilidği halde cıkıp gelir eminim.
Ben olsam iki yüzlü olduğunu düşündüğüm beni sevmediğini bildiğim taraf tuttuğunu fark ettiğim bir insanı mecbur bile olsam çağırmam ha özel durum varmış o zaman da 4 gün dişimi sıkar herseye sabrederim elti gelse bile muhatap olmam oturup oturup gider bu yani çok büyütmeye gerek yoktabiki şart değil lakin konu içine konu dahil edilmesini istemediğim içn öyle dedm şimdi önerilerinzi alabilrmym sagolun
peki kp ile gelirse hani kovalayamasn die o zamanda acmassam kapıyı ayıp olmaz mı sizce ?Acmayin kapiyi en guzeli. Bosa gerginlik olmasin. Ben de rahatsiz edilmek istemedigimi defalarca soylememe ragmen gorumcemin evi basmasiyla ipleri koparmistim. Pisman degilimlaftan anlamayana yapacak bir sey yok
o zaman da siz buyrun de kendin evden çıkpeki tek değilde kp ile gelirse ? hani birşey diyemesin die
o zaman bu tavrm kp karsı ayıp olmaz mı
valla iyiymiş hao zaman da siz buyrun de kendin evden çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?