Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Doğru düzgün açıklama yaptığınız için teşekkürler

Üyelerin bir konusunu anlamak için diğer açtıkları konuları okumanın şart olduğunu bilmiyordum iyi öğrenmiş oldum
tabiki şart değil lakin konu içine konu dahil edilmesini istemediğim içn öyle dedm şimdi önerilerinzi alabilrmym sagolun

peki ya istemem ragmen uyarılmasına ragmen evime gelirse o zaman ne yapmalıyım sizce onu evime almalımıyım ?

eltin kavga çıkarırsa ağzından çıkacak iki cümle var mübarek bayramda bile çamur sıçrattığına göre zerre kadar insanlığı kalmamış bunun der kalkar gidersin,şeklin olur kavga etmeye bile tenezzül edilemeyecek varlıklar vardır koyma insan yerine dön kıçını git

Eltiniz niye gelsin de size allasen? Annesi de ordaymis. Siz onu sevmiyorsanız o da sizi sevmiyor sonucta. Ben eltimle can ciger kuzu sarmasi bile olmasa annemin oldugu sehirde ne demeye gidip eltimde kalayim. Bence gereksiz bir gerginlik yasiyorsunuz.
Ayrica kurban sizin de kurbaniniz, anne-baba esinizin de annesi babasi. Siz niye kacasiniz? Gider konusmadan, isiniz bitince hemen evinize donersiniz.

haklısın sanrm en güzeli böyle yapmak
peki istenmediğini uyarıldıgını bildiği halde evime gelmeye cürret ederse peki o zaman ne yapym
bu konudada fikir verirmisin sagolasn =)

artık böyle 2017 ye girdik

Konu sahiplerine soru sormaya korkar olduk

Her konu beni bilenler bilir diye başlıyor nerden bilelim be arkadaş günüm gecem kk da mı geçiyor seni mi takip ediyorum

Olay zaten kaynanayla kalmakla ilgili niye diye sorunca ciss onu eski konumda oku cevabı geliyor :)

eltim zaten bende kalmaya gelmeyecek ki siz yalnş anlamıssınız konumu söyle acıklayım..
kv bende kalacak eşim ist gideceği zaman 4 gece ( ben evde tek kalamıyorum )
ben sunu sormak istedm eşim yok iken eltm uyarıldıgını istenmediğini bildiği halde evime gelirse normal oturmaya napmam gerekli diye

Eltiyi evinize almayabilirsiniz. En dogal hakkiniz. Ama bunu kavga gurultuyle degil guzelce yapin. Kvnize onceden soyleyin eltinize iletsin. Buna ragmen kapiya dayanirsa kadin kapiyi acmamak sizin ozgurlugunuz dahilinde

bu arada yorumlarn cok mantıklı cok teşekkür ederm anlayan birilerinin olması insana cok iyi moral veriyor

haklısın sanrm en güzeli böyle yapmak
peki istenmediğini uyarıldıgını bildiği halde evime gelmeye cürret ederse peki o zaman ne yapym
bu konudada fikir verirmisin sagolasn =)
onunda kolayı var kapına geldiği an kusura bakma görüşmek istemediğim kişileri evime almıyorum ,hayırlı günleeeer de kapıyı kapa,çirkefleşirse zorlamı girecen evime polis çağırtma bana defol de olsun bitsin,ne geriyon kendini hemen ardından patlat bir kahve löpür löpür iç

Eltiyi evinize almayabilirsiniz. En dogal hakkiniz. Ama bunu kavga gurultuyle degil guzelce yapin. Kvnize onceden soyleyin eltinize iletsin. Buna ragmen kapiya dayanirsa kadin kapiyi acmamak sizin ozgurlugunuz dahilinde
hah bende onu diyorum sagolun beni anladıgınız için..
çünkü eltim öyle yüzsüz bir insan ki istenmediğini ve uyarıldıgını bilidği halde cıkıp gelir eminim.

peki tek değilde kp ile gelirse ? hani birşey diyemesin die
o zaman bu tavrm kp karsı ayıp olmaz mı

Destaaan gibi ve inanılmaz karışık bir yazı.
Sizin kv evi ise, eltinizin de kv evi. Ne hakla o gitsin diyebilirsiniz? Esiniz abisine gidip, al karını götür nasıl diyebilir? Ne kadar nezaketsiz davranislar.. Gitmiyorsaniz siz gitmeyin ama kimseye çık git ben geleceğim denmez bayram günü.

hah bende onu diyorum sagolun beni anladıgınız için..
çünkü eltim öyle yüzsüz bir insan ki istenmediğini ve uyarıldıgını bilidği halde cıkıp gelir eminim.
Acmayin kapiyi en guzeli. Bosa gerginlik olmasin. Ben de rahatsiz edilmek istemedigimi defalarca soylememe ragmen gorumcemin evi basmasiyla ipleri koparmistim. Pisman degilim laftan anlamayana yapacak bir sey yok

tabiki şart değil lakin konu içine konu dahil edilmesini istemediğim içn öyle dedm şimdi önerilerinzi alabilrmym sagolun
Ben olsam iki yüzlü olduğunu düşündüğüm beni sevmediğini bildiğim taraf tuttuğunu fark ettiğim bir insanı mecbur bile olsam çağırmam ha özel durum varmış o zaman da 4 gün dişimi sıkar herseye sabrederim elti gelse bile muhatap olmam oturup oturup gider bu yani çok büyütmeye gerek yok

Ya b'i şey soracağım; Kayınpederiniz eltinizin kurbanı da kesecek mi? Kesecekse siz ne hakla kadını orada istemiyorsunuz?
Kesilmeyecekse de ne hakla istemiyorsunuz? Orası onun da kayınpeder ve kayınvalidesinin evi. Size kötü davranmış olabilir. Selam vermezsiniz, almazsınız. Evinize sokmazsınız, onun da evine gitmezsiniz olur biter. Eşiniz de bi saçma geldi. Ne demek ben abimle konuşurum, abime al şunu götür derim demek. Eşiniz kendi karısına gelince aslan kesilip, abisinin eşi hakkında al şunu götür diye terbiyesiz bir tavır nasıl takınıyor? Bana çok çirkin geldi, kusura bakmayın.

Acmayin kapiyi en guzeli. Bosa gerginlik olmasin. Ben de rahatsiz edilmek istemedigimi defalarca soylememe ragmen gorumcemin evi basmasiyla ipleri koparmistim. Pisman degilim laftan anlamayana yapacak bir sey yok
peki kp ile gelirse hani kovalayamasn die o zamanda acmassam kapıyı ayıp olmaz mı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…