- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
eltim zaten bende kalmaya gelmeyecek ki siz yalnş anlamıssınız konumu söyle acıklayım..
kv bende kalacak eşim ist gideceği zaman 4 gece ( ben evde tek kalamıyorum )
ben sunu sormak istedm eşim yok iken eltm uyarıldıgını istenmediğini bildiği halde evime gelirse normal oturmaya napmam gerekli diye
Kpiniz durumu bildigi halde alip size getiriyorsa o da hak etmistir kovulmayi aslinda. Ama siz bu durumda bile daha yumusak davranirsaniz kazancli cikarsiniz. Kapiyi acar iceri alirsiniz,herkesin yaninda eltiye neden geldin diye sorarsiniz. Seni evimde istemiyorum lutfen disari cikar misin derseniz hala oturmaya devam etmez sanirimpeki kp ile gelirse hani kovalayamasn die o zamanda acmassam kapıyı ayıp olmaz mı sizce ?
evine alma tabi ladyistanbula mı =) ist benm gitme imkanım yok canm calışıyorum
bayram için dediysen ben kurbanda gittim diyelim
eltim kesinlikle orda kavga cıkarır laf atar kıskstr sizce o aman ne yapmalıyım ?
ha bide evime gelirse herşeye ragmen ? evime almalımıyım bu baş belasını
Her neyse iste. Gelmez ki. Niye gelsin? O da ölmüyor herhalde sizi görmeye. Ha ille de gelirse diye konusmak istiyorsanız, kapiya gelen insani ben kovamam. O pozisyona dusmek istemem. Gelir oturur. Ama yine hic konusmam etmem. Iliski kurmam.
Gelir neden biliyormsnz o kadae piskn ve yuzsuz bir insan cunku sirf beni gicik etmek icin yine gelirHer neyse iste. Gelmez ki. Niye gelsin? O da ölmüyor herhalde sizi görmeye. Ha ille de gelirse diye konusmak istiyorsanız, kapiya gelen insani ben kovamam. O pozisyona dusmek istemem. Gelir oturur. Ama yine hic konusmam etmem. Iliski kurmam.
Peki kp ile gelrse o zamanda almssam evime kp karsi ayip olacak onlar dusman kesilecek bu seferdeevine alma tabi lady
istediği lafı soksun bırak dayan sabret hanımefendiğini bozma derim
bırak çatlasın patlasın
Sagolun en guzeli bole ypmak cok tesekkur ederm aydinlattnz beni kp ile gelrse acarm kapiyi girer iceri sonrada soylerm soyleyecemiKpiniz durumu bildigi halde alip size getiriyorsa o da hak etmistir kovulmayi aslinda. Ama siz bu durumda bile daha yumusak davranirsaniz kazancli cikarsiniz. Kapiyi acar iceri alirsiniz,herkesin yaninda eltiye neden geldin diye sorarsiniz. Seni evimde istemiyorum lutfen disari cikar misin derseniz hala oturmaya devam etmez sanirim
kp e babacım sen buyur ama bu yüzsüzü neden getirdin dePeki kp ile gelrse o zamanda almssam evime kp karsi ayip olacak onlar dusman kesilecek bu seferde
Peki boyle bir eltiyi Evinize alrmiydnz ?K.valide k.peder size bir şey demiyormuş. Hatta evinizde kalacakmış ki sizde buna karşı değilsiniz.
Elti kim ola ki eşimle arama girsin. Giderim. Kurbandan sonra mangalda yakarım. Oturur mis gibi yerimde. İstediklerini yapsınlar eşiniz herşeyi biliyorsa onu kırmazdım.
Aynen. Ses yukseltmeden yapin ha amanSagolun en guzeli bole ypmak cok tesekkur ederm aydinlattnz beni kp ile gelrse acarm kapiyi girer iceri sonrada soylerm soyleyecemi
Konusacagm esmde knusacak lakin kadn o kadar piskn ve yuzsuz ki eminim gelecek ve kp ile gelecek kovlaayamasn dieKv ve kp ile net bi dille konuşsun eşiniz. Onlar istemezse gelemez zaten.
Hayır almazdım.Peki boyle bir eltiyi Evinize alrmiydnz ?
Ben birsey daha sormak istiyorum size esm kp aldigi kurbani getirse kendi evimizn onunde kesseKpiniz durumu bildigi halde alip size getiriyorsa o da hak etmistir kovulmayi aslinda. Ama siz bu durumda bile daha yumusak davranirsaniz kazancli cikarsiniz. Kapiyi acar iceri alirsiniz,herkesin yaninda eltiye neden geldin diye sorarsiniz. Seni evimde istemiyorum lutfen disari cikar misin derseniz hala oturmaya devam etmez sanirim
Peki bayram gunu ne ypmali. SizceHayır almazdım.
Kurban illaki 1.gun kesilecek diye bi kaide yokki kp soylesin esiniz ikinci gunu keselim desin.Eltimle ilgili olan mevzuda fikirlerinize ihtiyacım var. gecen sene eltim ve görümcemle ipler kopmuştu ( anlatmıştım diğer konularımda.. ) görümcem okullar kapanınca geldi 3 ay burda kendisi kp evinde kalıyor
bir gün akşam evime geldi benden ve eşimden özür diledi.. bir özür herşeyi değiştirdimi hayır.. ama seslenmedim su an mesefeli olarak görüşüyoruz buz gibiyim hala engellidr sosyal medyada felan.. eşim ve yavrum için yaptım bunu .. kv ist. eltimin cocuguna bakıor ( normalde bizim yaşadıgımız şehirde oturuyorlar sadece cocuga bakmak için gitti ) ve süprizz =) haftaya elticim ve kaynım geliyor dolayısı ile kv de geliyor kurbanı elticim burda gecirecek eltimden eşimde bende SEVMİYORUZ eşim ne oldugunu biliyor .. eltim zamannda eşimin ailesine ypamadıgını bırakmamış ama şimdi iyi olan o kötü olan benim olsun ben bu halimden cok memnunum ohh miseltim en son bana iftira attı.. kendi yaptıklarını söylediklerini benm üzerime attı ben utanmadan eşime yavşaklık yapıp beni kötülemiş birde .. eşim herşeyi bilyor bu mevzuların ayrıntılarına inmeyeceğim asıl soruna geliyorum bundan önceki konumda eşimn iş için ist. gittiğini ve kalacak kimsemin olmadını dile getirmiştim son çare görümcemdi.. neyse eşim sınavı gecememiş ne yazıkki =( bugun sabah geldi haftaya yine gidecek 4 gece kv geleceği için onunla kalacagım..
Ha şunuda söyleyim kv kp olan biten herşeyi biliyorlar lakin kimseye birşey demezler ne bana ne onlara 3 maymun oynuolar anlıcanızeltimle aramızda ayrımcılık var mı onuda bilmiyorum elticim burda olmadı için.
Şimdi haftaya kv benmle kalacak 4 gece. sorun
1. kv bende kalacagı zaman eltim de gelmiş olacak ve öylesine yüzsüz bir insanki evime gelmeye bile kalkabilir.. eltim biraz annesinde birazda kv lerde kalıyor geldikleri zaman..
bende eşime dedm ki; annen gelsin kalsn lakin sen yokken kesinlikle evime getirmesinler ne ablan ne annen ne baban söyle konuş dedim kötü olur dedim
Eşim; sen merak etme getirmezler ben acarım söylerim babama getirmeyin onu kötü olur die dedi..
Ama o kadar yüzsüz bir insan ki eğer evime gelirse direk hangi yüzle geliyorsun utanmadan derim asla görümceme gösterdim hoşlugu ona göstermem
2. ben eşimle bir konuşma yaptm ,bak bu insanın bana yaptılarını biliyorsun bu insan bana huzursuzluk veriyor yüzünü görmeye tahammülüm yok lütfen beni yüz yüze getirme !! eşim tamam merak etme dedi.. tavrm cok net eşiimin karsısnda cok netim sıfır taviz asla vermem..
gelelim kurban mevzusuna bizim kurbanı kp kesiyor eşimin abisinin ve ablasının dahil..
eltim burda olacak kurbanda eşi gidecek çünkü eşinin izni yokmuş kurbana ( markette çalıştığı için )
eltim bana inat bayram günü anasına gitmez.. orda kalır sırf ben gelmeyim die normalde her sene annesiglin orda olur ama bu sene gitmeyeceği bariz belli .. eşime söyledim
Bak kurban günü o orda olursa ben kesinlikle gitmem sen gidersin olmadı kurbanımızı keser gelirsin.
Eşim: olmaz öyle şey ben sen olmadan cocugum olmadan o kurbanı kesmişim kesmemişim hiç bir önemi yok dedi.. ben abimle konuşurum abim gitmeden söylerim al şunu götür annesinin evine ben kurbanımı kesecem onunla ugraşamam ' derim dedi..
Bende dedim ki abine desen bile inadına gitmezsanki bilmiyormusun..
gitmese ona göre bir çözüm bulacagm dedi..
Şimdi merakla bekliyorum ne olacak ne bitecek benm güclü durmam lazm saglam durmam lazm ben bu eltiye karşı ne yapmalıyım
evime gelirse ?
kurbanda gitmezde aynı ortamda olursak ?
not : ( eltimde görümcem pek bir iyiler aralarından su sızmaz fısır fısır konuşmalar gülüşmeler kol kola girmeler tatile gitmeler anaa ama ben cok kötüyümm
eltimin kişiliği ile ilgili bir kaç birşey söyleyeyim.. cok bencik kıskanc iki aileyi birbirine düşürür beni kötü etmek için herşeyi yaptı kv karsı doldurdu onnu oglu oldu benmde oglum oldu.. benm kızım olacakms onun ogluzihniyete bi bak onun oglu ilk torunmuş o hep gözde miş yerini kimseye vermezmiş en son attıgı iftiralar ve eşime yavşaklıgı ne ararsanız var ) ve geldimi asla rahat durmayacak acaip pişkin bir insan beni kücümsemeye evimi kücümsemeye kalktı ben calışmıyordum o zamanlar aldıgımız para ile dalga gecti oho neler neler.
(EVİMDE TEK KALAMADIĞIMI DİĞER KONUMDA BAHSETMİŞTİM KONUYA OKNU DAHİL EDİLMESİN ) ek olarak bbir ffikir daha yazmak istiyorum
Esim olmassa kurbani alir gelirim kendi evimizn onunde keseriz sadece bayramlasmaya gideriz dedi bu seferde kv ve kp tavir alacaklar bana karsi
2. günüde orda olurlar malesef.. iki yol var ya gidip kurbanı orda keseceğiz herşeyi göze alacamKurban illaki 1.gun kesilecek diye bi kaide yokki kp soylesin esiniz ikinci gunu keselim desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?