Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Her neyse iste. Gelmez ki. Niye gelsin? O da ölmüyor herhalde sizi görmeye. Ha ille de gelirse diye konusmak istiyorsanız, kapiya gelen insani ben kovamam. O pozisyona dusmek istemem. Gelir oturur. Ama yine hic konusmam etmem. Iliski kurmam.

K.valide k.peder size bir şey demiyormuş. Hatta evinizde kalacakmış ki sizde buna karşı değilsiniz.
Elti kim ola ki eşimle arama girsin. Giderim. Kurbandan sonra mangalda yakarım. Oturur mis gibi yerimde. İstediklerini yapsınlar eşiniz herşeyi biliyorsa onu kırmazdım.

Eltiyle sorun ne bilmiyorum, kesinlikle yüzyüze bakılmayacak bir şey mi.
Ben aile içi ilişkilerin kötü de olsa merhabalaşma seviyesinde kalabilmesi taraftarıyım, tamamen kopunca daha zor oluyor benim gördüğüm.

Kalkıp size neden gelsin, mantıksız geldi.
Kayınvalide evinde karşılaşınca bayramlaşma hal hatır dışında -göze sokmadan- iletişim kurmazsanız nasıl kavga çıkarsın.
Çıkarırsa da "üzerime iyilik sağlık şu köşede duruyorum, neyim rahatsız edebilir ki" deme hakkınız saklı olur.

peki kp ile gelirse hani kovalayamasn die o zamanda acmassam kapıyı ayıp olmaz mı sizce ?
Kpiniz durumu bildigi halde alip size getiriyorsa o da hak etmistir kovulmayi aslinda. Ama siz bu durumda bile daha yumusak davranirsaniz kazancli cikarsiniz. Kapiyi acar iceri alirsiniz,herkesin yaninda eltiye neden geldin diye sorarsiniz. Seni evimde istemiyorum lutfen disari cikar misin derseniz hala oturmaya devam etmez sanirim

evine alma tabi lady
istediği lafı soksun bırak dayan sabret hanımefendiğini bozma derim
bırak çatlasın patlasın

Gelir neden biliyormsnz o kadae piskn ve yuzsuz bir insan cunku sirf beni gicik etmek icin yine gelir

Sagolun en guzeli bole ypmak cok tesekkur ederm aydinlattnz beni kp ile gelrse acarm kapiyi girer iceri sonrada soylerm soyleyecemi

Peki kp ile gelrse o zamanda almssam evime kp karsi ayip olacak onlar dusman kesilecek bu seferde
kp e babacım sen buyur ama bu yüzsüzü neden getirdin de
veya kp le bırak girsin içeri hiç yokmuş gibi davran
salak değil herhalde kendi gider diye düşünüyorum

Senin konularini biliyorum canim.Yerinde olsam kv giderdim eltin ordaysa bile hic muhattao olmasii olur biter.Sonucta elti yani mecvmbiriyet te olsa karsilasacaksiniz hep.Benimde benzer bir eltim vr.Ayni ortamda hep denk geliriz ama yüzunebile bakmam onun oldugu odaya gitmem v.b sende yapabilirsin.Esin seni hakli goruyor olabilir ama bu kadar sert tavirlar bezdirir.Politik olmani tavsiye ederim.

Kv ve kp ile net bi dille konuşsun eşiniz. Onlar istemezse gelemez zaten.

Peki boyle bir eltiyi Evinize alrmiydnz ?

Ben birsey daha sormak istiyorum size esm kp aldigi kurbani getirse kendi evimizn onunde kesse
Sadece bayramlasmaya gitsek nasil olr kv kp acaba cok mu tavir alir sizce ?

Kurban illaki 1.gun kesilecek diye bi kaide yokki kp soylesin esiniz ikinci gunu keselim desin.

Kurban illaki 1.gun kesilecek diye bi kaide yokki kp soylesin esiniz ikinci gunu keselim desin.
2. günüde orda olurlar malesef.. iki yol var ya gidip kurbanı orda keseceğiz herşeyi göze alacam
yada eşim kurbanı getirecek kendi evimizn önünde kesecek sadece bayramlaşmaya gidilecek
bu seferde kv kp ayıp olacak onu göze alacam
siz olsanız hangisini göze alırdınız

Sizin eve gelmesine karisabilirsiniz ama kv evine gelmesine karisamazsiniz. Al gotur babasinin evine ugrasamam onla diyecekmis esin. Oldu canim. Gormek istemeyen gitmez. Laf sokarsa siz de sokarsiniz. Hatta hic yuzune bakmazsiniz laf sokacak ortami vermezsiniz. Ama eltiye biraz takik gordum sizi gercekten o mu hatali bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…