- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Kv ve kp gelsin sizin evin onunde kesin.2. günüde orda olurlar malesef.. iki yol var ya gidip kurbanı orda keseceğiz herşeyi göze alacam
yada eşim kurbanı getirecek kendi evimizn önünde kesecek sadece bayramlaşmaya gidilecek
bu seferde kv kp ayıp olacak onu göze alacam
siz olsanız hangisini göze alırdınız
Kurbanı ortak kesin. Eşinizin gönlü olsun bence. Kayınvalideniz ve kp size olumsuz birşey demiyor anladığım kadarıyla dimi?Peki bayram gunu ne ypmali. Sizce
Kurbani getirip kendi evimizin onunde kessek bu sefer kv kp ile kotu olacam ben
ben eltime takık biri değilim onlar en basından bana taktılar iftira atmaya kadar geldi.. o yüzden inanın sinirlerm cok bozuluyorSizin eve gelmesine karisabilirsiniz ama kv evine gelmesine karisamazsiniz. Al gotur babasinin evine ugrasamam onla diyecekmis esin. Oldu canim. Gormek istemeyen gitmez. Laf sokarsa siz de sokarsiniz. Hatta hic yuzune bakmazsiniz laf sokacak ortami vermezsiniz. Ama eltiye biraz takik gordum sizi gercekten o mu hatali bilemedim.
Yok bu tavir alinacak bir sey degil. Ama siz neden kurban isine bu kadar karisiyorsunuz ki? Birakin nerde kesilirse kesilsin. Bu kadar isin icinde olmayin derim.Ben birsey daha sormak istiyorum size esm kp aldigi kurbani getirse kendi evimizn onunde kesse
Sadece bayramlasmaya gitsek nasil olr kv kp acaba cok mu tavir alir sizce ?
Kp ve kv size birşey demiyor anladğım kadarıyla. Ortak keserim eşimin gönlü olsun diye.Peki bayram gunu ne ypmali. Sizce
Kurbani getirip kendi evimizin onunde kessek bu sefer kv kp ile kotu olacam ben
evet demiyorlar.. onlarla bir proplemim yok ama kurban günü eltmde orda olacak ve eminim bana satasacak beni cileden cıkarmak için herşeyi yapar.. kendi evimizin önünde kessek eşim alsa gelse babsıgilden bu seferde cok mu ayıp etmiş olurum sizce ?Kurbanı ortak kesin. Eşinizin gönlü olsun bence. Kayınvalideniz ve kp size olumsuz birşey demiyor anladığım kadarıyla dimi?
Kimi kimin evinden kovuyorsun demezlermi insana biraz haddinizi bilin insanlar yapilanlari affetmis olabilir bu sizi ilgilendirmez siz mutlu olun diye omur boyu eltin kotumu olsun.ben abimle konuşurum abim gitmeden söylerim al şunu götür annesinin evine ben kurbanımı kesecem onunla ugraşamam ' derim dedi..
aynn öle kötü insanla bir şekilde baş gelebilirsiniz inanınYüzsüz insan kötü insandan da iğrenç bence
peki kurbanı alıpda kendi evimn önünde kesmek sizce bana ne yönden zarar verir yardımcı olurmusunuzEvinize gelirse almayın ama kv evine karışamazsınız ne münasebet gelmesin o falan diyeceksiniz yani siz de oğlunun eşisiniz o da.Kurbanı alıp evin önünde kesmek de size zarar verir.
Seyi de anlamadım bu kadar fitne ficur kadın herkesle samimi de siz neden dış kapının mandalı gibi kaldınız?
elbette öle ama kp evinde kesildiğinde eltimde orda olacak yani aynı ortamda bulunacagız kurban kesilince yenilir içilir illaki bu kadar aynı ortamda bulunmak istemiyorum acıkcasıYok bu tavir alinacak bir sey degil. Ama siz neden kurban isine bu kadar karisiyorsunuz ki? Birakin nerde kesilirse kesilsin. Bu kadar isin icinde olmayin derim.
ben kalma mevzusunda değilim kurban meselesi ne olacak kara kara onu düşünüyorum orda gidip kessek eltim olacak yenilecek içilecek kesin beni cileden cıkaracak birşey yapacakumursama bşvr mümkünse kendi annende kal yada gelip kalacak kardeşin vs yok mu
yalnız eltim benm evime gelip özür dilemedi ki.. birde üstüne bana iftira attı..Annen,annenin eşi,eltin,gorumcen , zaman zaman eşin
Herkesle probleminiz var tüm açtığınız konulara dayanarak söylüyorum
Size özür dilemeye gelmiş tabiki bazı şeyler unutulmaz ama sizde büyüklük yapıp herşeyin üstüne çizik çizdim bundan sonra karşılıklı daha dikkatli olalım deseydiniz daha güzel olmaz mıydı ?
Hiç özür dilemeye gelmeyedebilirdi ? Tamamen sizi haksız da gorebilirdi ? Bı adım atmış gelmiş özür dilemis bunun hiç mi önemi yok
Sürekli görüşmek zorunda değilsin ama mübarek günde gerginlik olmasın bence sizde anlayışlı olun derim...
peki kurban meselesini nasıl halletmeliyim sizce ?Benden beterleri de varmışneden bu kadar takıyorsun hakikaten? döne döne aynı şeyleri soruyorsun... Kv ile konuş, getirmeyin de olsun bitsin. Ki ben günahım kadar sevmediğim insanları defalarca evimde ağırladım sırf kocam hatırına. hatta hamile halimle sofralar kurdum ayaklarım davul olmuştu... laf soktular, abuk sabuk konustular ama kimseyi ne kovdum ne cevap verdim. ama kocamın beynini yedim o ayrı ama en nihayetinde kocam beni anladı ve şimdi ne gelirler o akrabaları ne de biz gideriz. zaten en yapışkan insan bile eşin yüz vermezse evine adım atmaya cesaret edemez canım :)
Ayni ortamda bulunmak sizi rahatsiz etmesin. Konusmak zorunda degilsiniz. Benim de konusmadigim insanlar var toplu bulusmalarda hic tinlamiyorum, merhaba deyip oturuyorum yerime. Ayrica kurbani kestikten sonra isi gucu halledip evinize gidebilirsiniz kimse sizi zorla sofraya oturtmaz. Esinizle anlasin,falanca yere sozumuz var bize musade deyin cikinelbette öle ama kp evinde kesildiğinde eltimde orda olacak yani aynı ortamda bulunacagız kurban kesilince yenilir içilir illaki bu kadar aynı ortamda bulunmak istemiyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?