Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Evinize gelirse almayın ama kv evine karışamazsınız ne münasebet gelmesin o falan diyeceksiniz yani siz de oğlunun eşisiniz o da.Kurbanı alıp evin önünde kesmek de size zarar verir.

Seyi de anlamadım bu kadar fitne ficur kadın herkesle samimi de siz neden dış kapının mandalı gibi kaldınız?

Kv ve kp gelsin sizin evin onunde kesin.

Yahu kurban nedir kurban yakınlaşmaktir. Böyle dallas gibi ailede de yakinlasma olamayacagina göre en iyisi bu sene kurban filan kesmeyin...

Peki bayram gunu ne ypmali. Sizce
Kurbani getirip kendi evimizin onunde kessek bu sefer kv kp ile kotu olacam ben
Kurbanı ortak kesin. Eşinizin gönlü olsun bence. Kayınvalideniz ve kp size olumsuz birşey demiyor anladığım kadarıyla dimi?

ben eltime takık biri değilim onlar en basından bana taktılar iftira atmaya kadar geldi.. o yüzden inanın sinirlerm cok bozuluyor
ben size birşey daha sormak istiyorum konumuda güncelledim.. bayramda kesinlikle burdalarmşs onu ögrendim..
eşim dedi ki olmassa kurbanı alır gelirim evmizn önnde keseriz sadece bayramlaşmaya gideriz dedi sizce öle mı yapmalıyım böle yaparsam kv kp inanımlaz değişir bana karsı.. haklı iken haksız konuma dşerim
yoksa kurban ordamı kesilmeli herşeye ragmen o varken gitmelimiyim ne yapsam bilemiyorum

Ben birsey daha sormak istiyorum size esm kp aldigi kurbani getirse kendi evimizn onunde kesse
Sadece bayramlasmaya gitsek nasil olr kv kp acaba cok mu tavir alir sizce ?
Yok bu tavir alinacak bir sey degil. Ama siz neden kurban isine bu kadar karisiyorsunuz ki? Birakin nerde kesilirse kesilsin. Bu kadar isin icinde olmayin derim.

Kurbanı ortak kesin. Eşinizin gönlü olsun bence. Kayınvalideniz ve kp size olumsuz birşey demiyor anladığım kadarıyla dimi?
evet demiyorlar.. onlarla bir proplemim yok ama kurban günü eltmde orda olacak ve eminim bana satasacak beni cileden cıkarmak için herşeyi yapar.. kendi evimizin önünde kessek eşim alsa gelse babsıgilden bu seferde cok mu ayıp etmiş olurum sizce ?

ben abimle konuşurum abim gitmeden söylerim al şunu götür annesinin evine ben kurbanımı kesecem onunla ugraşamam ' derim dedi..
Kimi kimin evinden kovuyorsun demezlermi insana biraz haddinizi bilin insanlar yapilanlari affetmis olabilir bu sizi ilgilendirmez siz mutlu olun diye omur boyu eltin kotumu olsun.
Ustelik kullandigin kelimelere bakilirsa mahalle kavgacisi tavri var sizde eltinle biraraya gelmemen iyi olur huzur kacirmazsin.

peki kurbanı alıpda kendi evimn önünde kesmek sizce bana ne yönden zarar verir yardımcı olurmusunuz

Yok bu tavir alinacak bir sey degil. Ama siz neden kurban isine bu kadar karisiyorsunuz ki? Birakin nerde kesilirse kesilsin. Bu kadar isin icinde olmayin derim.
elbette öle ama kp evinde kesildiğinde eltimde orda olacak yani aynı ortamda bulunacagız kurban kesilince yenilir içilir illaki bu kadar aynı ortamda bulunmak istemiyorum acıkcası

Annen,annenin eşi,eltin,gorumcen , zaman zaman eşin

Herkesle probleminiz var tüm açtığınız konulara dayanarak söylüyorum gerçekten sizden yana hiç yanlış olmadığına emin misiniz ?

Size özür dilemeye gelmiş tabiki bazı şeyler unutulmaz ama sizde büyüklük yapıp herşeyin üstüne çizik çizdim bundan sonra karşılıklı daha dikkatli olalım deseydiniz daha güzel olmaz mıydı ?

Hiç özür dilemeye gelmeyedebilirdi ? Tamamen sizi haksız da gorebilirdi ? Bı adım atmış gelmiş özür dilemis bunun hiç mi önemi yok

Sürekli görüşmek zorunda değilsin ama mübarek günde gerginlik olmasın bence sizde anlayışlı olun derim...

umursama bşvr mümkünse kendi annende kal yada gelip kalacak kardeşin vs yok mu
ben kalma mevzusunda değilim kurban meselesi ne olacak kara kara onu düşünüyorum orda gidip kessek eltim olacak yenilecek içilecek kesin beni cileden cıkaracak birşey yapacak
eşime desem kurbanı al gel evimizn önünde keselim sadece bayramlaşmaya gidelim desem alır gelir
lakin bu seferde kv kp ayıp olacak ayıkla princin taşını yahu

Benden beterleri de varmış neden bu kadar takıyorsun hakikaten? döne döne aynı şeyleri soruyorsun... Kv ile konuş, getirmeyin de olsun bitsin. Ki ben günahım kadar sevmediğim insanları defalarca evimde ağırladım sırf kocam hatırına. hatta hamile halimle sofralar kurdum ayaklarım davul olmuştu... laf soktular, abuk sabuk konustular ama kimseyi ne kovdum ne cevap verdim. ama kocamın beynini yedim o ayrı ama en nihayetinde kocam beni anladı ve şimdi ne gelirler o akrabaları ne de biz gideriz. zaten en yapışkan insan bile eşin yüz vermezse evine adım atmaya cesaret edemez canım :)

yalnız eltim benm evime gelip özür dilemedi ki.. birde üstüne bana iftira attı..
görümce evime geldi yalnş anlamııssnz sanrm

peki kurban meselesini nasıl halletmeliyim sizce ?

elbette öle ama kp evinde kesildiğinde eltimde orda olacak yani aynı ortamda bulunacagız kurban kesilince yenilir içilir illaki bu kadar aynı ortamda bulunmak istemiyorum acıkcası
Ayni ortamda bulunmak sizi rahatsiz etmesin. Konusmak zorunda degilsiniz. Benim de konusmadigim insanlar var toplu bulusmalarda hic tinlamiyorum, merhaba deyip oturuyorum yerime. Ayrica kurbani kestikten sonra isi gucu halledip evinize gidebilirsiniz kimse sizi zorla sofraya oturtmaz. Esinizle anlasin,falanca yere sozumuz var bize musade deyin cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…