Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda
Ben sadece senin için demedim konunun tamamındaki şahısları kapsıyorr cevabım
Hamileyim dersin hayırlı olsun der sağol dersin bu muhabbet bu kadardır
Sende yap yapcaksın yaparsın yap gitsin gibi konuşmalar bi kere özel hayatı işgal etmek karşılıklı
Yok beni beklemedin yok peşine mi yapayım yok herkes sırasını beklesin..
Mesafe yok ki hiç
Mesafe olmayınca da böyle herşey konuşuluyor her konuda konuşmaya cesaret ediliyor eh sonra da laf sokunca sorun ediliyor..
Ben ona hiçbir zaman yap demedim onun bana tepkisine karşılık yap dedim siz yanlış anlamışınızdır. Bizde genel olara birbiriyle cok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok mecburiyet ve zorunluluk dışında yada kv de de denk gelince görüşürüz. O yüzden şok oldum benim tavrımda yanlış bişiy varsa bilmek isterim. Böyle bir ilişki içerisinde bana şak diye bu lafı söyledi ben daha ağzımı acmadan
12 yıllık evliyim eltimi toplam 6-7 kere gördüm. Siz diye hitap ederiz birbirimize görüştüğümüzde. samimiyet başka saygısızlık başka ama ülkemizde saygısızlığı samimiyetle karıştırıyor çoğunluk. “Sen de yap , vb cümleler değil eltime en yakın arkadaşıma bile söylemem. Uzun lafın kısası söylediği yaptığı şeyler yanlış ama ona yol açan da sizin tavrınız .
Sen yap.Memnun kalirsan bende yaparim gibi olmus.Ay tamam bebek haberi falan ama ne laçka muhabbetler öyle ya
Yok sende yap yok sen yapmışsın ben sonra yapayım yok seninki büyüdü yapacaksın tabi..
Gerek var mı bu kadar abesliğe
Millet birbirinin şeyinin hesabını tutuyor tövbe est..
Önce olgunluk önce bilinç cidden.
12 yılda toplam 6-7 kere mi gördünüz valla helal olsun 1 yıldır nişanlıyım her alışverişimin her olayımın içinde aynı ilçede yaşıyoruz ve beni arka plana atmayın dediği için kv de onu her yere çağırıyor nişanlım abisini bazı şeylerde yanında istediği için bişey diyemiyorum çünkü benimde ablam geliyor abisi geldiği için elti de geliyor siz nasıl başardınız yeni evlenicek birine tavsiye istiyorum gerçekten, başlarda iyi biri gibi geliyordu ama sürekli ön planda olma isteği kendisi çocuklarıyla ilgilenilsin istiyor böyle ruh emici bi hali tavrı var herşeyi kendisiyle kıyaslıyor karışıyor enerjimi emiyor nasıl mesafe koyabilirim
12 yıllık evliyim eltimi toplam 6-7 kere gördüm. Siz diye hitap ederiz birbirimize görüştüğümüzde. samimiyet başka saygısızlık başka ama ülkemizde saygısızlığı samimiyetle karıştırıyor çoğunluk. “Sen de yap , vb cümleler değil eltime en yakın arkadaşıma bile söylemem. Uzun lafın kısası söylediği yaptığı şeyler yanlış ama ona yol açan da sizin tavrınız .
12 yılda toplam 6-7 kere mi gördünüz valla helal olsun 1 yıldır nişanlıyım her alışverişimin her olayımın içinde aynı ilçede yaşıyoruz ve beni arka plana atmayın dediği için kv de onu her yere çağırıyor nişanlım abisini bazı şeylerde yanında istediği için bişey diyemiyorum çünkü benimde ablam geliyor abisi geldiği için elti de geliyor siz nasıl başardınız yeni evlenicek birine tavsiye istiyorum gerçekten, başlarda iyi biri gibi geliyordu ama sürekli ön planda olma isteği kendisi çocuklarıyla ilgilenilsin istiyor böyle ruh emici bi hali tavrı var herşeyi kendisiyle kıyaslıyor karışıyor enerjimi emiyor nasıl mesafe koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?