Elti ve kayınvalide sorunu

Evet bende tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kayınvalidem geliyor mesela az önce de geldi, işte bana diyor ki ben senin yerinde olsam bebeği ultrasona koydurmam, ben şimdiye kadar 3 kez ultrasondan baktırdım yok keseydi,kalp atışları derken 3 olmuş. Ben senin yerinde olsam çocuğa zarar veiyor diye ultrason koydurmam ben senin yerinde olsam bundan sonra 5-6 aylıkken giderim falan yani ama eltim maşallah çok çok rahatti, ki durumumuzda çok şükür iyi ikimizde öğretmeniz eşimle ysni ve ben ultrasonun bu kadarının bebeğe bir zarsri olduğunu düşünmüyorum ama böyle konuşuyor benim yine sinirlerim bozuluyor yarım saat oturuyorsa yarım saati sakin sakin eleştirmek akıl vermek senin yaptığın doğru degil gibisinden konuşarak geciyor
Sende gittigin zaman söyleme o zaman en iyisi .. zaten kese kalp atisi bunlar genel olmasi gerekenler.. can sıkıntısı icin gidip ultrasona girmiyorsun ya..
Heee de geç 😊

Sizi konuyla alakasız cesaretinizden ötürü bi tebrik etmek istiyorum 3 aydır evlisiniz 2 aylık hamile 👏
Evlenirkenden çoluk çocuğa karışmak Vallahi iyi cesaret.
(Allahım hayırlı evlat versin)

Soğuk durma ama mesafe koy, yani sıcakkanlı olmak bazı kişiler tarafından ezeyim bunu gibi görülüyor maalesef. Ya da senin karakterin yokmuş, hereşyi sineye çekermişsin gibi. O yüzden de karşıdaki insanlara mesafe koymak gerekiyor. Muhtemelen eltin mesafeli, politik davranıyor genelde. Sen de her duygunu belli eden biriysen vay haline :) Nerden mi biliyorum, kendimi gördüm de sende:=)

Soğuk durma ama mesafe koy, yani sıcakkanlı olmak bazı kişiler tarafından ezeyim bunu gibi görülüyor maalesef. Ya da senin karakterin yokmuş, hereşyi sineye çekermişsin gibi. O yüzden de karşıdaki insanlara mesafe koymak gerekiyor. Muhtemelen eltin mesafeli, politik davranıyor genelde. Sen de her duygunu belli eden biriysen vay haline :) Nerden mi biliyorum, kendimi gördüm de sende:=)
o kadar doğru ki

Ben daha cok yeniyim nisanliyken falanda aile ortamlarında çok bulunmadim gündüz çalışıyordum aksamda yorgun argın nişanlımla vakit geçirmek istiyordum falan. Hiç öyle takı falan düşünen bir kız değildim hala da öyle. Haliyle eltim aile ortamlarında daha çok bulunduğu için ailenin diğer üyeleriyle de daha samimi olmuş, benimle onlarla samimi olmak adına attığım her adım yalakalikmis gibi geliyor ve yapmıyorum o yüzden eşimin tarafnda aile genelinde eltim hep 1 numaradır😊 ben daha genç, heyecanlı cıtı pıtı yeni evli genc kız modunda kaldım onlara göre. Eltimse daha olgun evli çocuklu kadın konumunda😊
Aynısını yaşıyorum ister istemez kendimi çektim artık nişanlımın ailesinden soğudum duyduklarımdan bana bakışlar ve imalardan ilk zamanlar aile üyelerini tanımak için yaklaştıkça eltim kv yi kp i bırak hala teyze teyze ve onların çocuklarından görüşmelerimizden bile bizi kıskandı benim insanlara yaranmaya çalıştığım için böyle olduğumu, sonra baktım hep ilgi odağı olmak istiyor teyzelerle işte bensiz bişey yapamazsınız ben olsam nasıl eğlenirdik ben geldim sofra şenlendi çocuklarım ve ben eve apartmana ses getirdik hep böyle ben ben ben , bana gelir ablacım ablacım sanki ben iletişim kuramıyomuşum gibi benim insanlarla iletişim kurmamı o sağlıyomuş gibi hal ve hareketler herşeye öncüyüm evin ve sülalenin ilk gelini benim havasında ve dilinde hep bu koca gelinim büyük gelin benim artık ,işte bu nişanlımın akrabaları da artık onu bildiklerinden midir nedir ekmeğine yağ sürüp onla daha samimi olunca ayrım yapınca daha doğrusu ben kendimi ister istemez çektim herkes kendi bilir ne akşam öğünüm ne sabah öğünüm onlardan gelmiyo ben yokken kv nin evine 1 gitse 3 gitmeyen insan şimdi ben varım diye onlardan çıkmaz oldu kvlerin kendi işleri var gidip onlara yardım ediyor falan birden bire düşünceli ve iyi gelin mood tabi kv ve kp de eski yaşananları unutup iyiye iyi oluyolar napsınlar ama kv hep onları anlatır eltim için geldi onu yaptık bunu yaptık pazara gittik kahve içtik anne evi süpüreyim dedi süpürdü işyerine geldi bize yardım ettiler ,bende ne güzel iyi olmuş diyorum diyorum da bak siz gelmediniz bu hafta onlar geldi modunda hep ben daha evli değilim her hafta ne işim var , afedersiniz kv kp i maddi manevi sömürürken iyi biraz da kendinden feragat etsin yani

Back
X