Elti

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.

Derdinizi seveyim:)
Düşünsenize, eltiniz bu konuyu okuyor ve sizin yazdığınız öğreniyor. İnsanlar eşleriyle dertlerini anlatırken, sevgilisine bozuk atarken siz eltim de eltim diyorsunuz. Amma havaya girerdi.
Şart mı aranızın iyi olması. Ya da netlik istiyorsanız görüşmeme kararını siz alın ve bağlarınızı koparın ve net olsun. İçiniz rahat eder. Kendi arkadaşlarınızla görüşün mesela.

Ayıdan post, eltiden dost olmaz.

Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
Ne güzel işte,dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?

The Elti bir soguk bir sıcak yapıyorsa duygusal olarak pek dengeli değil demek ki..
E sende takintiliyim,konu küçük bile olsa sarip takılırım diyorsun..
the elti ile görüşmemeniz daha iyi..
Sosyal medyalarinizdan iki durum beğenin,usulden bir iki mesajlasin yeter bence.

Eltinize mi taktiniz neye taktiniz anlamadim
Ay onceden eltili konularda bi ekşın olurdu, eltim kocama mi asik kocam mi eltime yuruyor kaynim bana mi goz kirpiyor falan
Simdiki gelinler de eltisine aşık
Aramiyor cagirmiyor sicak soguk yapiyor falan

Kafaniz uyusuyorsa gorusun yakinmissiniz zaten
Her elti kotu degildir
Uyusmuyor ve istenmiyorsaniz birakin
Belki o da o kadar cagirmasina ragmen gitmemenizden istenmiyorum anlami cikarmistir

Back
X