Lütfen konuma yorum yapmayın terbiyesiz noktaKv akilli kadinmis guzelligi umursamiyo zekayi ahlaki mahareti umursuyo helal :d sen de baskalarina CIRKIN deyip iki altini kiskanacagina biraz ahlakina zekana yatirim yap
Burası Facebook değil şekerim, işine gelmeyen yorumları silemiyorsun öyleArkadaşlar asude baharın yorumunu nasıl silebilirim konumdan lütfen yardımcı olurmusunyz
Kusura bakmada burda ıslah olması gereken kişi sensin arkadaşım.Şu konunda genç bir kızı nasıl aşağılıyorsun,hakaret ediyorsun farkında mısın? Nışan yaptılar diye demediğin kalmamış kıza.Sen önce dön de bir kendi yazdıklarını oku,ondan sonra insanlara laf yetiştir.Terbiyesizlik diz boyu nasıl tanımadığınız birine hakaret edebiliyorsunuz bide bana üslupdan bahsediyorsunuz ne ahlaksızlığım kaldı ne terbiyesizliğim neyin ne olduğunu bilmeden neden böyle ağır konuşuyorsunuz ki bide zekamada laf etmiş ne diyim allah ıslah etsin b
evet canım normalde kız tarafı yapar ama gelinleri o kadar kıymetliki 2 nişanında masraflarını üstlendiler bana nispet yapıyorlarbenim bildiğim nişanı kız tarafı yapar..
Sen üslubunu begendinmi gercekten? Bana yapmadıklarını elti adayıma yaptılar, ona birsürü sey aldılar deseydin çok farklı yorumlar alırdın ama sen kızın cirkinliginden tutmuş fesatlıgından cıkmışın. İsterse fredy nin kabusuna benzesin koynuna senmi alacan? Beni salon kadını çizgimden kaydırıyor bu eltiler yeminleTerbiyesizlik diz boyu nasıl tanımadığınız birine hakaret edebiliyorsunuz bide bana üslupdan bahsediyorsunuz ne ahlaksızlığım kaldı ne terbiyesizliğim neyin ne olduğunu bilmeden neden böyle ağır konuşuyorsunuz ki bide zekamada laf etmiş ne diyim allah ıslah etsin b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?