elticik meselesi:(

nefise3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
144
27
98
iyi akşam bayanlar nasılsınız uzun zamandır yoktum aranızda benim bu elti meselesine canım çok sıkılıyor eşimin kardeşi yeni nişanlandı bana bir nişan bir söz dahi yapmayan insanlar bu eltime iki tane nişan yaptılar hem kızın memleketinde hemde eşimin ailesinin yanında kızda bir çirkin ki yüzüne bakılmaz nişan alışverişinde iğneden ipliğe herşeyi aldırdı nişanlısına tabii kpde yardım ediyor bana bir yüzük bile almayan insanlar kvde sürekli gelini övüyor çok zekiymişde yok çok aklı başındaymışda yok çok maharetliymişde sanki kaç yıllık gelini altı üstü 1 aydır nişanlı ve kvde nişanda gördü geldi bir kaç gün kaldı tamam bize yapmak zorunda değiller ama onlarada yapmak zorunda değiller onlara yapınca bende neden bana yapılmadı diye düşünüyorum haliyle bu 2 günlük gelinde şimdiden benle kıyaslıyo kendinş nedense işte o çalışıyormuşda üni okumuşda sanki biz okumadık terbiyesiz şey neyse kızlar uzun oldu kusura bkmayın öpüyorum okuyan herkesi

Kv akilli kadinmis guzelligi umursamiyo zekayi ahlaki mahareti umursuyo helal :d sen de baskalarina CIRKIN deyip iki altini kiskanacagina biraz ahlakina zekana yatirim yap
Lütfen konuma yorum yapmayın terbiyesiz nokta

Arkadaşlar asude baharın yorumunu nasıl silebilirim konumdan lütfen yardımcı olurmusunyz

Bu fotoda ki senmisin?Ayy suna bakin bide çirkin ki sormayın ayyyy!

Eski konulariniza baktim da gorumcenize de bi dunya kufur etmissiniz. Elti cirkin, gorumce sinsi ee siz nesiniz? Melek degilsiniz o belli de...

Terbiyesizlik diz boyu nasıl tanımadığınız birine hakaret edebiliyorsunuz bide bana üslupdan bahsediyorsunuz ne ahlaksızlığım kaldı ne terbiyesizliğim neyin ne olduğunu bilmeden neden böyle ağır konuşuyorsunuz ki bide zekamada laf etmiş ne diyim allah ıslah etsin b

Asudeyi biraz sivri dilli buluyorum ama vallahi bu sefer çok güzel demiş. Belkide siz herkesi böyle didiklediğiniz için olmuyordur bazı şeyler. Evlenmişsiniz seneler geçmiş yeni gelen gelini kıskanıyorsunuz çocuk gibi birde hakaretlerle.

Kusura bakmada burda ıslah olması gereken kişi sensin arkadaşım.Şu konunda genç bir kızı nasıl aşağılıyorsun,hakaret ediyorsun farkında mısın? Nışan yaptılar diye demediğin kalmamış kıza.Sen önce dön de bir kendi yazdıklarını oku,ondan sonra insanlara laf yetiştir.

Evet
benim bildiğim nişanı kız tarafı yapar..
evet canım normalde kız tarafı yapar ama gelinleri o kadar kıymetliki 2 nişanında masraflarını üstlendiler bana nispet yapıyorlar

Sen üslubunu begendinmi gercekten? Bana yapmadıklarını elti adayıma yaptılar, ona birsürü sey aldılar deseydin çok farklı yorumlar alırdın ama sen kızın cirkinliginden tutmuş fesatlıgından cıkmışın. İsterse fredy nin kabusuna benzesin koynuna senmi alacan? Beni salon kadını çizgimden kaydırıyor bu eltiler yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…