Kusura bakmada burda ıslah olması gereken tek kişi sensin arkadaşım.Şu konunda genç bir kızı nasıl aşağılıyorsun,hakaret ediyorsun farkında mısın? Nışan yaptılar diye demediğin kalmamış kıza.Sen önce dön de bir kendi yazdıklarını oku,ondan sonra insanlara laf yetiştir.[/QUOTE
koptumİsterse fredy nin kabusuna benzesin koynuna senmi alacan? Beni salon kadını çizgimden kaydırıyor bu eltiler yeminle
Ay sen ne fenasın öyle. Neyseki problemlerini yazdın ve neden böyle olduğunu da hepimize gösterdin. Birde kendin görsen ne iyi olacakArkadaşım galiba tanışıyorsunuz o gencecik kızla nasıl biri olduğunu biliyorsun ki savunma gareği duyuyorsun bence sen avukatlığa başla tanıdık tanımadık üstüne vazife olan olmayan herşeye balıklama atla
Sizde beni hakaret yağmuruna tuttunuz peki şimdi siz ne duruma düştünüz bayan çokbilmişlerAsudeyi biraz sivri dilli buluyorum ama vallahi bu sefer çok güzel demiş. Belkide siz herkesi böyle didiklediğiniz için olmuyordur bazı şeyler. Evlenmişsiniz seneler geçmiş yeni gelen gelini kıskanıyorsunuz çocuk gibi birde hakaretlerle.
Hadi canım gözlerim pörtledi smyle.Evet evet anladik :)Eki Görüntüle 1665026
Yok artıkkkkEvet evet anladik :)Eki Görüntüle 1665026
Senden korkulur ha, mit gibi hatunsunEvet evet anladik :)Eki Görüntüle 1665026
bence sen çok alıngansın neden sana nisbet olsun diye o kadar masrafa girip nişan yapsınlar arkadaşım.Evet
evet canım normalde kız tarafı yapar ama gelinleri o kadar kıymetliki 2 nişanında masraflarını üstlendiler bana nispet yapıyorlar
Hahahaha bunu artik kacinci eltisi icin dedi bilmem ama kiskanc degilim diye bagirmis halbu ki ne kadaaaaan kiskancccHadi canım gözlerim pörtledi smyle.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Komiksiniz gerçekten :) Nereden tanıyacağım.Savunma yapmam için tanımama gerek yok.Allah'ın yarattığına siz çirkin diyemezsiniz.O da bir insan.Kimseyi aşağılamadan da size yapılan yanlışlar varsa uygun bir dille yazabilirdiniz.O kadar çirkin bir üslubunuz var ki burada bize bile hakaret edeceksiniz nerdeyse.Balıklama atlama ne demek? Konu açarsanız yorum alırsınız bu kadar basit.Yorum yapan arkadaşlardan 1 kişi bile size olumlu cevap vermediyse o zaman hatayı kendinizde arayacaksınız.Bu size son mesajım,çünkü polemik yasak sitede,ki yasak olmasa bile şu üslupta bir insanı muhatap almam kendime,iyi geceler.Arkadaşım galiba tanışıyorsunuz o gencecik kızla nasıl biri olduğunu biliyorsun ki savunma gareği duyuyorsun bence sen avukatlığa başla tanıdık tanımadık üstüne vazife olan olmayan herşeye balıklama atla
TisikkirlerSenden korkulur ha, mit gibi hatunsun
Kimsenin bir duruma düştüğü yok. Siz eltinize hakaretler,kıskançlıklar ve bilimum yakıştırmaları yaptığınız için gereken cevabı aldınız bence. Burada buna benzer açılan çok konu var ama kimse ay bide çirkiiinn ay fesaaaatt diye yazmıyor.Sizde beni hakaret yağmuruna tuttunuz peki şimdi siz ne duruma düştünüz bayan çokbilmişler
Ayyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyinHadi canım gözlerim pörtledi smyle.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Ama tek eltisi var onunnn. Kk da hiç birşeyin gizli kalmicanı öğrenemedi şu kullanıcılar yarebbimmmHahahaha bunu artik kacinci eltisi icin dedi bilmem ama kiskanc degilim diye bagirmis halbu ki ne kadaaaaan kiskanccc
Tabi buyrun ne demek istersiniz?Ayyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size
Ne olur et, valla uyuyamayız sonra. Beddua eden kişi önce o bedduayı kendinin bulabileceğini göz önüne alarak etmesi lazım.Ayyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?