Elticilik??

Bırakın kaynanasının yemeğini temizliğini yapsın
Ortada çok bir sorun göremedim ben. Siz de o zaman çok samimi davranmayın yüz yüzeyken, o nasılsa sizde öyle davranın.
Belki de en akıllıca olanı dedikleriniz gibi politik davranmak. Şimdilik ben de iyiyken iyi olup kötüyken duymamış gibi davrandım kendime laf atıldığını düşündüğüm yerlerde. Zaten çok görüşmeyeceğim gibi düşündüm. Daha sonra taşınma mevzusu çıkınca tekrar gerildim tabi. İlerde taşınırlarsa nasıl olur durumlar onu bilemiyorum ama.

Bende o şeker olayına kadar yapı meselesi diye düşündüm ama sonra tabi boyut değişti. yinde emin olamayız o an kendisi yapmadığı için öyle boşluktan demiştir. Bence sizde hep onun yanında eğlenceli güler yüzlü olun. gergin olursanız o da anlayacaktır. Hiç yoktan zamanınız gerilerek geçecek. Siz normal takılın, görmeyin soğukluğu. sıcak olan her zaman daha avantajlıdır.

Çok teşekkürler tavsiyeniz için.

Gözümde karakter olarak "eltilerin savaşı" filmindeki 2 gelin olarak canlandınız
Neyse arkadaşlar doğru söylemiş bence de umursamayın, nasılsa aynı şehirde değilsiniz

Gözümde karakter olarak "eltilerin savaşı" filmindeki 2 gelin olarak canlandınız
Neyse arkadaşlar doğru söylemiş bence de umursamayın, nasılsa aynı şehirde değilsiniz
İnanın bazen bana da öyelymişiz gibi geliyor. Sadece filmdeki kadar abartı değil çok şükür. İzlerken çok eğlenmiştim de içindeyken hiç hoş değil

Hiç kendinizi geri çekmeyin bir laf ederse.Özellikle sizin yaptırmak isteyip te kendisi yaptırmadıpı için saçma gereksiz vs diyorsa.Aile hakkında kimse hakkında da konuşmayın laf vermeyin o anlatsa bile hiç bilemiyorum vs diyin.Elbet kıyaslanırsınız bazı insanların evlatlarını bile kıyasladığı şu dünyada gelinleri de kıyaslarlar elbet :) Onun çözümü de hiç bunları düşünmemek fazla bir araya gelmemek

Ortada bir konu yok.Elti bir şey de yapmamış.Siz kendinizce neden böyle şeylere girdiniz anlamadım.İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

Bir sorun çıkmasın istiyorum sanırım normalde hiç bu kadar detaylı düşünen biri değilimdir ama yeni bir ortam diye iyi başlayıp iyi devam etsin diye uğraşıyorum. Haklısınız ama tek taraflı ilişki olmaz onun tavırlarına göre şekillendireceğim ben de kendimi.

Aman ne takıyorsun kafana.
Benimde görümcem evlenmeden önce bir iyi bir iyi bir iyiydi. Anlatamam.
Evlilik gündeme gelene kadar.
Baktım ne ona gittimde yardım eder oturmazdim, konuşurdum sıcak bı yapım o da sıcaktı, ama o bize geldiğinde gayet güzel oturdu hiç yerinden kıpırdama mı çok soğuktu, nişanımda da aynı şekilde, nikahımda da aynı şekilde... Ama ben essek olabilirim fakat terliyim yemiyorum.
Evlendim evine cagirdi yemege. Ben varya buzdolabını geç derin dondurucu kutuplar kadar soğuktum, yerimden sadece elimi yıkamak ve yemek yemek için kalktım. Çok bozuldu. Hemde en üst level.

Valla ben aynı aynası oldum. Beni yansıma olarak gördüler.
Sizde aynısını yapın.
Hiç o tatlı canını sıkma.

Ortada bir konu yok.Elti bir şey de yapmamış.Siz kendinizce neden böyle şeylere girdiniz anlamadım.İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın
Çok bir mevzu olduğunu iddia etmedim zaten. Belki ben kuruntu yapıyorumdur. Farklı fikirler duymak için açmıştım konuyu :)

Aman ne takıyorsun kafana.
...
Valla ben aynı aynası oldum. Beni yansıma olarak gördüler.
Sizde aynısını yapın.
Hiç o tatlı canını sıkma.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Belki benim kuruntum da olabilir. Çok vakit geçirmedik doğrusu o yüzden kesin karar veremedim nasıl davranmam gerektiğine. Ayna olmak en mantıklısı gibi duruyor.

Canınızı sıkmayın heleki elti için,aynı ortama girince merhaba merhaba olsun hicc seni çok önemsiyorum mesajları vermeyin sakın ,önemli olan eşin ve anne babasıyla aranın iyi olması.

Ben de yurtdisinda yasiyorum. Tr ye ayakbastigim anda eltim olan bir eltim var. havalimanlarinda arar hosgeldin diye. Yollarken yollar. Buraya donunce alakayi keser. Ama nasil kesmek tamamen ne arar ne sorar. Cok gulerim ona..

Benimki benden az buyuk olmasina ragmen abla dememi istemisti. Bilmislik taslamak istedi. Kidemli gelin ya. Basi o ceksin ben pesinden gideyim istedi. Ben de yemek olsun temizlik baska konular olsun tecrubeliyimdir. Bakti sormuyorum egosuna hizmet etmeyecegim.. senin eltinin yaptigini yapti.

Muhtemelen seninki de o tavirdaydi senden yuz bulamadi. Kv kp iliskinizi kiskanmis olabilir. Ben iyi olayim yeni gelin kotu olsun istemis olabilir. (Sasirmayin boyle insanlar var.)
Guzellik olarak kiyaslamis olabilir veya eslerin davranisini senin esin sana nasil davraniyor onunki nasil? O konuda kiskanmis olabilir.
Zaten elti olsun gorumce olsun cok arkadas olmaya calismaya gerek yok. Illa bir ariza cikiyor.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Belki benim kuruntum da olabilir. Çok vakit geçirmedik doğrusu o yüzden kesin karar veremedim nasıl davranmam gerektiğine. Ayna olmak en mantıklısı gibi duruyor.
Bişey söyliyeyim mi kv, elti, görümce için asla canını sıkmayacaksın nasıllarsa öyle olacaksın.
Ne bı eksik ne bi fazla.

Kadın çok da bir şey yapmamış.

Daha geleneksel diyorsunuz, yemeğe temizliğe koşturması normal. Belki ailesinde öyle gördü. Bu konuda size iş vermeye, laf çarpmaya kalkışmadığı sürece bir sorun yok.

Siz aynı şehirde olduğunuz için aileyle çok daha samimisiniz, onun gerginliği olabilir üzerinde.

Şeker konusunda ben de nikah şekerini gereksiz bulurum mesela. Siz gerekli bulmuşsunuz yapmışsınız, o gereksiz bulmuş yapmamış. Fikrini de özellikle sorduklarında söylemiş, durduk yere atlamamış. Eğer başka konularda da bu tip bir tutumu yoksa bunu da kafaya takmaya değmez.

Evdeki işler konusunda bana laf çarpmadı ama görümcem de varken yanımızda yine mesela kendi bir şeyler yaparken aa bak bütün işleri gelin yapıyor sen oturuyorsun filan gibi ona şakayla karışık söylendiği oldu. Tabi o ortamda bir de iş yapmıyor olan ben oluyorum. Belki de fazla alınganlık yapıyorum. Böyle fikirler duymak için açmıştım konuyu zaten. Çok teşekkürler.

Nikah şekeri ile ilgili söylemiş olduğu sözler, o an gereksizdi bence..
Sizler aynı şehirdesiniz, o farklı bir şehirde; muhtemelen sizin ilişkinizi yakın görüp, kendini dışlanmış hissediyor.. (kaynana evinde temizlik, yemek aşkı; kendi varlığını ıspatlama çabası olabilir gibi hissettim)

Belki de dediğiniz gibi kaygıları var. Zamanla en iyi gelin olmaya çalışmadığımı gördükçe düzelir belki bana karşı davranışları.

Belki de dediğiniz gibi kaygıları var. Zamanla en iyi gelin olmaya çalışmadığımı gördükçe düzelir belki bana karşı davranışları.
Haklısınız, rekabetçi tutumuna, ancak sizden karşılık bulmazsa son verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…