• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiler arasinda olanlari kv yansitilmasi dogru mu?

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba herkese,
evet merak ediyorum, eltiniz ile aranizda ufak tefek seyler gecse dahi bunu kv ile paylasirmisiniz? Paylasma geregi hissedermisiniz? Ben sahsen kv vs bu tarz muhabbetlere katmama taraftariyim ki bizim kv iyi niyetinden de olsa laf tasiyan biri bunu eltimde bilir yani annenle paylas madem yada beni cok seviyor önemsiyorsan bana yaz agzimi ara ben gelince benizde gezdirin demesini biliyor. Tavrim eltime nasi olsun net bir şekilde konuşayım mi gormezdem mi geleyim?

Son düzenleme:
Kv anlatılırmı bilmem ama eltide bu kadar takılmaz kafaya ya.Belliki sizinle bir derdi var bu kadar iyi niyetli yaklaşım yetmiş ona.Bırakın ne hali varsa görsün.
Yani bende öyle düşünüyorum, burdaki konulara nazaran biziim aramız yine iyi bile bence. Ama bu tavrı bana çok itici geldi çünkü kv hemen tabiri caizse üstüme atladı neden konuşmadım onunla diye. Ben o kadar insanlıktan çıkmış biri değilim hele ki böyle bir günde birde beni arayan eltimi tersleyeyim

Çok küçük bir olay ama eltin gelişimini tamamlayamamış biri galiba gidip üçüncü kişilere Aradım şöyle konuştu böyle konuştu diye laf yapması ararken de pek iyiniyetli olmadığını gösteriyor.

Sizde "sen nasılsın" deseniz diliniz kopmazdı

Ne varki konuşamayacak yani, madem konuşacak durumda değildiniz telefonu açmasaydınız

Sizi iyi niyetli bulmadım ben, konuşmayarak ona değersiz hissettirip çıkan sorun üzerinden de kendinizi yükseltmeye çalışıyorsunuz...

Asıl fena olan sizsiniz

ben yasadıgımı anlatayım
bız 3 eltıyız bır tanesıyle cıddı sorunlarımız oldu
durduk yere bana tavır aldı gercekten ortada hıc sorun yok kadın benımle konusmuyor bende kımseye dıllendırmedım bunu hıc sormadım da ne oldu dıye komple gorusmeyı kestım dusunun yenı evlıyım ben evlendıkten 1 hafta sonra kendılerı yenıden evlendı bosanmıslardı yenıden barısmıslar 1 kere gorustuk nıkahlarında hayırlı olsun dedım ondan sonra bayram oldu bayramlastık o kadar
amelıyat oldum yok
dogum yaptım yok
cenazemız oldu yok
yanı yok kadın hıc konusmuyor buyuk suc ıslemısım gıbı
tam 2 sene konusmadık :KK70:

bır gun kayınvalıdem esımı cagırmıs gel konusucam karına soyleme dıye
esım benı aradı annem boyle soyluyor bırsey mı oldu :KK70: bıldıgını caktırma dedı
yoo dedım bıldıgım bırsey yok gıt gorus bakalım ne dıyormus bana anlatırsın dedım :KK70:
gıttı kayınvalıdem benım hakkımda doldurmaya calısmıs
eltım gıtmıs kayınvalıdeme benım dedıkodumu yapmıs o eltım hakkında atıp tutan onu ıstemem dıyen kaynanam ne olmussa bırden onun tarafından olup esımı doldurmaya calısmıs

esım aradı benı aılemle gorusmeyı kesıyoruz hatalarını anlayana kadar dedı ıyıkı bızzat ben sahıdım olanlara ben sahıt olmasam senı gunah kecısı ılan etmısler bunlar ıyı olmak ıcın suclayacak bırını aramıs senı bulmuslar uzak dur bunlardan dedı

ve bız tam 2 sene gorusmedık

6 yıllık evlıyım 2 senedır gorusuyoruz kayınvalıdemlerle :KK70:

yanı kımı kıme sıkayet edeceksınız kımı kıme dıllendıreceksınız aslında herkes herseyın ne oldugunu bılır ama kımın kımden cıkarı var bılemezsınız
esınız sızı bılıyor mu durumları goruyor mu sıze hak verıyor mu gerısını bos verın
o onu demıs bu bunu demıs cok olur bu eltı arasında bırakın dıyen o olsun taş yerınde agırdır

Sizde "sen nasılsın" deseniz diliniz kopmazdı

Ne varki konuşamayacak yani
Elbette ki öyle ama ben kaç kişi ile başsağlığı esnasında konuştum kimse bana sen nasılsın demedi insanlar zaten normal şartlarda acılı olur ben onlardan biseyler beklemem. Ben canimli tşk etmeli vs konuştum, baktım bu susuyor, kusura bakma çocuklar çok ses yapıyor duyuyormusun banyodalar, çıkarıcam canım rahat oluruz o zaman dedim. Hatırlamıyorum belkide sen nasılsın dememisimdir. Ama o demedi. İki cümle tak tak görevi yerine getirme maksatlı soğuk konuştu. Eşim yanımdaydı bide şahit yani o halimle sıcakkanlı konuştum aslında

Elbette ki öyle ama ben kaç kişi ile başsağlığı esnasında konuştum kimse bana sen nasılsın demedi insanlar zaten normal şartlarda acılı olur ben onlardan biseyler beklemem. Ben canimli tşk etmeli vs konuştum, baktım bu susuyor, kusura bakma çocuklar çok ses yapıyor duyuyormusun banyodalar, çıkarıcam canım rahat oluruz o zaman dedim. Hatırlamıyorum belkide sen nasılsın dememisimdir. Ama o demedi. İki cümle tak tak görevi yerine getirme maksatlı soğuk konuştu. Eşim yanımdaydı bide şahit yani o halimle sıcakkanlı konuştum aslında
Gerçekten iyi niyetliyseniz cahilliğine verin, problem yapmayın o zaman..

"O da o kadar biliyor" diyin, kendinize de dert etmeyin

ben yasadıgımı anlatayım
bız 3 eltıyız bır tanesıyle cıddı sorunlarımız oldu
durduk yere bana tavır aldı gercekten ortada hıc sorun yok kadın benımle konusmuyor bende kımseye dıllendırmedım bunu hıc sormadım da ne oldu dıye komple gorusmeyı kestım dusunun yenı evlıyım ben evlendıkten 1 hafta sonra kendılerı yenıden evlendı bosanmıslardı yenıden barısmıslar 1 kere gorustuk nıkahlarında hayırlı olsun dedım ondan sonra bayram oldu bayramlastık o kadar
amelıyat oldum yok
dogum yaptım yok
cenazemız oldu yok
yanı yok kadın hıc konusmuyor buyuk suc ıslemısım gıbı
tam 2 sene konusmadık :KK70:

bır gun kayınvalıdem esımı cagırmıs gel konusucam karına soyleme dıye
esım benı aradı annem boyle soyluyor bırsey mı oldu :KK70: bıldıgını caktırma dedı
yoo dedım bıldıgım bırsey yok gıt gorus bakalım ne dıyormus bana anlatırsın dedım :KK70:
gıttı kayınvalıdem benım hakkımda doldurmaya calısmıs
eltım gıtmıs kayınvalıdeme benım dedıkodumu yapmıs o eltım hakkında atıp tutan onu ıstemem dıyen kaynanam ne olmussa bırden onun tarafından olup esımı doldurmaya calısmıs

esım aradı benı aılemle gorusmeyı kesıyoruz hatalarını anlayana kadar dedı ıyıkı bızzat ben sahıdım olanlara ben sahıt olmasam senı gunah kecısı ılan etmısler bunlar ıyı olmak ıcın suclayacak bırını aramıs senı bulmuslar uzak dur bunlardan dedı

ve bız tam 2 sene gorusmedık

6 yıllık evlıyım 2 senedır gorusuyoruz kayınvalıdemlerle :KK70:

yanı kımı kıme sıkayet edeceksınız kımı kıme dıllendıreceksınız aslında herkes herseyın ne oldugunu bılır ama kımın kımden cıkarı var bılemezsınız
esınız sızı bılıyor mu durumları goruyor mu sıze hak verıyor mu gerısını bos verın
o onu demıs bu bunu demıs cok olur bu eltı arasında bırakın dıyen o olsun taş yerınde agırdır
İnanmıyorum ya..herkesin ayrı bı sorunu var desenize. Ben şimdi buna yazıp kv bana anlattıklarından dolayı kendisin üzülmeye gerektirecek bişey olmamasını müsait olmadım halde konusmaya cabaladigimi, kendisi ben yazmadan zaten yazmayan biri olduğunu, kayınvalideye bunu anlatıp ve onun durmicani bilip bana yansıyacağı ile ilgili kibarca yazsam mi bilemedim

Sızı arayan bırıne neden hal hatır sormuyorsunuz? Sessizlik oldu hal hatır sormamı bekledi heralde yazmıssınız.
Sen nasilsin demediniz mi kadına, evdekiler nasil siz nasılsınız falan?
Bu soru gelmişti ben cevaplamistim, ağlamaktan sesim kisilmisti. Nasılsın, kendini nasj hissediyorsun, ani mi oldu gibi şeyler sormadi. Donuk bir şekilde konuştu belirttiğim gibi. Onun bana o kadar laf sokması iması goz devirmesi benim yanımda kv sırtını dönünce kv ile dalga geçer gibi ağız yüz egmesi oldu ki bir tanesini bile kv ben yansitmadim, herzaman kendi cizgimi korudum. Ara bozucu olmak istemedim çünkü ben başka bir yerdeyim onlar birbirlerine yakın. Bunların toplamında cenazenin verdiği hüzün ile bir defa çocuklarda yanımdaydı diye onu onore edemedim diye kv anlatmış. Kendisi yazmaz aramaz sormaz, ben kv ile görüşünce ordan yalanciktan olsa selam söyle anne miraya demez ama biz gidince dışarıda eşim ile yemek yememizden gezmemize kadar sorup benide goturseydiniz der

İnanmıyorum ya..herkesin ayrı bı sorunu var desenize. Ben şimdi buna yazıp kv bana anlattıklarından dolayı kendisin üzülmeye gerektirecek bişey olmamasını müsait olmadım halde konusmaya cabaladigimi, kendisi ben yazmadan zaten yazmayan biri olduğunu, kayınvalideye bunu anlatıp ve onun durmicani bilip bana yansıyacağı ile ilgili kibarca yazsam mi bilemedim
ben sızın yerınızde olsam hıc arayıp bırsey demem mesaj falan da atmam
eger yıne bu konuyu acarsa o zaman dersınız sızın uzulecegınız bırsey yok arada yanlıs anlasılma var heralde benım acımdan da mesele yok bız bır aıleyız der konuyu kapatırsınız ustunuzden konuyu atmıs olursunuz
sız sımdı arar bırseyler soyler acıklama yaparsanız karsı tarafa da soz hakkı dogar konu uzar laf lafı acar buyur :)

nil peri nil peri

Benimle derdin nedir

Beni takip edip, tüm mesajlarıma "beğenmedim" atıyorsun.

Bir daha yaparsan seni yönetime şikayet edeceğim, haberin olsun

Ayrıca bir fikrin varsa yaz da senin fikrini de görelim
bu saldırganlık nedir anlamadım istediğiniz yere sikayet edebilirsiniz buyrun edin. guldurdunuz ama beni hos oldu. :D sizi takip ettiğim falan yok guncel konulara bakıyorum katıldığım fikirleri beğeniyorum katılmadıklarıma da beğenmedim isareti bırakıyorum bu benım en doğal hakkım hatta cağıralım moderatorlere soralım oyle mi değil mi Mune Mune

Bu soru gelmişti ben cevaplamistim, ağlamaktan sesim kisilmisti. Nasılsın, kendini nasj hissediyorsun, ani mi oldu gibi şeyler sormadi. Donuk bir şekilde konuştu belirttiğim gibi. Onun bana o kadar laf sokması iması goz devirmesi benim yanımda kv sırtını dönünce kv ile dalga geçer gibi ağız yüz egmesi oldu ki bir tanesini bile kv ben yansitmadim, herzaman kendi cizgimi korudum. Ara bozucu olmak istemedim çünkü ben başka bir yerdeyim onlar birbirlerine yakın. Bunların toplamında cenazenin verdiği hüzün ile bir defa çocuklarda yanımdaydı diye onu onore edemedim diye kv anlatmış. Kendisi yazmaz aramaz sormaz, ben kv ile görüşünce ordan yalanciktan olsa selam söyle anne miraya demez ama biz gidince dışarıda eşim ile yemek yememizden gezmemize kadar sorup benide goturseydiniz der
Sızı sevmiyor demek. Buna ragmen gene de kocasının hatrı ıcın aramis olmalı. Arayıp sormuyormus zaten sızı, gereksiz samimiyete gırmemıs sizinle. O bır adım atmıs kendince, sızde nasılsın deseniz adıma karsılık gelecektı ve belki boyle muhabbetler olmayacaktı.
Basınız sagolsun.

Sızı sevmiyor demek. Buna ragmen gene de kocasının hatrı ıcın aramis olmalı. Arayıp sormuyormus zaten sızı, gereksiz samimiyete gırmemıs sizinle. O bır adım atmıs kendince, sızde nasılsın deseniz adıma karsılık gelecektı ve belki boyle muhabbetler olmayacaktı.
Basınız sagolsun.
Ama dediğim gibi çok ses vardı ben çocukları çıkarıp rahat konuşuruz demiştim ona. Ben hal hatır sordukca kv ne mira hiç aramıyor diyen insan, e anne zaten ben sormasam o hiç sormaz dedinde boşver kızım sen alttan al der. Bunların totalinde ve üzüntüden çocukların sesi ile ömrümde bir kere sesden dolayı konuşamadım bende buna gıcık oluyorum

Bir kayıptan sonra daha nasıl konuşmalıydın acaba gerektiği gibi konuşmuşsun. Ben özür niyetinde olmazdım bence onun kayınvalidene söylemesi saçma olmuş.

Kayınvalide de yememiş içmemiş hemen hesap sormaya aramış🙄 bundan sonra da aynı şekilde devam ederdim zaten pek aranızda yok sanırım.

Pohpohlanmaya alışıksa elti davranışı normal boşverin herkese gerektiği kadar ilgi gösterin.

Ama dediğim gibi çok ses vardı ben çocukları çıkarıp rahat konuşuruz demiştim ona. Ben hal hatır sordukca kv ne mira hiç aramıyor diyen insan, e anne zaten ben sormasam o hiç sormaz dedinde boşver kızım sen alttan al der. Bunların totalinde ve üzüntüden çocukların sesi ile ömrümde bir kere sesden dolayı konuşamadım bende buna gıcık oluyorum
Bosver be mira. Bundan sonra hıc konusma. Boyle dert olan senı huzursuz edenlerle ıletısım kurma. Kendı cekırdek ailene bak, sana deger veren insanlara bak. Acını yasa. Hıc umursama.

Merhaba herkese,
evet merak ediyorum, eltiniz ile aranizda ufak tefek seyler gecse dahi bunu kv ile paylasirmisiniz? Paylasma geregi hissedermisiniz? Ben sahsen kv vs bu tarz muhabbetlere katmama taraftariyim ki bizim kv iyi niyetinden de olsa laf tasiyan biri bunu eltimde bilir yani annenle paylas madem yada beni cok seviyor önemsiyorsan bana yaz agzimi ara ben gelince benizde gezdirin demesini biliyor.

Bir kac hafta önce cok yakin bir akrabam ani bir sekilde vefat etti, 3-4 gün sonra eltim bassagligi icin aradi ve sesi yine herzamanki gibi esinden azar isitmiste mecbur kalip benimle konusmaya calisiyor gibi biseyler hissettim.

O esnada cocuklar küvvete oynuyorlardi ( 20-30cm su icinde oynuyorlardi bende kontrol ediyordum onlari).
Derken eltim beni aradi esimde yanimdaydi, actim basin sagolsun yeni haberim oldu dedi. ben tsk ettim olabilir dogrudur dedim.
Cocuklarimin sesi gidiyor tabii suyu görünce kahkaha bagris cagris. Ben yinede kizcagiz kirk yilda bir aradigi icin kapamadim telefonu sadece cocuklarin sesinden uzaklastim. Piskolojik olarak zaten bitkin harap durumdaydim vefatdan etkilendigim icin sesimede yansiyordu. Yinede ben güzelce konustumu düsünüyorum,. Simdi bu durdu konusmuyor, herhalde benim hal hatir sormami bekliyor. sonra
Kaynimda yanindaymis, bak onunda selami var filan dedi. ben yine tsk ettim selamimi ilet canim Allah razi olsun düsünmeniz yeter dedim.
Arkadaslar ben evleneli hep yazdim aradim sohbet etme cabasindaydim, eski konularimi bilenler bilir. O ruh hali ile Nezaket cercevesinde konustum yinede. Ama galiba kendisi o kalabaligin icinde benim aglamakli halimle onunla sohbet etmemi bekliyor. bu uzun uzun aralarda susunca bende baktım nasılsın nasi oldun gibi samimi yaklaşımı yok inanın utandım kafamda rahat değildi ona :"Kusura bakma cocuklarda banyoda kuduruyorlar kontrol ediyorum duyuyonmu sesi, bende birazdan zaten cikaririm simdi rahat oluruz canim" gibi biseyler söyledim. Neyse eltim tamam sonra görüselim dedi, görüsmedik. Sürekli yazan ilgi gösteren taraf ben oldugum icin isin gercegi ona yazmayi düsünmüyorum, zaten basim cok kalabalik acikcasi pohpohlamaya tahamüllüm yoktu.(eski konulardan dolayi)

Kendisi bunu kvme iletmis. Bugün kv aradim, epeydir ben esim olmadan arayamiyordum cok yogundum diye. Hal hatir sorar sormaz kv bana "seni x bassagligi icin aradi ama sen konusmamissin cok üzülmüs mira galiba benimle konusmak istemiyor" diye anlatti, kizim sen onunla neden konusmadin dedi.
Bende bunu sana böyle mi anlatti cok sasirdim, iyiki oglun yanimdaydi ses yanki yapti hatta kendiside duydu sahitlik edebilir dedim. Ben öyle söyleyince kv bana inanmis olacak ki panik yapti nolur (esimden icin) ona bisey anlatma filan zaten x demisti cocuklari yikiyodu yada banyodaydi diye. E madem öyle sana niye mira galiba benimle konusmak istemedi diye anlatti ki, dedim. yok onu o söylemedi ben söyledim diyor sonra lafi cevirp:))
Anne beni bilirsin herkese selamimi veririm herkesle konusurum öyle bir insan degilim, ama kendisi sadece iki cümle söyledi ve sustu. ben piskolojik olarak sohbet edebilecek kivamda degildim, kaldi ki o bana sen nasilsin nasi hissediyorsun cocuklar napio, nasi oldu hastamiydi vefat eden kisi gibi sorular yöneltmedi. o sormayinca bende bir yandan cocuklara göz kulak olunca bisey nasi diyebilirdim dedim zaten cökmüstüm üzüntüden. hatta dedimmki cocuklarda banyoda kusura bakma cok ses yapiyorlar cikricam dedim. Hatta oglunda dediki o nasi bir konusmaydi sanki mecburiyetten sirf görevini yerine getirmek icin aradi senin bisey demeni bekliyor galiba dedi, diye anlattim kvye.
Yani kvm icine cok dert olmus hemen bana üzülerek veryansin etti, sonra benim aciklamami duyunca toparladi yok o zaten dedi cocuklarla ilgileniyordu diye( e madem güya öyle ise kadina ne anlatiyon)
Eltime tavrim nasi olmali, yanlış anlaşılma oldu galiba diye gönlünü almama gerek varmı? Bu hareketi iyi niyetli mıydı?
Tabıkı hersey anlatılmaz yansıtılmaz neyseki eltim yok ☺️

Eşinin zoruyla veya kendi isteğiyle farketmez sonuçta aramış seni. Sende bi nasılsın diyebilirdin. Ben seni de haksız buldum. Herseyi karşı taraftan beklememek lazım. Sesszlık oluştuysa telefonda her kim olsa muhabbet açmakta zorlanırı. Ama siz sen nasılsın sizde ne var ne yok tarzı bısey deseydınız muhabbet ilerlerdi. Bunu herkes yapabilir. Eltinin hatası kayınvalıdene söylemek sadece

Back
X