- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Bende buna üzüldüm, kv ağzımı arayabilirdi ama direk üzgün bir ifade ile kızım neden onunla konuşmadın dedi. Bende öyle olmadığını bunu nerden çıkardığını hatta oğlununda yanımda o an olduğunu anlatınca U dönüşü yaptı yok o kötulugunden demedi zaten, evet sen çocukları banyo ediyordun dedi diye cevap verdi. E o zaman sorun yok ortada,..belli işte kendi kendine alınmış bunuda kv ile paylasmis ne kadar çocukça.. ben yurtdışında yaşıyorum senede bir görüyorum ama o orda mağdur çilekeş ilgi görmeyen gelini oynuyor kv buna kanıyor. Kapsam bende aynı taktiği mi uygulasam yani eltimin kv arkasindan dalga geçen hareketlerini mi söyleseydim, bana sayısız laf sokuslarini? Hoş bir çoğuna kv şahit ama iste
Eğer kadına bunu sorarsanız bu davranışa devam eder. Sanki hiç size bu yansıtılmamış gibi davranmanız gerekiyor. Millet etrafta ilken sohbet edin, ilgilenin. Asla açıklamaya veya bir sorun mu var sorusu sorulabilecek bir ortama kendinizi sokmayın. Dramdan besleniyorsa iyi sahne sergiler, saçma sapan şeyleri açıklamaya ve dinlemeye başlar, ne olduğunu anlamadan bir oyuna düşersiniz.
Hiç bir şey yokmuş gibi, samimi ama fazla değil. Kısa ve öz konuşun, soru sorun, ilgili gibi davranın. Daha önceki anlattıkları üzerinden ne oldu bitti diye sorun ve uzatmayın.