• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiler arasinda olanlari kv yansitilmasi dogru mu?

Taş yerinde ağırdır çok güzel bir cümle gerçekten, anlamadığım hem kendi konuşmayıp hem kv ye gidip ne anlatmış acaba eltin çok merak ettim, bizde de bitane amcanın eşi var yeni evlendiler biz nişanlıyız evlenicektik bu coronadan iptal oldu bi baktık amca kız kaçırdı ve evlendiler kız küçük benden bi tavır bir afra tafra bayramda ve bikaç yerde gördüm yani ötesi yok bi alıp veremediğimiz yok bişey anlatırsın süzer durur hiç bişey beğenmez ,yemek yeniyo mesela ıyy ben bunu yemem kim yaptı diye yüksek sesle söyler hiç ayıp olur mu demesi yok böyle tuhaf bi kişilik eltimde onla iyi anlaşmaya çalışıyo nedense kendi dişine göre birini buldu ondan heralde durduk yere bana ve nişanlıma karşı bi suratsızlığı var anlayamadık bende selam selam hiç pas vermiyorum onun dışında
demıs kı hakkımda guya ben onu kıskanmısım benden hemen 1 hafta sonra evlendı dıye :KK70: kıskanclıgımdan dolayı mesafelı duruyormusum :KK70: ılk kez nıkahlarında tanıstık hayırlı olsun dedım elını belıne koyup herkesın ıcınde benden once evlendın dıye havalara gırme bızım mazımız var sen yokken ben vardım dedı :KK70: ben espırı yaptı sandım herkes guldu bende guldum
sonra bırde bayramda karsılastık kayınvalıdem tatıldeydı kayınbabamda karsılastık bayramlasırken o esnada yemek yapıyorduk bırlıkte eslerımızde yanımızda herkesın ıcınde yıne
kaynanam yok dıye sevınme o yoksa ben varım dedı :KK70: bu ıkıncı olunca bende mesafelı durdum :KK70: ama oda gıdıp kıskanclıgımdan uzak durdugumu havalara gırdıgımı onu adam yerıne koyup saymadıgımı kendısı buyuk ev oldugunu (esımın abısıyle evlı) benle aynı yasta olmasına ragmen kendısıne saygıda kusur etmemem gerektıgını soylemıs kayınvalıdem de hak vermıs (kayınvalıdemde ölümüne nefret ettıgını soylerdı her fırsatda cazgır edepsız bırı derdı onun hakkında halbukı ) ve esımı cagırıp senın karın ortalıgı karıstırıyor karın saygısız davranıyor hıc arayıp sormuyor demıs

esımde demıskı hıc arayıp sormayan bırı nasıl saygısız davranabılır ? karar verın hangısı demıs :KK70: annesı de sen bunu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu karın soyletıyor demıs :KK70: eşimde ıpler koptu senelerce hıc konusmadı

yanı sızın basınızda olan ıle benımkı aynı :KK70: durduk yere hallenmelerı tavırlara gırmelerı bır suratsızlık :KK70: tıpık davranısları sergılıyor o tıpdekı o zıhnıyetdekı ınsanlar

acılı perişan aç susuz çocuklar bağrıs içinde ben ne yapsaydım kusura bakma çocuklar küvette canım bı cikarimde rahat ederiz dedim. Sesim kisilmis bitap haldeyim aradı söylediği iki cümle. Aralarda çocukların çığlığı 20 saniyelik bir telefon gorusmesiydi zaten
Çocuklar sonuçta elti arayınca bağrıș çağrıș olmadı hiç açmasaydınız madem

Çocuklar sonuçta elti arayınca bağrıș çağrıș olmadı hiç açmasaydınız madem
bu seferde ben aradım acmadı telı der o tıpdekı ınsanlar ıcın hersey sorundur konu sahıbı ona nasılsın dıye sorsaydı baska seyı bahane edecektı emın olun cunku o kısıler bundan beslenıyor

insanın kotusuyle hıc karsılasmayın ınsallah gercekten kotusu kotu oluyor :) benzerını bende yasadım da o yuzden alıntıladım sızı yanlıs anlamayın :)

demıs kı hakkımda guya ben onu kıskanmısım benden hemen 1 hafta sonra evlendı dıye :KK70: kıskanclıgımdan dolayı mesafelı duruyormusum :KK70: ılk kez nıkahlarında tanıstık hayırlı olsun dedım elını belıne koyup herkesın ıcınde benden once evlendın dıye havalara gırme bızım mazımız var sen yokken ben vardım dedı :KK70: ben espırı yaptı sandım herkes guldu bende guldum
sonra bırde bayramda karsılastık kayınvalıdem tatıldeydı kayınbabamda karsılastık bayramlasırken o esnada yemek yapıyorduk bırlıkte eslerımızde yanımızda herkesın ıcınde yıne
kaynanam yok dıye sevınme o yoksa ben varım dedı :KK70: bu ıkıncı olunca bende mesafelı durdum :KK70: ama oda gıdıp kıskanclıgımdan uzak durdugumu havalara gırdıgımı onu adam yerıne koyup saymadıgımı kendısı buyuk ev oldugunu (esımın abısıyle evlı) benle aynı yasta olmasına ragmen kendısıne saygıda kusur etmemem gerektıgını soylemıs kayınvalıdem de hak vermıs (kayınvalıdemde ölümüne nefret ettıgını soylerdı her fırsatda cazgır edepsız bırı derdı onun hakkında halbukı ) ve esımı cagırıp senın karın ortalıgı karıstırıyor karın saygısız davranıyor hıc arayıp sormuyor demıs

esımde demıskı hıc arayıp sormayan bırı nasıl saygısız davranabılır ? karar verın hangısı demıs :KK70: annesı de sen bunu soracak kapasıteye sahıp degılsın sana bunu karın soyletıyor demıs :KK70: eşimde ıpler koptu senelerce hıc konusmadı

yanı sızın basınızda olan ıle benımkı aynı :KK70: durduk yere hallenmelerı tavırlara gırmelerı bır suratsızlık :KK70: tıpık davranısları sergılıyor o tıpdekı o zıhnıyetdekı ınsanlar
Yok artık ya pes gerçekten ne kadar kibirli ve edepsiz ve hadiz,işte sizle bi yarış içine girmeye çalışmış kendince, bende bu amcanın eşi böyle yaptı ama sürekli yani ortamda bi sürü kuzen gelin var kızın tek muhattap olmadığı kişi benim , biz coronadan düğünü iptal ettik onlar bizim iptal ettiğimiz tarihten 2 hafta sonra evlendi ,sanırsın ki onların düğünü iptal oldu da ben evlendim öyle bi kibir tavır

Canım.oyle istedi deyip konuyu kapatsaydın keşke:))))

Cocuk gibi eltin reis...
Allah sabır versin
Saf kafam yani anne o neymiş öyle oda ikidebir soluğu sende alıyor bı derdi varsa iki yetişkin insan gibi konuşabiliriz diyemedim çünkü acaib şok oldum kv konuyu acinca

Saf kafam yani anne o neymiş öyle oda ikidebir soluğu sende alıyor bı derdi varsa iki yetişkin insan gibi konuşabiliriz diyemedim çünkü acaib şok oldum kv konuyu acinca
Eltinle fazla haşir nesir olma reis çek mesafeni ha ama herkesin oldugu bir ortamda da soyle ona
"Bir problemin olursa bana söyle, ortalığa yayma" de

Eltinle fazla haşir nesir olma reis çek mesafeni ha ama herkesin oldugu bir ortamda da soyle ona
"Bir problemin olursa bana söyle, ortalığa yayma" de
Bu kibirli ben aramam sen ara tavırları ve eski konularimdan dolayı açıkçası sevmek için cabalayasim gelmiyor. Yinede insan olduğu için saygı hak eder diye sevecen şekilde muamele ediyorum. Şimdi düşünüyorum da geçmişte mira aramıyor derdi, üni okuduğumu çok yoğun bir gündemin olduğunu biliyor ve Vakit geçsin diye temizlik yapiyorum totom yemiyor dışarıdan okumaya senin gibi dedi. Yani hayatimi, çocuklarimin huyunu, benim karakterimi insanlığını biliyor. Benim kadar kendi cabalamiyor aramız positif olsun diye sonuçta aynı ailenin üyeleriyiz, ama boş boş kvme yansıtmasi gicigima gidiyor. Napsin kv ne bekliyorsun, yada acılı eltinden nasi biseyler bekledin? Neden yanlış anlayıp kv ile arkamdan konuştun diyesim var bilmiyorum burdaki çoğunluk söyle mi der yoksa dahada mesafeli davran mi der

Bu kibirli ben aramam sen ara tavırları ve eski konularimdan dolayı açıkçası sevmek için cabalayasim gelmiyor. Yinede insan olduğu için saygı hak eder diye sevecen şekilde muamele ediyorum. Şimdi düşünüyorum da geçmişte mira aramıyor derdi, üni okuduğumu çok yoğun bir gündemin olduğunu biliyor ve Vakit geçsin diye temizlik yapiyorum totom yemiyor dışarıdan okumaya senin gibi dedi. Yani hayatimi, çocuklarimin huyunu, benim karakterimi insanlığını biliyor. Benim kadar kendi cabalamiyor aramız positif olsun diye sonuçta aynı ailenin üyeleriyiz, ama boş boş kvme yansıtmasi gicigima gidiyor. Napsin kv ne bekliyorsun, yada acılı eltinden nasi biseyler bekledin? Neden yanlış anlayıp kv ile arkamdan konuştun diyesim var bilmiyorum burdaki çoğunluk söyle mi der yoksa dahada mesafeli davran mi der
Senin bileceğin iş ama yerinde olsam herkes bir aradayken sorarım.

Ben akrabalikta armas zorunluluğuna inanmıyorum. ELtim yok. Ama kimseyi canim istemdigi surece aramam. Kendi küçük kardeşimle gün de 5 saat ablamla 2 gün de bir 5 dk konuşurum. (Ablamı da çok severim bu arada).
Yani ben aradi aramadı sordu sormadi mvzusunu sacma bulanlardanim.

Aman hiç hoşlanmam böyle kasıntı kaprisli insanlardan . Yok sen aramadın bekledim bilmem ne. Beklediysen sen ara. Ben birinin aramasını beklemem ararım. Başka bi şehirde yaşıyorum ve ailemin yanına ziyarete geldim bazı akrabalar tribe girmiş. Niye geldim dememişim yanlarına gitmemişim. Yahu ben geldim nette foto attım gördün duydun, sen ara. Napıyım 30 kişiye telefon açıp ‘hoşgeldim!’ Diyip ziyarete mi gideyim . Sonra da küsüyolar. Napsanız değişmezler küsmeye açık aramaya meyilliler Çünkü . İstedikleri tam da bahane aramak. Çokta takma . Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsin

Kayınvalidene annecim lütfen bundan sonra sana benimle ilgili bir şey söylemek isterse kızım bana anlatma, ben yardımcı olamam. İkinizin arasında de ve kapat. Biz iki yetişkin insanız ve bir yanlış anlaşılma olursa biz çözebiliriz demen belki onun kv ile seni doldurmasını engeller. Bir sıkıntı varsa sana sorabilmeli. Ama tekrar senin yerinde olsam kv sonrası karşı tarafı aramaz ve sormazdım. Görüşmelerimi de kaydederdim ve mutlaka bir şahit yanında yapardım. Gerekirse hoparlörden. Seninle baş edemezse belki düzelir.

Bazı insanlar mutsuz ve huzursuzluktan besleniyor. Ortamı bulamayınca da o ortama uyum sağlıyorlar.

Ben en yakın arkadaşımın, meşhur eltisinin bu konunun içinde biryerlerde yorum yaptığını düşünmeye başladım çok tanıdık yorumlar geliyor 😬🤔
-Bi duyarsa anında arar senin derdin ne diye aman ha :olamaz:
🤐

• Komik
Reactions: JES
Yurtdışında yaşıyorum maalesef denk gelemicez o sekil
o zaman hiç konu bile etme ,bir gün oturursanız da konu açılırsa aklına da gelirse (benim genelde gelmez unutuyorum) o zaman içindekileri söyler ya da sorarsın, ya da kv bidaha bunu konu yaparsa valla benim canım sıkkkın acım varken kimseyi pohpohlayamam diyin geçin

Ben en yakın arkadaşımın, meşhur eltisinin bu konunun içinde biryerlerde yorum yaptığını düşünmeye başladım çok tanıdık yorumlar geliyor 😬🤔
-Bi duyarsa anında arar senin derdin ne diye aman ha :olamaz:
🤐
Ararsa duyar derdi neymiş , elti konuşuluyor demek ki meşhur elti olmuş sizin aranızda muhabbette:KK59:

bu seferde ben aradım acmadı telı der o tıpdekı ınsanlar ıcın hersey sorundur konu sahıbı ona nasılsın dıye sorsaydı baska seyı bahane edecektı emın olun cunku o kısıler bundan beslenıyor

insanın kotusuyle hıc karsılasmayın ınsallah gercekten kotusu kotu oluyor :) benzerını bende yasadım da o yuzden alıntıladım sızı yanlıs anlamayın :)
Bende de var da bu tipte kv evlerden ırak 😂 yine en azından bi nasılsın diyeymiș sonuçta aramış yani

Kayınvalidene annecim lütfen bundan sonra sana benimle ilgili bir şey söylemek isterse kızım bana anlatma, ben yardımcı olamam. İkinizin arasında de ve kapat. Biz iki yetişkin insanız ve bir yanlış anlaşılma olursa biz çözebiliriz demen belki onun kv ile seni doldurmasını engeller. Bir sıkıntı varsa sana sorabilmeli. Ama tekrar senin yerinde olsam kv sonrası karşı tarafı aramaz ve sormazdım. Görüşmelerimi de kaydederdim ve mutlaka bir şahit yanında yapardım. Gerekirse hoparlörden. Seninle baş edemezse belki düzelir.

Bazı insanlar mutsuz ve huzursuzluktan besleniyor. Ortamı bulamayınca da o ortama uyum sağlıyorlar.
Bende buna üzüldüm, kv ağzımı arayabilirdi ama direk üzgün bir ifade ile kızım neden onunla konuşmadın dedi. Bende öyle olmadığını bunu nerden çıkardığını hatta oğlununda yanımda o an olduğunu anlatınca U dönüşü yaptı yok o kötulugunden demedi zaten, evet sen çocukları banyo ediyordun dedi diye cevap verdi. E o zaman sorun yok ortada,..belli işte kendi kendine alınmış bunuda kv ile paylasmis ne kadar çocukça.. ben yurtdışında yaşıyorum senede bir görüyorum ama o orda mağdur çilekeş ilgi görmeyen gelini oynuyor kv buna kanıyor. Kapsam bende aynı taktiği mi uygulasam yani eltimin kv arkasindan dalga geçen hareketlerini mi söyleseydim, bana sayısız laf sokuslarini? Hoş bir çoğuna kv şahit ama iste

Back
X