• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiler arasinda olanlari kv yansitilmasi dogru mu?

ben yasadıgımı anlatayım
bız 3 eltıyız bır tanesıyle cıddı sorunlarımız oldu
durduk yere bana tavır aldı gercekten ortada hıc sorun yok kadın benımle konusmuyor bende kımseye dıllendırmedım bunu hıc sormadım da ne oldu dıye komple gorusmeyı kestım dusunun yenı evlıyım ben evlendıkten 1 hafta sonra kendılerı yenıden evlendı bosanmıslardı yenıden barısmıslar 1 kere gorustuk nıkahlarında hayırlı olsun dedım ondan sonra bayram oldu bayramlastık o kadar
amelıyat oldum yok
dogum yaptım yok
cenazemız oldu yok
yanı yok kadın hıc konusmuyor buyuk suc ıslemısım gıbı
tam 2 sene konusmadık :KK70:

bır gun kayınvalıdem esımı cagırmıs gel konusucam karına soyleme dıye
esım benı aradı annem boyle soyluyor bırsey mı oldu :KK70: bıldıgını caktırma dedı
yoo dedım bıldıgım bırsey yok gıt gorus bakalım ne dıyormus bana anlatırsın dedım :KK70:
gıttı kayınvalıdem benım hakkımda doldurmaya calısmıs
eltım gıtmıs kayınvalıdeme benım dedıkodumu yapmıs o eltım hakkında atıp tutan onu ıstemem dıyen kaynanam ne olmussa bırden onun tarafından olup esımı doldurmaya calısmıs

esım aradı benı aılemle gorusmeyı kesıyoruz hatalarını anlayana kadar dedı ıyıkı bızzat ben sahıdım olanlara ben sahıt olmasam senı gunah kecısı ılan etmısler bunlar ıyı olmak ıcın suclayacak bırını aramıs senı bulmuslar uzak dur bunlardan dedı

ve bız tam 2 sene gorusmedık

6 yıllık evlıyım 2 senedır gorusuyoruz kayınvalıdemlerle :KK70:

yanı kımı kıme sıkayet edeceksınız kımı kıme dıllendıreceksınız aslında herkes herseyın ne oldugunu bılır ama kımın kımden cıkarı var bılemezsınız
esınız sızı bılıyor mu durumları goruyor mu sıze hak verıyor mu gerısını bos verın
o onu demıs bu bunu demıs cok olur bu eltı arasında bırakın dıyen o olsun taş yerınde agırdır

bütün kalbimle diliyorum ki
eşimde abisiyle bu şekilde görüşmeyi kessin işte ozaman bütün kalbimle mutlu olacam inşallahh

Eşinin zoruyla veya kendi isteğiyle farketmez sonuçta aramış seni. Sende bi nasılsın diyebilirdin. Ben seni de haksız buldum. Herseyi karşı taraftan beklememek lazım. Sesszlık oluştuysa telefonda her kim olsa muhabbet açmakta zorlanırı. Ama siz sen nasılsın sizde ne var ne yok tarzı bısey deseydınız muhabbet ilerlerdi. Bunu herkes yapabilir. Eltinin hatası kayınvalıdene söylemek sadece
Ben çok rahat konuşamadigimdan çocukları çıkarayım rahat oluruz demiştim ama yukarıda sizin gibi iki kişi daha buna değinmişti, ki ben bir çok kişiye başsağlığı diledim kimse bana nasılsın napiyosun demedi bende buna alınmadım. Kaldı ki çocuklar sudaydi ve ben kusura bakma çok ses var duyulmuyor şunları cikarimde rahat konusuruz demiştim. Geçmişte ben arayan soran taraf olmama rağmen kvme mira hiç aramıyor diyordu kv bana söylüyordu. E anne oda hiç yazmiyo zaten ben yazmasam konuşamıyoruz dediğimde kv bana boşver sen alttan al diyordu. Yani böyle biseyi ilk defa bunlarda gördüm ben birini seviyorsan zaten yazarım bu yazmaz yazmamı bekler yazdığım halde mira yazmıyor olur, istediğini elde edemediği için yine kvde dökülmüş

bütün kalbimle diliyorum ki
eşimde abisiyle bu şekilde görüşmeyi kessin işte ozaman bütün kalbimle mutlu olacam inşallahh
ınsallah hıc gerek kalmadan allah akıl fıkır verır bazı ınsanlara da sız bırılerı hatasını anlasın dıye oturup dusunmek tavır almak zorunda kalmazsınız :) bırılerı yuzunden uzulmek stres yasamak bırılerı yerıne dusunmek cok yorucu dılerım sorunlar kendılıgınden cozulur :) hayat uzun hıc canınızı sıkmayın dısardan da bakan herkes neyın ne oldugunu da goruyor bosverın

Ben çok rahat konuşamadigimdan çocukları çıkarayım rahat oluruz demiştim ama yukarıda sizin gibi iki kişi daha buna değinmişti, ki ben bir çok kişiye başsağlığı diledim kimse bana nasılsın napiyosun demedi bende buna alınmadım. Kaldı ki çocuklar sudaydi ve ben kusura bakma çok ses var duyulmuyor şunları cikarimde rahat konusuruz demiştim. Geçmişte ben arayan soran taraf olmama rağmen kvme mira hiç aramıyor diyordu kv bana söylüyordu. E anne oda hiç yazmiyo zaten ben yazmasam konuşamıyoruz dediğimde kv bana boşver sen alttan al diyordu. Yani böyle biseyi ilk defa bunlarda gördüm ben birini seviyorsan zaten yazarım bu yazmaz yazmamı bekler yazdığım halde mira yazmıyor olur, istediğini elde edemediği için yine kvde dökülmüş
Ama sonra konuşuruz dediğinde senin araman gerekiyor. Az önce musaıt değildim konuşamadım kusura bakma sımdı aradım o yüzden diyip. Neyse olan olmuş ayrıca başınız sağolsun

Sessizlik oldu ve “sen nasılsın” diye sormadı iseniz konuşmak istememişsiniz ve sonra ararım deyip aramamışsınız da. Elti buna alınmış. Bunun lafını yapıp herkese laf taşımak doğru mu tabi ki berbat bir hareket, fakat alınmakta haksız değil ki siz de söylüyorsunuz geçmişte olanlardan ötürü hal hatır sormak istemediğinizi.

Ben sizi de iyi niyetli bulmadım. Nasılsın diye sorsun diye bekleyip susmak garip değil mi sizce? Siz neden sormadiniz bu soruyu ona? Eltinizi bilmem ama siz zaten kötü niyetli geldiniz bana yaptığınız hesaplar çok anormal

ınsallah hıc gerek kalmadan allah akıl fıkır verır bazı ınsanlara da sız bırılerı hatasını anlasın dıye oturup dusunmek tavır almak zorunda kalmazsınız :) bırılerı yuzunden uzulmek stres yasamak bırılerı yerıne dusunmek cok yorucu dılerım sorunlar kendılıgınden cozulur :) hayat uzun hıc canınızı sıkmayın dısardan da bakan herkes neyın ne oldugunu da goruyor bosverın

amin amin inşallahhhhh

Ben sizi de iyi niyetli bulmadım. Nasılsın diye sorsun diye bekleyip susmak garip değil mi sizce? Siz neden sormadiniz bu soruyu ona? Eltinizi bilmem ama siz zaten kötü niyetli geldiniz bana yaptığınız hesaplar çok anormal
Basın sağolsun yeni haberim oldu dedi.
Benim kisilmis ses ve bagiran çocuklar eşliğinde cevabım "Allah razı olsun canım sagol" sessizlik ben yine kusura bakma çocuklar banyoda ses yapiyorlar sonra konuşalım istersen..yine sessizlik...e bak abinde burda onu selamı var..ben yine Allah razı olsun canım çok tsk ederm düşünmeniz yeter dedim..bu yine susuyor. Bende bı yandan çocukları ayırıyorum birbirlerine giriyorlar. Beni çok seviyorsa bu kızın yakını öldü başı kalabalik çocuklar banyoda zaten ses had safhada, sonra sakince yazisiriz diyebilir. Ama o herzamanki gibi ben hal hatır sordugum halde ve kendisi asla yazmadigi halde mira hiç yazmaz diyen eltim kvme yansıtır kv lafıyla ilişki yürütecekmişim gibi sanki. Anne ben hep sorarım zaten dedinde kv olsun sende kalsın büyükluk der. Ben napicami şaşırdım acılı insandan ne beklenir Allah askina

Eltim yok. Ama esi onu benimle görüsmeye zorladigini fark etsem asil ona iki cift laf ederim. Ayni aileye gelin geldik diye kimse digerini aramak zorunda degil. Kayinvalideyi katmak cok gereksiz, cünkü o aile büyügü olarak müdahele etme geregi duyacak halbuki konudaki herkes yetiskin. Millet niye birbirini bu kadar darliyor bilmiyorum. Isteyen istedigi zaman görüsse daha samimi olur zaten

Eltim yok. Ama esi onu benimle görüsmeye zorladigini fark etsem asil ona iki cift laf ederim. Ayni aileye gelin geldik diye kimse digerini aramak zorunda degil. Kayinvalideyi katmak cok gereksiz, cünkü o aile büyügü olarak müdahele etme geregi duyacak halbuki konudaki herkes yetiskin. Millet niye birbirini bu kadar darliyor bilmiyorum. Isteyen istedigi zaman görüsse daha samimi olur zaten
Ama bu elti arkamdan kvme mira hiç aramıyor yazmıyor diyordu, her hafta yada 10 günde bir küçük bebeklerle uzakta yaşadığım halde yazmama sohbet etmeye cabalamama ragmen. Kendisi ise kv benimle konuştum duysa bile ben onu gördüğüm halde dönüp bana bakıp önüne bakar uğraşır selamimj ilet demez yalanciktanda olsa. Benden haz etmeyen biri benden ilgi bekleyemem degilmi? Oraya gidince benide kocamla gezdim diye gezdir diyemez demi? Çünkü iletişim için çabası yok? Yani ben aramayayim sormim hep o yazsın modunda. Görevini yerine getirmek için aradı acılı bir insan olarak ne kadar konusabdiysem konuştum inanın iki gün ne su içebildim ne yemek yedim açımdan, ses kısılmış zaten çökmüşüm eşimin ısrarı ile biseyler yiyip içmeye başlamışım çocuklar ses yapıyor bu zor durumda oldumu duyuyor, ya bir dur bı kerede ben yazım canım napion demiyor beni şüpheli bir şekilde kvme anlatiyor

Basın sağolsun yeni haberim oldu dedi.
Benim kisilmis ses ve bagiran çocuklar eşliğinde cevabım "Allah razı olsun canım sagol" sessizlik ben yine kusura bakma çocuklar banyoda ses yapiyorlar sonra konuşalım istersen..yine sessizlik...e bak abinde burda onu selamı var..ben yine Allah razı olsun canım çok tsk ederm düşünmeniz yeter dedim..bu yine susuyor. Bende bı yandan çocukları ayırıyorum birbirlerine giriyorlar. Beni çok seviyorsa bu kızın yakını öldü başı kalabalik çocuklar banyoda zaten ses had safhada, sonra sakince yazisiriz diyebilir. Ama o herzamanki gibi ben hal hatır sordugum halde ve kendisi asla yazmadigi halde mira hiç yazmaz diyen eltim kvme yansıtır kv lafıyla ilişki yürütecekmişim gibi sanki. Anne ben hep sorarım zaten dedinde kv olsun sende kalsın büyükluk der. Ben napicami şaşırdım acılı insandan ne beklenir Allah askina
Öncelikle eltinizle durduk yere iletişim kurma gibi bı zorunlulugunuz yok. Kayinvalidenize de bunu belirtin ikiniz de kayınvalidem bisiler ispatlama derdindesiniz. Kimin ne yaptığının önemi yok kayınvalide görmek istediklerini görür anca. Kocalariniz sizin ana babanıza ya kayincolarina yaranmaya calisiyo mu allasen kendinize görevler yüklemeyin. Arayıp sormak zorunda değilsiniz sulaleniz bile olmayan kisileri

Yani bende öyle düşünüyorum, burdaki konulara nazaran biziim aramız yine iyi bile bence. Ama bu tavrı bana çok itici geldi çünkü kv hemen tabiri caizse üstüme atladı neden konuşmadım onunla diye. Ben o kadar insanlıktan çıkmış biri değilim hele ki böyle bir günde birde beni arayan eltimi tersleyeyim
yani sizin acınız var yarım ağız arayıp başsağlığı dilemiş sanırsın ki sana destek göstermişde sen terslemişsin gibi gitmiş kv ye konuşmak istemedi diye kendini mağdur göstermiş hey allahım ya gıcık oldum ,zaten kv elti konularında hep gıcık oluyorum benimki de iyilik melakesi gibi görünür zamanında kv yle çok zıtlaşmışlar ama ikiside bahsetmez iyi gibi davranırlar kv yine oğlumun eşi torunlarımın annesi diye sayıp seviyo ama fazla tevazu gösteriyo eltimde parmağında oynatıyo 10 sene sonra doğruyu buldum diyerek, böyle yani hiç bir şekilde kendinden taviz verme insanoğluyuz ya her zaman konuşmak istemeyebiliriz her zaman mutlu olmak zorunda da değiliz ve senin acın varmış , sen konuşamıcak gibiysen bunu empati yapıp ya kızın acısı var diyip 2 gün sonra bi msj ya da tekrar arayıp nasıl oldun biraz daha iyi misin diye sorabilirdi gidip de kv ye anlatmaya ne gerek var o aradı diye onunla normal sohbet etmek zorunda değilsin ki senin o an sıkıntın var herkes anlayış göstermek zorunda, bu arada başınız sağolsun

Ama bu elti arkamdan kvme mira hiç aramıyor yazmıyor diyordu, her hafta yada 10 günde bir küçük bebeklerle uzakta yaşadığım halde yazmama sohbet etmeye cabalamama ragmen. Kendisi ise kv benimle konuştum duysa bile ben onu gördüğüm halde dönüp bana bakıp önüne bakar uğraşır selamimj ilet demez yalanciktanda olsa. Benden haz etmeyen biri benden ilgi bekleyemem degilmi? Oraya gidince benide kocamla gezdim diye gezdir diyemez demi? Çünkü iletişim için çabası yok? Yani ben aramayayim sormim hep o yazsın modunda. Görevini yerine getirmek için aradı acılı bir insan olarak ne kadar konusabdiysem konuştum inanın iki gün ne su içebildim ne yemek yedim açımdan, ses kısılmış zaten çökmüşüm eşimin ısrarı ile biseyler yiyip içmeye başlamışım çocuklar ses yapıyor bu zor durumda oldumu duyuyor, ya bir dur bı kerede ben yazım canım napion demiyor beni şüpheli bir şekilde kvme anlatiyor
Bizim eltiler çok benziyo

ben yasadıgımı anlatayım
bız 3 eltıyız bır tanesıyle cıddı sorunlarımız oldu
durduk yere bana tavır aldı gercekten ortada hıc sorun yok kadın benımle konusmuyor bende kımseye dıllendırmedım bunu hıc sormadım da ne oldu dıye komple gorusmeyı kestım dusunun yenı evlıyım ben evlendıkten 1 hafta sonra kendılerı yenıden evlendı bosanmıslardı yenıden barısmıslar 1 kere gorustuk nıkahlarında hayırlı olsun dedım ondan sonra bayram oldu bayramlastık o kadar
amelıyat oldum yok
dogum yaptım yok
cenazemız oldu yok
yanı yok kadın hıc konusmuyor buyuk suc ıslemısım gıbı
tam 2 sene konusmadık :KK70:

bır gun kayınvalıdem esımı cagırmıs gel konusucam karına soyleme dıye
esım benı aradı annem boyle soyluyor bırsey mı oldu :KK70: bıldıgını caktırma dedı
yoo dedım bıldıgım bırsey yok gıt gorus bakalım ne dıyormus bana anlatırsın dedım :KK70:
gıttı kayınvalıdem benım hakkımda doldurmaya calısmıs
eltım gıtmıs kayınvalıdeme benım dedıkodumu yapmıs o eltım hakkında atıp tutan onu ıstemem dıyen kaynanam ne olmussa bırden onun tarafından olup esımı doldurmaya calısmıs

esım aradı benı aılemle gorusmeyı kesıyoruz hatalarını anlayana kadar dedı ıyıkı bızzat ben sahıdım olanlara ben sahıt olmasam senı gunah kecısı ılan etmısler bunlar ıyı olmak ıcın suclayacak bırını aramıs senı bulmuslar uzak dur bunlardan dedı

ve bız tam 2 sene gorusmedık

6 yıllık evlıyım 2 senedır gorusuyoruz kayınvalıdemlerle :KK70:

yanı kımı kıme sıkayet edeceksınız kımı kıme dıllendıreceksınız aslında herkes herseyın ne oldugunu bılır ama kımın kımden cıkarı var bılemezsınız
esınız sızı bılıyor mu durumları goruyor mu sıze hak verıyor mu gerısını bos verın
o onu demıs bu bunu demıs cok olur bu eltı arasında bırakın dıyen o olsun taş yerınde agırdır
Taş yerinde ağırdır çok güzel bir cümle gerçekten, anlamadığım hem kendi konuşmayıp hem kv ye gidip ne anlatmış acaba eltin çok merak ettim, bizde de bitane amcanın eşi var yeni evlendiler biz nişanlıyız evlenicektik bu coronadan iptal oldu bi baktık amca kız kaçırdı ve evlendiler kız küçük benden bi tavır bir afra tafra bayramda ve bikaç yerde gördüm yani ötesi yok bi alıp veremediğimiz yok bişey anlatırsın süzer durur hiç bişey beğenmez ,yemek yeniyo mesela ıyy ben bunu yemem kim yaptı diye yüksek sesle söyler hiç ayıp olur mu demesi yok böyle tuhaf bi kişilik eltimde onla iyi anlaşmaya çalışıyo nedense kendi dişine göre birini buldu ondan heralde durduk yere bana ve nişanlıma karşı bi suratsızlığı var anlayamadık bende selam selam hiç pas vermiyorum onun dışında

yani sizin acınız var yarım ağız arayıp başsağlığı dilemiş sanırsın ki sana destek göstermişde sen terslemişsin gibi gitmiş kv ye konuşmak istemedi diye kendini mağdur göstermiş hey allahım ya gıcık oldum ,zaten kv elti konularında hep gıcık oluyorum benimki de iyilik melakesi gibi görünür zamanında kv yle çok zıtlaşmışlar ama ikiside bahsetmez iyi gibi davranırlar kv yine oğlumun eşi torunlarımın annesi diye sayıp seviyo ama fazla tevazu gösteriyo eltimde parmağında oynatıyo 10 sene sonra doğruyu buldum diyerek, böyle yani hiç bir şekilde kendinden taviz verme insanoğluyuz ya her zaman konuşmak istemeyebiliriz her zaman mutlu olmak zorunda da değiliz ve senin acın varmış , sen konuşamıcak gibiysen bunu empati yapıp ya kızın acısı var diyip 2 gün sonra bi msj ya da tekrar arayıp nasıl oldun biraz daha iyi misin diye sorabilirdi gidip de kv ye anlatmaya ne gerek var o aradı diye onunla normal sohbet etmek zorunda değilsin ki senin o an sıkıntın var herkes anlayış göstermek zorunda, bu arada başınız sağolsun
Tşk ederim beni anlamaniza o kadar sevindim ki, maalesef kısa kesemiyorun kalktım konumu düzenledim sanırım bazılarına karışık geldide sen niye nasılsın demeyenler oldu. Ben saygılı bir şekilde yazayım diyorum ama saf kafam kvme anne ben hiç bir kere ondan yana sana bişey demedim ama o beni çok takıyor kafaya diyemedime pismanim

Tşk ederim beni anlamaniza o kadar sevindim ki, maalesef kısa kesemiyorun kalktım konumu düzenledim sanırım bazılarına karışık geldide sen niye nasılsın demeyenler oldu. Ben saygılı bir şekilde yazayım diyorum ama saf kafam kvme anne ben hiç bir kere ondan yana sana bişey demedim ama o beni çok takıyor kafaya diyemedime pismanim
Bende şunu anlamadım ,bence siz kötüsünüz kötü niyetlisiniz diyenler ya her konunun altında böyle insanlar var ben asıl böyle konuşanların dobra değilde itici görüyorum olaylara empati yapmadan direkt konuşuyolar belki aralarında senin -benim, eltim gibi olanlar bile olduğunu düşünüyorum ki bu kadar sert üslupla konuşuyolar sanırsın kendilerini savunuyolar,kimse burdan yazılanla o insanın ne yaşadığını bilemez ve eltiyi takma elti kim ki diyolar ben artık takmamaya çalışıyorum ama ne zaman gitsek denk geliyoruz hep bi kaos oluyo, kv ye tek gitsem hep onlar konu, onlar bize gelse hep onlar bi kere uzak yerlerde oturmadıktan sonra eşinin kardeşinin karısı yani dışarda bırakamazsın olanlara da illa etkileniyo insan çünkü iyi yaklaşınca karşıdan sebepsiz bi terslik görünce herkes kendini geri çeker valla ben de küçük gelinim eltime çok iyi niyetli yaklaştım ablamla aynı yaştalar iyi anlaşırız dedim hatta 3 kız gider gelir gezeriz diye düşündüm hep bi kıyas kıskançlık önde olma isteği herkesin onu ve onun çocuklarını sevmesi isteği maddiyata düşkünlük soğudum yani ,nişanlım abimle bişey yapıcaz dediğinde tüylerim diken diken oluyo beni de çağırmasın ikisi takılsın diye enerjimi emiyo çünkü ama ne çok uzak ne çok samimi bi mesafe kurdum yakın zamanda, böyle de gidicek umarım ve kaza yaptık kv min söylemesiyle aradı ,düğünümüz ertelendi kv de pelinin morali bozuk diye arattırdı yani kendi içinden gelmediği çok belli he mecbur mu hayır ama başkalarının zoruyla yapmaktansa hiç yapmaması daha iyi ,dönüp bakınca ya ben ona öyle yapmadım diyip insan kendini kötü hissediyo çünkü

kv ye neden açıklama yapıyorsunuz ki biz yetişkiniz kendi aramızda çözeriz deyin bitsin

lakin başsağlığı araması soğuk olur zaten sıcak mı arayacak

yani duydum üzüldüm başın sağ olsun dur zaten içeriği

sizin canımlı konuşamız dahi irrite edici gelmiş olabilir karşı tarafı

bir de herkesin bir üslubu var

hayatımda kimse ile canımlı cicimli konuşmam eltim bunun için bana tavır alacaksa paşa gönlü bilir

kv ye şikayet edecekse daha iyi olur siz ikiniz kafa dengisiniz galiba ikiniz görüşün der çıkarım aradan

Sizi aradı başsağlığı diledi teşekkür ettiniz elti sustu. Siz hal hatır sormadınız elti sustu. Eşinin selamını söyledi teşekkür ettiniz elti sustu.

Valla ben olsam bi daha aramam. Konuşamayacak durumdaysanız hiç açmasaydınız. Bu elti heralde susar konuşacak bir şey yok ki ortada. Belli ki kapatamamıșta telefonu.

Bazi insanlar dram ve sinsilikten beslenir. Hani amaci nedir belli degil, ama sahsen böyle insani yok sayiyorum. Bana kayinvalidem nöyle birsey söylese "Halbuki ona dedim cocuklarin gürültüsünden onunla rahat konusamadigimi. Ilginc. Duyanda aramizda husumet var sanir....Duydun mu Tl 9 u gecmis. Daha gecenlerde 7de degilmiydi bu." Diye konuyu degistirirdim. Millet kendi draminda debelenip dursun. Siz hic ugrasmayin. Siz ne kadar kendinizi aciklamaya ve anlatmayq calissaniz dram kralicenin eline oynarsiniz. Hic gerek yok

Sizi aradı başsağlığı diledi teşekkür ettiniz elti sustu. Siz hal hatır sormadınız elti sustu. Eşinin selamını söyledi teşekkür ettiniz elti sustu.

Valla ben olsam bi daha aramam. Konuşamayacak durumdaysanız hiç açmasaydınız. Bu elti heralde susar konuşacak bir şey yok ki ortada. Belli ki kapatamamıșta telefonu.
acılı perişan aç susuz çocuklar bağrıs içinde ben ne yapsaydım kusura bakma çocuklar küvette canım bı cikarimde rahat ederiz dedim. Sesim kisilmis bitap haldeyim aradı söylediği iki cümle. Aralarda çocukların çığlığı 20 saniyelik bir telefon gorusmesiydi zaten

Back
X