- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
ben yasadıgımı anlatayım
bız 3 eltıyız bır tanesıyle cıddı sorunlarımız oldu
durduk yere bana tavır aldı gercekten ortada hıc sorun yok kadın benımle konusmuyor bende kımseye dıllendırmedım bunu hıc sormadım da ne oldu dıye komple gorusmeyı kestım dusunun yenı evlıyım ben evlendıkten 1 hafta sonra kendılerı yenıden evlendı bosanmıslardı yenıden barısmıslar 1 kere gorustuk nıkahlarında hayırlı olsun dedım ondan sonra bayram oldu bayramlastık o kadar
amelıyat oldum yok
dogum yaptım yok
cenazemız oldu yok
yanı yok kadın hıc konusmuyor buyuk suc ıslemısım gıbı
tam 2 sene konusmadık
bır gun kayınvalıdem esımı cagırmıs gel konusucam karına soyleme dıye
esım benı aradı annem boyle soyluyor bırsey mı oldubıldıgını caktırma dedı
yoo dedım bıldıgım bırsey yok gıt gorus bakalım ne dıyormus bana anlatırsın dedım
gıttı kayınvalıdem benım hakkımda doldurmaya calısmıs
eltım gıtmıs kayınvalıdeme benım dedıkodumu yapmıs o eltım hakkında atıp tutan onu ıstemem dıyen kaynanam ne olmussa bırden onun tarafından olup esımı doldurmaya calısmıs
esım aradı benı aılemle gorusmeyı kesıyoruz hatalarını anlayana kadar dedı ıyıkı bızzat ben sahıdım olanlara ben sahıt olmasam senı gunah kecısı ılan etmısler bunlar ıyı olmak ıcın suclayacak bırını aramıs senı bulmuslar uzak dur bunlardan dedı
ve bız tam 2 sene gorusmedık
6 yıllık evlıyım 2 senedır gorusuyoruz kayınvalıdemlerle
yanı kımı kıme sıkayet edeceksınız kımı kıme dıllendıreceksınız aslında herkes herseyın ne oldugunu bılır ama kımın kımden cıkarı var bılemezsınız
esınız sızı bılıyor mu durumları goruyor mu sıze hak verıyor mu gerısını bos verın
o onu demıs bu bunu demıs cok olur bu eltı arasında bırakın dıyen o olsun taş yerınde agırdır
bütün kalbimle diliyorum ki
eşimde abisiyle bu şekilde görüşmeyi kessin işte ozaman bütün kalbimle mutlu olacam inşallahh