Eltiler arasinda olanlari kv yansitilmasi dogru mu?

Yani kendi derdini acını bırakıp eltiyimi takıyosun kafana. Bırak görüşmeyi kes kafan rahat olsun.
Kv de de az değil yani onunlada mesefeli olsan iyi olur neden hesap veriyosun ki. Başınız sağolsun buarada

Her gemi yürüR elti gemisi yürümez düşünmeye bile değmez. Ben olsam kv. Bana laf taşıyınca. Bana onun muhabbetini yapma yoksa ona çok fena patlayacağım arada sen kalacaksın derdim. Bir daha laf taşımazdı.

Bende o şekilde konusuyorum. Kv laf arasında x başı çok ağrıyor hastahaneye gitti dese bile biraz sonra ona geçmiş olsun iyimisin annemden şimdi duydum diye msj atan biriyim. Çünkü şöyle düşünüyorum kv önemseyip benimle paylaştı ise kız gerçekten rahatsızdır iyi degildir.
Sonrasında baktım benim gayretim ile oluyor artık haftalık msjlarimj azalttim. O yüzden eltimde mira hiç yazmıyor oldu. Bende en sonunda anne olurmu yazıyorum ki diye saf saf cevap verirdim. İki üç defa tekrar edince anne ben zaten yazmasam o yazmaz ben yinede ona adım atıyorum dedim. Dediğiniz gibi kvyi eltim ile ilgili asla doldurmam, neticede ben gelinim o kv. Ne gerek var aralarını bozmaya, sorunum varsa kv neden karıştırıp arada bırakayım diye düşünüyorum

Degerlendirmedim. Sadece benim yasantima göre bakinca cok şaşırdım ve bunun sorun olabilceğini dusundugumden açıkça yazdim. Esimde cok takilmaz hatta onuda katmadim ben kendim olarak dusuncemi yazdim. Oncelerden falan sizi okudugum icinde yorumlarinzin coguna katildigm ve alintilastgmiz icin yazdim aslinda. Yoksa degerlendirme falan yok arkadasca bir tepki

Anladim elbette, ben de size katılıyorum çoğu kez. Teşekkür ederim

Bir fenomen geldi aklıma ' siz benim karıma kurban olun Allah belanızı versin '

Me
Yansıtılmaması gerek ben daha yeni elti sahibi oldum ama konuştuklarımızın hiç birini kv den duymadım umarım hep böyle olur ama sen mesafeni koy bak söylenmedik şeyler söylendi gibi iletiliyo

Me

Yansıtılmaması gerek ben daha yeni elti sahibi oldum ama konuştuklarımızın hiç birini kv den duymadım umarım hep böyle olur ama sen mesafeni koy bak söylenmedik şeyler söylendi gibi iletiliyo
Bende direk eltime bunu sormak istemiştim, yani acılı bir günümde sohbet edebilecek kıvamda değildim çocuklar banyodaydi, neden kötü zanda bulunup seninle konuşmak istemediğini kv söyledin, onu neden hakem yaptın gibi? Bir değil iki değil bir hatamı bulamıyor böyle ufak tefek şeylerle gündeme geliyor geriliyorum

Allah sabır versin kuzum her insan bir olmuyo kıskançlık çekememezlik çok oluyo eltiler arasında mesafeli ol kayınvalideye yaranmaya çalışıyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…