Eltiler arasinda olanlari kv yansitilmasi dogru mu?

Eğer kadına bunu sorarsanız bu davranışa devam eder. Sanki hiç size bu yansıtılmamış gibi davranmanız gerekiyor. Millet etrafta ilken sohbet edin, ilgilenin. Asla açıklamaya veya bir sorun mu var sorusu sorulabilecek bir ortama kendinizi sokmayın. Dramdan besleniyorsa iyi sahne sergiler, saçma sapan şeyleri açıklamaya ve dinlemeye başlar, ne olduğunu anlamadan bir oyuna düşersiniz.

Hiç bir şey yokmuş gibi, samimi ama fazla değil. Kısa ve öz konuşun, soru sorun, ilgili gibi davranın. Daha önceki anlattıkları üzerinden ne oldu bitti diye sorun ve uzatmayın.

Ararsa duyar derdi neymiş , elti konuşuluyor demek ki meşhur elti olmuş sizin aranızda muhabbette
Bazı ınsanlar problemi doğrudan çözmek yerine kv ye eşe dosta anlatır bizim meşhur eltide *eltiyle olan problemi kv ye , *kv olan problemide etliye... Anlatır...Anlıcagınız ole meşhur oldu, onun derdi problem çözmek degıl anladığım kadarıyla problem yaratmak

Son düzenleme:
Kiz senin kayinvaliden hesabini biliyordu nasil bam bam yazdın bir de 2 sene gorusmedik demissin ama 6 yillik evlilikte evlilikte 2 yildir gorusuyoruz demissin onu anlamadim.
Esin cok iyi yapmış

Bence tavrı çok itici

İyiki eltim yok bu ne yaaa sanki yakınınız öldüğü için son anda suçlu çıkacak hale getirmiş sizi ne saçma sapan bir durum içinden gelmiyorsa arama yazma yani.Benimde altı ay önce bir akrabam öldü bir ayın içinde onun cenazesinin defnedildiği gün görümcem ikinci çocuğuna doğum yapmıştı.İnsanlık bende kalsın diyerek üçüncü kez adım attım hayırlı olsun dedim sağolun tanıyamadım dedi kendimi tanıttım Aaa çok sağol seninde başın sağolsun dedi ve konuşma bitti.Samimi değildi ve buna gerek yoktu...

Abı şu hikayede en son takılacak şey acısı olan birinin arayana sen nasılsın diye sormaması bana göre boşver konu sahibi ya sende de dertsiz başa dert alma potansiyeli yüksek. Keyfine bak ya. Hatalı değilsin özür filan asla dileme. QueenGenepil sana taktik vermiş yukarda onu yap ve yoluna bak

Nden gönlünü alasınız ki. Karşınızdaki aptal değilse anlar szin halinizi kaynananızda kaynananlık yapıyım ama aramız bozulmasın istiyor sanki yaptığı ne saçma.eltinizde kaynananızda ayrı bi modelmiş

Kiz senin kayinvaliden hesabini biliyordu nasil bam bam yazdın bir de 2 sene gorusmedik demissin ama 6 yillik evlilikte evlilikte 2 yildir gorusuyoruz demissin onu anlamadim.
Esin cok iyi yapmış

ılk 2 yıl eltımle gorusmedık o ara kayınvalıdem de baska sehırdeydı sonra ıkı yılda kayınvalıdem esımı cagırınca onla da dahıl hıc gorusmedık son 2 yıldır gorusuyoruz

evet hesabı var gorurse gorsun hıc cekınmem cunku yalan degıl annemınde hesabı var

Aynen öyle dallandırıp budaklandırcağına direkt ya söyler ya belli ederim bende, benim eltim bi taktik uyguladığı için bende onun gibi davranıyorum ama birbirimizi sevmediğimizi biliyoruz artık,sadece saygı ve takmamayı öğrendim

Bence sizon kv ortaligi karıştırıyor ,
Umursamayin bir daha birşey derse
Arayani ararim sorani sorarim,coluk cocuk basim kalabalik diyin gecin,

Tabıkı hersey anlatılmaz yansıtılmaz neyseki eltim yok ☺
2 tane eltim var.

Birini düğünde gördüm.

Diğerini 1 bayram günü kv evinde gördüm.

Uzak sehirlerdeyiz zaten de... eltilerimden biri ile bir yerde karşılaşsam bu eltimdir diyemem çünkü yüzlerini hafızamda netleştiremiyorum .

2 görümcem var. Küçük olanı da hayatımda 2 kere gördüm.onu da taniyamayabilirim.

Sorunsuz bir hayat. Görürsem selamlasiriz. Hal hatir sorariz. O kadar.

Başka muhabbet yok.

Türk kadınının geçimsizlik derdi tamamen yakınlıktan, araya mesafe koymamaktan,herkesle iyi olmaya çalışmaktan kaynaklanıyor.

Bir de erkeklerin ailesi ile eşi arasında denge kuramayacak kadar basiretsiz ve beceriksiz oluşundan.

Başka bi şey değil.

Sizde de var hata "ben aramayınca o da aramıyor" diyorsun kayınvalidene, sen de dolduyorsun eltin de
Sevmediğiniz insanlar için niye bu kadar kafa yoruyorsunuz yahu

İlla bir kurnazlık istiyorsan kayınvalidene eltin için "çok iyi biri, aradı sordu canım cicim" diye anlat sonra mira eltisini seviyor ama eltisi sinsi olur.

Esim benim kardeşimi tanimasa ben cok kirilirim. Hani uzaklik olur,anlasamama durumu olur gidip gelmezsin sık sık ama yüzünü hatirlayamacak kadar
Böyle nasıl aile icine girilmis olur ki. Elti hadi neyse de gene karşılasilir ya herhalde.
Alinti yapmayin demissin ama daha once alintilastigimiz icin saskinligimi gizlemedim

Eltiniz kendini sarayda saniyor heralde Buyuk abiyle evli olunca ne oluyorsa, valide sultan ölünce haremin başına eltiniz geçmiş belli ki hasta ya

Eltiniz kendini sarayda saniyor heralde Buyuk abiyle evli olunca ne oluyorsa, valide sultan ölünce haremin başına eltiniz geçmiş belli ki hasta ya
askerlık yapıyoruz sanırım kıdem atladıgını sanıyor ılk gelın kendısıymıs buyuk ile evlenmıs

kayınvalıdem de bu konuda eltımı desteklıyor onunda dusuncesı oymus cunku kusura bakmasın kaynanacıgım ama anladıgım kadarıyla buyuk ev olmak zor pişirip tasırmak kanatlar altına almak gerek ordeklerını sorumluluk agır geldıyse herkesın işine gelmıs olabılır ama ben de haklısın kesınlıkle buyuk evsın dedım eltıme kızım okul bıtırdıgınde iş kurarken evlenırken falan buyuk ev olarak bu sorumlulukları sana hatırlatıcam benım ısıme gelır annecılık oynamak ıstıyorsan neden olmasın ben kucugum hıııc bırseyden anlamam artık ıcım rahat benım yerıme herseyı dusunup yapması gereken buyuklerım var dedım

bunu soyledıgım gunden berı aramız cok tatlı

Ne güzel cevap vermişsin benim aklıma gelmezdi. Sinirlenirdim kesin.
Benim de eltim var esimin abisiyle evli, kendi de benden bayyyaa buyuk ama garibanı baya sindirmişler kendi hayatiyla uğrasiyor bana dokunmadi hiç.

Istanbula gittiğim zaman evinde ziyaret etmek istemiştim. Daha sözlüydüm o zamanlar. Sözüme gelmemişti. Aslında tanışmak icin gitmek istedim. Kabul etmedi. Ben çalışıyorum musait olmuyorum kabul edemem dedi. Ben de daha bir şey demedim. Sonra düğüne gelmişti. Orda gördüm.

.

Eltim de istanbuldaydı. O evinde ağırlamadı ama dışarıda buluştuk. O iyiydi. En azından kırıcı değildi. Bayramlarda filan mesaj atar. Ben de cevap yazarım.

Neyse... neticede her aile , her kardeş ilişkisi aynı değildir. Eşimle birlikte toplam 5 kardesler. 1 tanesi ile hiçbiri görüşmüyor. Eşim de görüşmüyor. Kv de oğlu ile görüşmüyor.

Siz tanımasa darılırsınız... Başkası tanışmaya lüzum bulmaz.

Bu sebeple benzer ilişkilerden yola çıkıp kendi hayatınız üzerinden değerlendirme yapmak hatalı sonuçlar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…