Eltiler genellikle kötü mü oluyor

Benim bi sorunum yok, kimsenin başına da çorap örmedim örmem de. Kötü eltiler var ama bu kötü "elti" oldukları için değil kötü insan oldukları için, elti statüsü ile alakasız olduğunu düşünmüyorum. Ön yargılı davranıyorsunuz bence.

Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Kafaya takmayarak..
Kafaya bir şeyi ne kadar takarsanız o kadar nüfus eder hayatınıza, gerek var mı önemsiz insanları bu kadar değerlendirmeye ??

Benim bi sorunum yok, kimsenin başına da çorap örmedim örmem de. Kötü eltiler var ama bu kötü "elti" oldukları için değil kötü insan oldukları için, elti statüsü ile alakasız olduğunu düşünmüyorum. Ön yargılı davranıyorsunuz bence.
O kadar kotulediler ki korktum yani

Bu şekilde bakarsanız iyi bir şey yapsalar bile gözünüze batar.
Elti olarak değil, insan olarak tanıyın. Belki de o fena olarak gördüğünüz eltinizi çok seveceksiniz.. en yakınınız olacak.
Ön yargılarınızı kenara bırakıp, sınırlarınızı belirleyip karşınızdaki insanları kendiniz keşfedin.

Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Uzak durarak, içli dışlı olmayarak... Mesafenizi koruyun hiç bir şeyinizi anlatmayın. Bazı insanlar tatlı tatlı yaklaşır sizi kendilerine çekmeye çalışır... Sonra sizi çözünce sizin dilinize göre hareket eder. İpin ucu kaçtı mı bir daha geri gelmez...

Sözü yanlış duymuşsunuz. Doğrusu : Kuma gemisi yürür; elti gemisi yürümez demişler.

Genelde eltilerin kalbi geceden daha karanlık olur 😂 ama bu onları kötü yapar mı bilmiyorum. Bu arada hepimiz birilerinin yengesi, halası, eltisi, baba tarafı falan oluyoruz. O zaman biz de dahil tüm dünya kötü olmalı değil mi? Kim size nasıl yaklaşıyorsa siz de öyle yaklaşın başkalarından değil kendimizden sorumluyuz

Benim eltilerimle bi sorunum olmadi bana göre çok iyiler, bana ellerinden geldigi kadar yardimci olurlar

Back
X