Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti eltiye eş olmaz, arpa suyundan aş olmaz![]()
Elti eltiye eş olmaz arpa unundan aş olmaz diye milli atasözümüz de var![]()
Sizin akıl yetmiyor mu mantık yürütmeye? Böyle bir sey olabilir mi bu ne saçmalık gibi düşünüp ağzının payını verip terslemeye?Soruyorum işte size elti kötülermi diye çünkü çevremde hep kotulediler
Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikl
Evet, cümle aptal bi cümle, hâlâ böyle düşünüyorum, sana aptal diyen yok, üstüne alınıp tribe gireceğin bi durum yok yani.Niye konu açmak sucmu soru soramazmiyim yada bir fikir alamazmiyim niye bu kadar cikistiniz bilemedim açıkçası ben yanlış yazmış olabilirim ama aptalca diyemezsiniz sizi saygıya davet ediyorum
8 senedir evli 8 kere anca gördüm eltimi şimdi boşanıyor ancak evlenmesinden boşanmasına her şeyi ben ve eşime sorun yarattı. Boşansalar da daha da adını duymasam
Evlilikleri çok olaylı oldu beni ilgilendiren bir öncesi de var ona girmeyeyim sinirim bozuluyor. Evlenirken herkese inat kaçtılar ve evlendiler, aileler birbirine girdi ayrıl barış ailece gidip barıştırmalar, eşimin kardeşinin her olayda eşimden maddi manevi destek istemesi, ayrıldıklarında kendini dağıtması her şeyin bize yansıması, eltimin kötü niyetli hareketleri, 3 çocuğu ortalarda heder etmeleri vs vs eltim de kaynım da evlerden ırak insanlar. Baştan yanlıştı her şey o yüzden eltiden yüzüm gülmedi :)Ortak çocukları var mı ? Eşiniz ve kardeşi çok yakın oldukları için mi bu denli sizleri de etkiledi ?
Evlilikleri çok olaylı oldu beni ilgilendiren bir öncesi de var ona girmeyeyim sinirim bozuluyor. Evlenirken herkese inat kaçtılar ve evlendiler, aileler birbirine girdi ayrıl barış ailece gidip barıştırmalar, eşimin kardeşinin her olayda eşimden maddi manevi destek istemesi, ayrıldıklarında kendini dağıtması her şeyin bize yansıması, eltimin kötü niyetli hareketleri, 3 çocuğu ortalarda heder etmeleri vs vs eltim de kaynım da evlerden ırak insanlar. Baştan yanlıştı her şey o yüzden eltiden yüzüm gülmedi :)
Bu tür ilişkilerde mesafeni komşu ya da iş arkadaşı mesafesi gibi koyar özelini anlatmaz iç işlerine karışmaz ve karıştırmazsan yürür. Güven duymadan içini dökmemeni öneririm o da zaman alır.Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Teknik olarak sizde bir eltisinizO kadar kotulediler ki korktum yani
O kadar kotulediler ki korktum yani
O kadar kotulediler ki korktum yani
Istisna misali onlar daYabancı yemek kanallarında, arpa suyu ve unuyla hazırlanan onlarca tarif izledim ben.
O tariflerden esinlenerek, internette çok sayıda Türkçe tarifte mevcut artık.
Birileri ataları yalancı çıkarmak için çok çalışmış.![]()
Bizim ülkede de bu büyük sorun.Elti illaki kötü olacak.Siz kırın bu ön yargıları.Birlikte iken neden böyle söylemiş büyüklerimiz bak biz ne güzel anlaşıyoruz diyeceksiniz...Ne alaka ?
Anca yabancı kanallarda olur o işte, bizde olmazYabancı yemek kanallarında, arpa suyu ve unuyla hazırlanan onlarca tarif izledim ben.
O tariflerden esinlenerek, internette çok sayıda Türkçe tarifte mevcut artık.
Birileri ataları yalancı çıkarmak için çok çalışmış.![]()