- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Hayatta sadece kendini düşün. Onların yuvasının dağılması senin mutsuzluğundan önemli değil. Herkes yaptığının bedelini ödemeli. Elinden geleni ardına koymaherkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
O onu dedi bu bunu dedi diye sohbet ederseniz olacağı budur . Pislik pisliği getirir bence kurcalama artık , bırak kim kiminle iyi olursa olsun .herkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
ben de onu merak ediyorum?arkanızdan konuşulmasından neden bu kadar korkuyorsunuz onu anlayamadım ben
bu panik nedir böyle
Siz niye dedikoduya giriyosunuz niye mesafe koyup muhattap olmamayı denemiyosunuz hala ortalığı karıştırma derdindesiniz kusura bakmayın ama hiç masum değilsinizherkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
Neden eltiler bu kadar çok önemli sizin için? Tüm aile aynı apartmanda filan mı yaşıyor? Hergün gelinip gidiliyor mu? Mesela çalışsanız farklı ugraslariniz olsa, kendi arkadaş çevreniz olsa elti denen şey mesafeli akraba olarak kalır bence. Birbirinin arkasından konuşan cahil eltilerle sıkı fıkı olmak sizi aşağı çeker. Fazla muhatap olmayın, niye önemsiyorsunuz kiherkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
Hayranın çok yüzüne konuşmaya cesaretleri yok sevinmelisinherkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?