eltilerimin düşmanlığı ve hazin sonum

Siz akrabasınız, kardeş eşlerisiniz, aynı soyadını taşıyorsunuz, alıp veremediğiniz ne?

ya hadi dedikodu yapılır, anlarım da bu dedikodu nasıl yuva yıkacak boyutlarda olabilir onu aklım almıyor

Eltiyle görümceyle fazla samimiyet gereksiz bence, şimdi iyi anlaşırsın 3 gün sonra bir bakmışsın kötü olmuşsunuz. Benimde eltilerim var ay da yıl da bir görüşünce iyiyiz sohbet, muhabbet ama o kadar.. Sonra onlar sağ, ben selamet. Yani size de ders olsun bundan sonra mesafe koyun aranıza, bırakın iyi olsunlar dün de siz iyi değil miydiniz zaten..

Son düzenleme:
Yaa vallahi ben birşey anlamadım. Neden bu kadar tırstınız? Kim ki onlar? Ne tür sırlarınız var birbirinizde? İnsanların yüzüne söyşeyemeyeceğiniz şeyi arkalarından konuştuğunuz için şimdi tutuşmuşsunuz. Dedikodu herkes yapıyor ama biri gelipte size ‘benim için böyle demişsin’derse sizin’ evet öyle düşünüyorum ,öyle söyledim’deme cesaretiniz olmalı. Eğer yoksa o zaman yalan söylemişsiniz demektir. Ben olsam haklıysam asla susmazdım. Gerekirse hepsi ile teker teker yüzleşirdim.

İşiniz mi yok kuzum? Bırak kim ne konuşursa konuşsun.. Kişi kendinden bilir işi boşveeerrr. Görüşmeyi kes, mecbur kalmadıkça da görüşme. Görüşürsen de mesafeni her zaman koru. Sen mesafeni koruyamayıp ağırlığını belli etmediğinden dolayı, yüz bulup lafını edebiliyorlar. Sen bunları yapsaydın hakkında konuşmaya çekinirlerdi.

Hayatta sadece kendini düşün. Onların yuvasının dağılması senin mutsuzluğundan önemli değil. Herkes yaptığının bedelini ödemeli. Elinden geleni ardına koyma

Benimde 2 eltim var ve adim gibi eminim surekli arkamdan konusuyorlardir.cunku ben varken de digerlerin arkasinda konusuyorlar.hic takmiyorum konusuyorlarsa konussunlar ben asla onlarin yaninda baskalarindan bahsetmem.siz de takmayin sabaha kadar konussunlar

Dedikodu da önemli olan neyi nerde söyleyeceğin :)

Benim bildiklerimi bı anlatsam bırak eltiyi kaynimi sülale birbirine girer ://

Ama hiç anlatma gereği duymadım başıma bişey gelirse anlatırım anca

Yani bildiklerim beni zor duruma dusurecekse

Dedikodumun yapıldığını sürekli duyuyorum kaynana tarafından

Ben de sizin gibi yapsaydım ohooo ortalık berbat olurdu kısacası

Duymadım görmedim bilmiyorum bisverin kim ne yapmış

Ben şöyle düşünüyorum ne güzel beni andikca gunahlarimi alıyorlar ohhh iyi oluyor diyorum :))

O onu dedi bu bunu dedi diye sohbet ederseniz olacağı budur . Pislik pisliği getirir bence kurcalama artık , bırak kim kiminle iyi olursa olsun .

arkanızdan konuşulmasından neden bu kadar korkuyorsunuz onu anlayamadım ben
bu panik nedir böyle

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi bana...

anlattıklarınızdan sonra bu geldi aklıma..o ona demiş bu buna demiş ben buna anlattım o ona anlatmış...

Siz niye dedikoduya giriyosunuz niye mesafe koyup muhattap olmamayı denemiyosunuz hala ortalığı karıştırma derdindesiniz kusura bakmayın ama hiç masum değilsiniz

Neden eltiler bu kadar çok önemli sizin için? Tüm aile aynı apartmanda filan mı yaşıyor? Hergün gelinip gidiliyor mu? Mesela çalışsanız farklı ugraslariniz olsa, kendi arkadaş çevreniz olsa elti denen şey mesafeli akraba olarak kalır bence. Birbirinin arkasından konuşan cahil eltilerle sıkı fıkı olmak sizi aşağı çeker. Fazla muhatap olmayın, niye önemsiyorsunuz ki

Su yeterince bulanmış bırakın da durulsun bence şimdi yavaşça elinizdeki sopayı (yani dilinizi) bir yere bırakın,kendinize başka ve ama mutlaka faydalı meşgaleler bulun

Ağır olacak belki banlanacağım ama sizin gibi insanları gördükçe aklıma bir atasözü geliyor “mahalle yanarken ...,,,. saçını tararmış”

Hayranın çok yüzüne konuşmaya cesaretleri yok sevinmelisin

Yapraklarını yerken kırt kirt, sapına gelince meeee.
Oldu, başka?

Bence o da sizin onunla ilgili bildiklerinizden korkuyordur. Anlatır dedikodunuxu yapsr bu kaçınılmaz bi son ama derinlere inmez zannetmiyorum. İnerse sizde duyarsanız ne olursa olsun deyip ya inkar edin ya da sizde anlatın. Kimse ayrılmaz merak etme, iftira moduna girip mağduru bile oynarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…