ben hiç ilgilenmedim onlarla. ama bir yere kadar ilgilenmedim.dusunsenize hep yüzünüze iyi arkanızdan kötüler ama ben asıl bunları bana getiren eltimin kötülüğünü anlamadim. keşke anlatmasına izin vermeseydim. o anlattı sinirlendim bisey diyemedim kimseye en sonunda bende ina benzedim. onların yaptıklarını anlattım bende. ama cok pişmanım. ;(Çalışıyormusunuz çalışmıyorsanız üçünüzde işe girin çalışıyorsanızda ek iş bulun enerjinizi atın bu ne boşluk yahu işlerimi YÖK bu insanların
evet ama çok kötü şeyler. birde oyle garip bir ailemi yüzüne baka baka söylediği şeyleri yüzünüze baka baka inkar ediyorlar. psikolojim bozuldu yemin ederim. nerden geldilerse konuştuk o gün.Dök bütün taşları ortaya bitsin gitsin bu durum. Küsülecekse de öyle küsülsün
Benden sonrası tufan der ne biliyorsam döker saçardım ben. Çünkü iş ufaktan raydan çıkmış.
Siz de inkar edin?yüzüne baka baka söylediği şeyleri yüzünüze baka baka inkar ediyorlar.
Sizi seven sayan biri olsay dı eltiniz hiç anlatmaz dı hatta yanında konuşmaya sizi eleştirmeye bile cesaret edemezdi diğer eltiniz de bu böyledir size laf taşıyan bilin ki sizden de taşıyor bu yüzden şu anda iyiler ikisi ama bırakın iyi olsun siz kendinizden eminseniz onlar sizin dedikodunuzu yaparak sadece vakitlerini size harcamış olurlar gerçekten bu kişilerden uzaklaşın mecbur bir arada olduğunuzdada asla bu konuların açılmasına izin vermeyin eşleriniz düşman olmasınben hiç ilgilenmedim onlarla. ama bir yere kadar ilgilenmedim.dusunsenize hep yüzünüze iyi arkanızdan kötüler ama ben asıl bunları bana getiren eltimin kötülüğünü anlamadim. keşke anlatmasına izin vermeseydim. o anlattı sinirlendim bisey diyemedim kimseye en sonunda bende ina benzedim. onların yaptıklarını anlattım bende. ama cok pişmanım. ;(
diğer eltimin abimi/kaynimi aldattığından şüphelendiğini falan..Yuva yıkılacak ne konuşulmuş olabilir. Dedikodu kv , görümce çekiştirilor bundan yuva yikilir mi bilemedim. Eşiniz ne diyor bu duruma?
Oooo bu konu fenaymış. En konuşulmayacak kişi ile en konuşulmayacak konu.diğer eltimin abimi/kaynimi aldattığından şüphelendiğini falan..
hayır biz suan 3 eltiyiz. birisi gelip olanları anlattı bana. arkadaşım sırdaşım gibi. hep senle ilgili şunu diyolar bunu diyolar diye. kaynanamın kadınlarının görümcelerinin diğer eltimin söylediklerini falan. bende onların onun icin söylediklerini ona soyledim. o salakda sinirlerine hakim olamayıp beni sattı. ama ben onu hala satmadım. satarsam yuvası dağılır.Konuşurlarsa konuşsunlar sizde öteki eltinizle onların hakkında konuşuyormuşsunuz
yalnız bunu söyleyen ben degilim diğer eltim bana herkesin herseyini anlattı. iste ben bunları söylemiyorum onu satmamak icin ama o beni sattı kocasıyla kavga edince uste çıkmak içinOooo bu konu fenaymış. En konuşulmayacak kişi ile en konuşulmayacak konu.
Ya sonuna kadar inkar edin ya da suçu kısmen üzerinize alıp yanlış anlaşılma olmuş hakkını helal et diyip geçin. Ağız dalaşını uzatmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?