eltilerimin düşmanlığı ve hazin sonum

Eltim yok fakat 2 tane olacak .. umarım sana benzemezler .gizlim saklım yok lakin en ufak bir laf taşıma durumunda mikrofonu alır elime ,balkona çıkar cümle aleme rezil ederim :))) balkondan selamlar :))

Taşırsan lafı ,taşırlar lafını :)

Kocanıza anlatın her şeyi.
Çünkü ileride bir şey olduğunda sizin yerinize konusacak o.
İçiniz böyle rahat olur hemde akıl verir eşiniz.

Sizin sıkıntı yaptığınız kısım sizde kendi özel sırlarınızı verdiniz elitinize güvenip çok yanlış yapmışsınız.bi kere size laf taşıyan başkasının arkasından konuşan sizede aynısını yapar aklınıza gelmedi mi. Bence siz eltinizle ilgili sırları ortaya dökmeyin . Ha o arkanızdan sizinkileri anlatırsa. O zaman sizede anlatma hakkı vermiş olur. O da bunu istemez heralde. Bence açıkça konuşun sana guvenilmezmis diyin eğer sana verdiğim sırları birinden duyarsam bende aeninkileri herkese anlatirim yuvan yıkılır de göz dağı ver. Ikinizinde birbirinizde sırrı var. Aranız kötüde olsa bu sırlar saklanmalı iki tarafta kendini düşünmeli. Açıkça konuşun çünkü o kişide bunları anlatma.potamsiyeli var.
küstük simdi bide kocasıyla konusup barıştıran sonra beni silmiş heryerden. öncesinde konuşuyordu. ama ben abinle barışınca o bana küstü. insanda biraz zeka olur onda yokmuş. gerçi bende de yokmuş. ama ben nerden bileyim benim bildiklerime rağmen anlayabileceğini. simdi heryerde engelledi beni. ben sessizliğini koruyorum suan. onun yüzüne bakıp da konuşacak bir ortamımız yok malesef. :(

Eltim yok fakat 2 tane olacak .. umarım sana benzemezler .gizlim saklım yok lakin en ufak bir laf taşıma durumunda mikrofonu alır elime ,balkona çıkar cümle aleme rezil ederim :))) balkondan selamlar :))

Taşırsan lafı ,taşırlar lafını :)
canim onlar bana taşıdı. ben sonradan soyledim. ins benim eltilerime benzemez eltilerin. yoksa onlar alır eline mikrofonu hic alakan olmadığı şeyleri atıp tutarlar arkandan. aldigin eşyayı bile o almadı eşine aldırttı yalan soyluyo bize diye anlatan iftira atan eltilerin olursa buyur kal sessiz kalabilirsen.

Son düzenleme:
Kocanıza anlatın her şeyi.
Çünkü ileride bir şey olduğunda sizin yerinize konusacak o.
İçiniz böyle rahat olur hemde akıl verir eşiniz.
evet anlattım ama fena insanlar büyü muyu her yol var.. tabi buda elticimin anlattığına gore

Siz niye bu kadar korkuyor ve panik yapiyorsunuz.sizin etekleriniz niye tutustu ben de yanarim diyorsunuz sizin aciginiz ne onlarin bildigi ve ozrl sirlarim var onlarda diyorsunuz ne ki arkadas.
eltim bana anlattığında bende yorumlar yapmıştım. benimle ilgili anlattigi konularda esimin ailesi ile ilgili yaptigim hos olmayan yorumlar. sir dedigim bu. bir de esim ünide benimle birlikte yaşadı bunu kimse bilmiyor. kaynanam o kadar pis boğazlı yedi düvele anlatır bunu duyarsa.

Ay valla başım döndü.
Sonuç olarak hepiniz birbirinizin arkasından konuşuyormuşsunuz işte. Siz de dahil hiç birinizin diğerinden farkı yok. Şimdi kim kimle samimiyse samimi
Bırakın, ellemeyin dağınık kalsın. :)

Dedikodunuzu tabii ki yapıyorlar. Siz olsanız siz de onlarınkini yapardınız. Empati yapın yani, boşverin.
:)

canim onlar bana taşıdı. ben sonradan soyledim. ins benim eltilerime benzemez eltilerin. yoksa onlar alır eline mikrofonu hic alakan olmadığı şeyleri atıp tutarlar arkandan. aldigin eşyayı bile o almadı eşine aldırttı yalan soyluyo bize diye anlatan iftira atan eltilerin olursa buyur kal sessiz kalabilirsen.
Bunlar çok saçma mevzular ama ..arkamdan atıp tutsunlar hiçbir önemi yok .beni bilen bilir ,bilmeyen kendi bilir .ayrıca birseyi ben aldım yada eşim aldı kime ne ?

Ben biraz farklı bir manyağım :) yemez arkamdan atıp tutmak yada laf taşımak fakat diyelim ki oldu ,insanlar kime inanacağını bilir .sonuçta yıllardır evliyim ve nasıl bir kimliğe sahip olduğum herkes tarafından biliniyor .

Sana da tavsiyem ,umursama ,korkuyorsan da korktuğunu belli etme .anlaşılırsa senin üstüne oynamaya devam ederler .

ben uzun bi iliski yasadim ama yeni evlendim. ve hep ister inanin ister inanmayin dobraydim lafimi sakinmazdim. herkesten catir catir hesap sorardim. ama o eltim dostum sandigim kisi zor durumda kalmasin diye onu satmayim diye sustum. o sirf kocası ona degil kardeşine para verecek diye para icin sattı beni. herkes öğrendi. ve yıllarca çizdiğim imajım bir anda silindi yok oldu. en kötüsü bu. ama eminim o eltimin yeni olayları olacak. bu 3. ymuş. daha öncede boyle olaylarda imzası var. ama insallah artik benim konuşmalarını öne sürüp durmaz. tek derdim bu.

Ya bu ne ya
O size anlatıyor peki siz niye dinliyorsunuz
Kapattiriversenize çenesini terslesenize
Yada duyunca sorsaniza hesabını böyle böyle anlattı x kişisi bende oradan öğrendim desenize
Bu ne o onun arkasından bu senin arkanda .öteki hepimizin arkasından sallıyor :işsiz:

İşiniz yoksa bir iş bulun kendinize ne bileyim en kotu ihtmal elişi yapın
Böyle saçma şeylerin karsisnda da bidaha tavrnizi koyun :63:

Çok boş muhabbetler yaa kusura bakmayın ama eltiniz ilk gelip size böyle bir şey söylediğinde "kimin arkamdan ne konuştuğu umrumda değil, ben bildiğim doğru yolda ilerliyor muyum evet o zaman benlik bir problem de yok lütfen bir daha böyle şeyleri bana söyleme" deyip kestirip atmaniz gerekiyordu işsizlikten birbirinize sarmışsınız resmen

Sizin bildiklerinizden korkmuyorlar demek ki. Aileye anlatırsınız korkusu olsa ikisi bir olup sizi dışlamazlardı ne tuhaf ilişkiler. Bence herşeyi dökün ortaya herkesin yüzü çıksın ne olacaksa olsun

herkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
Arkadan konuşmak nedir ya.. kim kiminle sorun yaşıyorsa medeni insanlar gibi alıp karşısına saygılı şekilde konuşsun. Boş vakit ve fazla enerjileri var sanırım.. (ayrıca eltinin size gelip konuşmaları anlatması ne tuhaf. Olacak iş değil )

esime anlattım herseyi. soyledim. oda seni çekemiyorlar. digeride iki yüzlü sana bunları anlatıp samimi olduğuna gore diyor. digeride zaten şeytan beni hic sevmiyor. ama bilmiyorki bana neler neler anlattı onun icin. tam birbirlerine buldular aslında. esim bosver yüzüne konuşlanıyorlarsa arkandan konuşsunlar diyor. ama bütün bu mevzular tamamen gitsin bitsin kapansın istiyorum. keşke hic konuşmasaydım onunla. simdi düşman gibiyiz. ama ben onu satmıyorum. cok sıkıldım cok mutsuzum arkamdan yeni iftira atıyorlarsa diye. :KK43: hepsi birbirinin arkasından konusup yüzüne gülüyorlar. ben kaç yıllık imajımı çizdim. benide kendinide rezil etti. bundan sonra napcam bilmiyorum.
Neden bu kadar korkuyorsunuz umursuyonuz onları iftira atpta ne atacak ilgilenmezseniz onları yok sayarsınız hiçbir şey olmaz. Olayın üstüne giderseniz uzar gider

çeneyı tutmayı bılceksın..konuştuklarını öğrendiğin kişlerden uzaklaşcaksın..sana laf taşıyanada temkınlı davranacaksın..konuşsunlar ınsan kafayı takmıyor değil bazen sınırden çatlıyor ama en ıyı yontem benım hakkımda bunu demişssin doğrumu dıceksın dırek.mal gıbı kalacaklar.

Back
X