Eltilik müessesesi :)

Kişiden kişiye değişir.İki eltim var biri kardeşim gibidir. Diğeriyle aramizda buz dağları var aşmaya hiç niyetimin olmadığı...

Ya ben de çok merak ediyorum elti nasıl bişey :)) hiç eltim yok :) yakın gelecekte olacak gibi de görünmüyor :) yazık değil mi bana ,eltisiz kaldım ,iki tartışmaya hasret gideceğim :)))

Olması lazım olmayan birileri işte..
Tartışma şart değil. Bizim hiç olmadı o kadar yüz göz olmadık zaten. Yanyana iken normal bir kaç saat sohbet eder sonra kendi hayatlarımıza devam ederiz.

Eğitimsiz, cahil insanlar değiliz zaten varsa problem konuşuruz ama çok çirkefleri de var ki seni de çeker o çirkefe. Dediğim gibi olmasa da olur bir mevki..

O nasıl oluyo...ama pek onla alakası yok benim arkadaşim öz teyzesinin geliniydi bu kadar mı kötü kaynana olur yani boşandi sonra zaten..

Şöyleoluyor esimle ben kaynim la teyzemi tanıştırdık evlendiler ikiside 30 yaşında böylelikle teyzemle elti olduk

Tam cok iyi seviyorum ben bunu diyicem yine bi sinsiligi kiskancligini bissediyorum o yuzden ne desem bos bazen iyi bazen sinsi ama ben ondan daha baskin bi karakter oldugum icin o buyuk olmasina ragmen benim yaptiklarimi yapar aynen tipatip hemdeee

İnsan kk okuya okuya bazı şeyleri merak ediyor

Ya tartışma işin latifesi :) öyle Saygısız ,seviyesiz durumlara sokmam kendimi .

Cok iyi anlasiriz..

Hergun her hafta gorusemiyoruz ama gorustugumuz zamanlar da gayet saygili ve sevgi doluyuz.

Severim kendisini gercekten.

Biraz sans isi sanirim bu elti durumu.

Siz gayet sevgi dolu sicak saygili yaklasin.
Gerisi karsi tarafa kalmis

eltim benden 5 yaş küçük.ikimiz de ayrı dünyaların insanlarıyız.hem yaşam olarak hem kafa yapısı olarak.onda biraz da kıskançlık var ama maalesef.pazar günü nişanımız var dün bana dedi ki ne çok şey aldırmışsın.hiç cevap vermedim.aradan 5 dk geçti.kv oğluma bohçaya gerek yok fln dedi.olur mu öyle şey bana ne alındıysa ona da alındı dedim.yani cevabını vermiş oldum.anlaıysa tabi en iyi şey kesinlikle mesafe.çok yakın da olmamak lazım çok mesafeli de.dengeyi iyi kurunca bi problem yaşamayız diye düşünüyorum.çünkü kaynımı kardeşim gibi seviyorum problem yaşarsak bence eltim onun başının etini yer

Hic eltim kv olmadı ya. Eski eşimin erkek kardeşi 15 yaş küçüktü benden kv de biz tanışmadan vefat etmişti.
Bi görümce kp vardı ki ama Allah'ım evlerden ırak.

Mesafeni koru derim iyice tanıyana kadar, şahsen kendimden sana örnek vericek olursam sıcakkanlı kıyımsızım düşünceliyimdir de eltimide severdim laf söyletmezdim.
Milletle onun yüzünden kötü olmaya başladım eşim yapma dedi ben yine devam ettim kötü olan ben oldum gitti şöyle böyle diye ağlatan insanlarla hiçbişey olmamış gibi konuştu.
Takıydı düğündü her zaman hak geçmesin diye danıştım rızan yoksa içinde kalcaksa istemem dedim defalarca o konuda da bir kazık yedim.
Bir kaç sorunu vardı her zaman destek olmaya çalıştım falan fistan.
Evlendik evimizde bir iğnesi yok, manevi bir desteği yok, güvenmem de zaten şuanda, üstüne hep bir kibir laf sokma, kıskançlık.
İyi olma yani seviyeli kal baktın karşındaki iyi ona göre sende yaklaşırsın. Ama hemende tanınmıyo haberin olsun

Evlerimiz arası 10 dakika bile olmayan eltimi en son 7 yıl kadar önce gördüm

Kendisi ile konuşmamız tartışmamız vs olmadı

Kaynım ve eşim işleri düşerse konuşuyor

11 yıllık evliliğimde toplam 10 kere görmemişimdir düğünler doğumlar Bayramlar vs dahil

Ha bu arada ikimizde okumuş yazmış yüksek lisanslar yapmış iş güç sahibi insanlarız yani eğitim vs de ölçüt değil

Canım benim 6 tane eltim var Üç Hürel üç Öz sadece bir tanesi ile aram iyi gibi aralarında okumuş olan tek kişi benim bu nedenle beni kıskandıklarını düşünüyorum zaten bunları benim aldığım eşyalarım birebir aynı yerini alarak gösterdikleri için kıskandıklarını dan da Eminim tabii herkes aynı değil her elti kötü olacak diye bir kural yok Ama şahsen benim bu kadar rakamla iyi bir elti yakalayamamış' olmam da üzücü tabii Ben de iyi bir eltim olsun isterdim Ama olmadı maalesef genel olarak Tek iyi olduğu söylenemez eltiler birbirini kıskanır Üzgünüm ama bu böyle

Uzağız yılda bir iki defa görüşürüz. Onda da muhabbet iyidir. Ben en küçükleriyim onlardan ilgi alaka göremeyince ben de gösteremiyorum. İstemiyorlar daha fazlasını. Aramızda bir sıkıntı da yok güçlü bir bağ da nötr durumdayız..

cok dogru

Ay bu kadınlar kulübünde de elti söz konusu olunca üyeler mutlaka kıskanılan taraf oluyor hiç aksini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…