- 11 Aralık 2015
- 2.008
- 6.019
- 158
- 41
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
Ya ben de çok merak ediyorum elti nasıl bişey :)) hiç eltim yok :) yakın gelecekte olacak gibi de görünmüyor :) yazık değil mi bana ,eltisiz kaldım ,iki tartışmaya hasret gideceğim :)))
O nasıl oluyo...ama pek onla alakası yok benim arkadaşim öz teyzesinin geliniydi bu kadar mı kötü kaynana olur yani boşandi sonra zaten..
İnsan kk okuya okuya bazı şeyleri merak ediyorOlması lazım olmayan birileri işte..
Tartışma şart değil. Bizim hiç olmadı o kadar yüz göz olmadık zaten. Yanyana iken normal bir kaç saat sohbet eder sonra kendi hayatlarımıza devam ederiz.
Eğitimsiz, cahil insanlar değiliz zaten varsa problem konuşuruz ama çok çirkefleri de var ki seni de çeker o çirkefe. Dediğim gibi olmasa da olur bir mevki..
Cok iyi anlasiriz..Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum
Mesafeni koru derim iyice tanıyana kadar, şahsen kendimden sana örnek vericek olursam sıcakkanlı kıyımsızım düşünceliyimdir de eltimide severdim laf söyletmezdim.Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum
Bnde oyle mesafeli kafam rahat laf duymuyormBen de mesafeden yanayım ama boyle olmamam gerektığını de soyluyorlar bu da benım yapım anlatamıyorum
cok dogruBence önce eşin anne babasında başlıyor durum. Onlar kendi çocuklarına maddi manevi eşit davranıyorlarsa zaten sorun çıkmıyor.
Ama mesela küçüğü aman küçüktür diye hep kayırıp öyle yetiştirdilerse onun eşide biraz şımarık oluyor. Büyüğün eşi de bu duruma bir süre sonra sinirleniyor ve dolmaya başlıyor.
Yani benim gözlemlediğim bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?