- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
Ben de mesafeden yanayım ama boyle olmamam gerektığını de soyluyorlar bu da benım yapım anlatamıyorumKişiye göre Değişiyor kesinlikle ama çok iyi olan da var ama ben mesafeden yanayım
Kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümezmiş.
Ne görüyorsam onu veririm. tam olarak ben de bu cumlenıze gore bı tavrım var ama ınsanlar sen karsı tarafa bakma ıyı ol dusuncesındelerBiz zaten uzağız, yılda bir görüyorum sayılır.Görüştüğümde de iyi vakit geçiriyoruz. Herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Herşey karşılıklı elbette. Ne görüyorsam onu veririm.
Teşekkür ederim sizde öyle :)))Gece gece iyi güldüm buna:))) siz çok yaşayın emi
Mesafe derken yani gidip gelme illa ki olacak beraber takılacağınız zamanlarda fazla olur ama demek istediğim çok fazla Herşeyi anlatmayın kendinizle ilgili o ölçülü olsun mesela kesinlikle kayınvalide ve görümce hakkında iyi yada kötü fikrinizi söylemeyin bazen çarpıtıp ara bozuyorlar kıskançlıktan ama her insan bir değil kimisi abla,Kardeş oluyor.inşallah iyi insanlar çıkar KarşınızaBen de mesafeden yanayım ama boyle olmamam gerektığını de soyluyorlar bu da benım yapım anlatamıyorum
Niye öyle olana madalya mı takıyorlarmışNe görüyorsam onu veririm. tam olarak ben de bu cumlenıze gore bı tavrım var ama ınsanlar sen karsı tarafa bakma ıyı ol dusuncesındeler
Kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?