Eltilik müessesesi :)

İki eltim var ama sadece biri ile aram iyi. Diğeri suratımıza bile bakmıyor muhatap olmuyor bizimle. Nasıl desem, biraz sosyetiktir kendisi muhtemelen o yüzden bizi beğenmiyor Ailecek bir araya geldiğimizde tek kelime konuşmaz, bizden uzak olmak için masanın diğer ucuna oturur. Ve konuştuğu tek konu diyet diyet diyet. Bu kadın bildim bileli diyet yapar hayatta başka işi gücü gayesi yok gibi. Neyse uzun lafın kısası o nasıl davranıyorsa bende aynen öyle davranıyorum. Konuşmuyotum suratına bile bakmıyorum yanına bile yaklaşmıyorum, hatta bazen selam bile vermiyorum! Kendisi öyle istiyor zaaarkine

Ne görüyorsam onu veririm. tam olarak ben de bu cumlenıze gore bı tavrım var ama ınsanlar sen karsı tarafa bakma ıyı ol dusuncesındeler

Ben de mesafeden yanayım ama boyle olmamam gerektığını de soyluyorlar bu da benım yapım anlatamıyorum
Mesafe derken yani gidip gelme illa ki olacak beraber takılacağınız zamanlarda fazla olur ama demek istediğim çok fazla Herşeyi anlatmayın kendinizle ilgili o ölçülü olsun mesela kesinlikle kayınvalide ve görümce hakkında iyi yada kötü fikrinizi söylemeyin bazen çarpıtıp ara bozuyorlar kıskançlıktan ama her insan bir değil kimisi abla,Kardeş oluyor.inşallah iyi insanlar çıkar Karşınıza

İyiyiz iyi bir insandır ama muhabbet konularımız farklı hayat önceliklerimiz farklı. Yakın oturmadığımız için mutluyum.

İlk tanıştığımız zamanlar eltim fena kıskanıyordu. Nedenini bilmiyorum. Bizim eve eşya alınırken falan ona da alınsın diye trip yapmıştı ki kendisi zaten 1 yıllık evliydi daha, eşyaları yeniydi Zaman içinde söndü sanırım, ben de tepki göstermediğim için.. Öyle haftada bir kere falan görüşüyoruz en fazla.. Bir derdimiz yok, bir araya gelince sohbet ederiz, onun dışında arayıp sorma yok. Bence tam kıvamında bizim ilişkimiz.

Ne görüyorsam onu veririm. tam olarak ben de bu cumlenıze gore bı tavrım var ama ınsanlar sen karsı tarafa bakma ıyı ol dusuncesındeler
Niye öyle olana madalya mı takıyorlarmış
Hiçte olamam, kimse kusura bakmasın.
İyi bir insan değilse uzak dururum, iyi olmak için de çabalamam bu kadar basit.

Bizde de "Kuma kumayla anlaşır, elti elti ile anlaşmaz" denir. Tecrübeyle de sabittir. Ama sorunlu bir kaynana varsa ortak acılar elti ile yakınlaşmanıza sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…