Merhaba dünden bu yana canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Kafama taktığım için değilde canım baya sıkıldı sabah başımın ağrısndan kendime gelemedim neden diye düşündüm.
Benim bir eltim ve 2 görümcem var eltim başka şehirde yaşıyor tatillerde buraya geliyorlar.
Daha önceden aramızda yaşanan şeyler olmuştu ama zamanla yıllar geçtikce tatlıya bağlandı herşey.
mesafeli bir şekilde aynı ortamlarda görüştük konuştuk vs. dün eşimle pazara çıktık kış için kurutmalık sebze aldık, kv oraya gececektik. bizim ev ve balkon kurutmamız için müsait değil. görümcemde yardıma gelecekti sağolsun. görümcem ile aramız çok iyidir.
eltim ve kaynımda bayram için geldiler kv kalıyorlar şu an dün onlarda vardı .
Neyse gittik, önden eşim girdi eltim eşimle tokalaştı selam verdi ben arkadan girdim bebeğimle. eltim bana selam vermedi döndü suratını oturdu bir köşeye ! ben bozuldum ama belli etmedim bende ona selam vermedim. kaynım ise uzaktan hoşgeldin nasıln dedi sadece..
Eşimde bozuldu bu duruma ama o an birşey demedim kimseye. bende onunla hiç muhattap olmadım
görümcem ile konuştum kv ile konuştum pazardan aldığımız sebzeleri hallettik güneşe serdik
görümcem yemek hazırladı, hep birlikte yedik ben mutfaktayken felan gelmedi bende onunla tek kelime etmedim ( ne olduğunu anlamasam da ) eşime laf attı eşimle konuşmaya çalıştı giderken de sadece eşime görüşmek üzere dedi.. bana söylemeyince bende oralı olmadım ve çıktık geldik.
Neden böyle yaptı bilmiyorum zaten dengesiz bir insandı. bunu bir kez daha göstermiş oldu. Kv ve kp karşıda zamanında saygısızlık etmiş bir insan kendisi hatta aramız bozuk olduğu zaman kv almış karşısına konuşmuştu eltimle ne yapmaya çalışıyorsun sen vs vs.. ama o konular kapandı gitti.
Bayram günü de muhtemelen benim le bayramlaşmaz ( kv orada kurbanımızı keseceğimiz için sabah orda olacağız ) böyle yapan bir insan.. hoş önemli değil bende onunla bayramlaşmam .. lakin neden ? zoruma gitti ..
Ve birşey sormak istiyorum sizlere
tekrar bunu yaptğı zaman özellikle eşimle konuşup bayramlaşıp, benimle konuşmaz ve bayramlaşmaz ise eşim tepki koymalı mı bu duruma sizce ve ben nasıl davranmalıyım sizce ?