Eltim Bana Selam Vermedi Ne Yapmaya Çalışıyor ?

Merhaba dünden bu yana canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Kafama taktığım için değilde canım baya sıkıldı sabah başımın ağrısndan kendime gelemedim neden diye düşündüm.
Benim bir eltim ve 2 görümcem var eltim başka şehirde yaşıyor tatillerde buraya geliyorlar.
Daha önceden aramızda yaşanan şeyler olmuştu ama zamanla yıllar geçtikce tatlıya bağlandı herşey.
mesafeli bir şekilde aynı ortamlarda görüştük konuştuk vs. dün eşimle pazara çıktık kış için kurutmalık sebze aldık, kv oraya gececektik. bizim ev ve balkon kurutmamız için müsait değil. görümcemde yardıma gelecekti sağolsun. görümcem ile aramız çok iyidir.
eltim ve kaynımda bayram için geldiler kv kalıyorlar şu an dün onlarda vardı .
Neyse gittik, önden eşim girdi eltim eşimle tokalaştı selam verdi ben arkadan girdim bebeğimle. eltim bana selam vermedi döndü suratını oturdu bir köşeye ! ben bozuldum ama belli etmedim bende ona selam vermedim. kaynım ise uzaktan hoşgeldin nasıln dedi sadece..
Eşimde bozuldu bu duruma ama o an birşey demedim kimseye. bende onunla hiç muhattap olmadım
görümcem ile konuştum kv ile konuştum pazardan aldığımız sebzeleri hallettik güneşe serdik
görümcem yemek hazırladı, hep birlikte yedik ben mutfaktayken felan gelmedi bende onunla tek kelime etmedim ( ne olduğunu anlamasam da ) eşime laf attı eşimle konuşmaya çalıştı giderken de sadece eşime görüşmek üzere dedi.. bana söylemeyince bende oralı olmadım ve çıktık geldik.
Neden böyle yaptı bilmiyorum zaten dengesiz bir insandı. bunu bir kez daha göstermiş oldu. Kv ve kp karşıda zamanında saygısızlık etmiş bir insan kendisi hatta aramız bozuk olduğu zaman kv almış karşısına konuşmuştu eltimle ne yapmaya çalışıyorsun sen vs vs.. ama o konular kapandı gitti.
Bayram günü de muhtemelen benim le bayramlaşmaz ( kv orada kurbanımızı keseceğimiz için sabah orda olacağız ) böyle yapan bir insan.. hoş önemli değil bende onunla bayramlaşmam .. lakin neden ? zoruma gitti ..
Ve birşey sormak istiyorum sizlere
tekrar bunu yaptğı zaman özellikle eşimle konuşup bayramlaşıp, benimle konuşmaz ve bayramlaşmaz ise eşim tepki koymalı mı bu duruma sizce ve ben nasıl davranmalıyım sizce ?
Onun eşi size nasıl davrandıysa eşiniz de onun eşine öyle davransın bi sıkıntı varsa açık açık konusulsun yoksa da bu tip hareketler neden aman sizde hiç takmıyormuş gibi davranın ne takıyorsunuz zaten elti işte

Kafama taktığım için değilde canım baya sıkıldı sabah başımın ağrısndan kendime gelemedim neden diye düşündüm.
Benim bir eltim ve 2 görümcem var eltim başka şehirde yaşıyor tatillerde buraya geliyorlar.
Daha önceden aramızda yaşanan şeyler olmuştu ama zamanla yıllar geçtikce tatlıya bağlandı herşey.
mesafeli bir şekilde aynı ortamlarda görüştük konuştuk vs. dün eşimle pazara çıktık kış için kurutmalık sebze aldık, kv oraya gececektik. bizim ev ve balkon kurutmamız için müsait değil. görümcemde yardıma gelecekti sağolsun. görümcem ile aramız çok iyidir.
Neyse gittik, önden eşim girdi eltim eşimle tokalaştı selam verdi ben arkadan girdim bebeğimle. eltim bana selam vermedi döndü suratını oturdu bir köşeye ! ben bozuldum ama belli etmedim bende ona selam vermedim. kaynım ise uzaktan hoşgeldin nasıln dedi sadece..
Eşimde bozuldu bu duruma ama o an birşey demedim kimseye. bende onunla hiç muhattap olmadım
görümcem ile konuştum kv ile konuştum pazardan aldığımız sebzeleri hallettik güneşe serdik
görümcem yemek hazırladı, hep birlikte yedik ben mutfaktayken felan gelmedi bende onunla tek kelime etmedim ( ne olduğunu anlamasam da ) eşime laf attı eşimle konuşmaya çalıştı giderken de sadece eşime görüşmek üzere dedi.. bana söylemeyince bende oralı olmadım ve çıktık geldik.
Neden böyle yaptı bilmiyorum zaten dengesiz bir insandı. bunu bir kez daha göstermiş oldu. Kv ve kp karşıda zamanında saygısızlık etmiş bir insan kendisi hatta aramız bozuk olduğu zaman kv almış karşısına konuşmuştu eltimle ne yapmaya çalışıyorsun sen vs vs.. ama o konular kapandı gitti.
Bayram günü de muhtemelen benim le bayramlaşmaz ( kv orada kurbanımızı keseceğimiz için sabah orda olacağız ) böyle yapan bir insan.. hoş önemli değil bende onunla bayramlaşmam .. lakin neden ? zoruma gitti ..
tekrar bunu yaptğı zaman özellikle eşimle konuşup bayramlaşıp, benimle konuşmaz ve bayramlaşmaz ise eşim tepki koymalı mı bu duruma sizce ve ben nasıl davranmalıyım sizce ?
Eşini konuya dahil edersen amacına ulaşmış olur
sen de onu yok say
surat falan asma

Bence böyle olaylarda anında tepki vermek lazım hayırdır beni görmedin herhalde falan diye derdi neyse döksün saçma sapan surat yapmasın gerçi ben de hemen tepki veremiyorum ama

Aklıma direk hani o ordaymışya bayram için.sizde gelip işinizi yapmış gitmişsiniz.acaba onamı takıyo içten içe ben burdayımda erkenden o evinde diye .
Bizde çünkü böyle oluyo da erken gidince sorun ediyolar:))))

Slm.
Tıpkı beni anlatmışsın. Maalesef bizdede böyle elti bozuntusu var. Aynen aynı arabanın içinde eşime laf atar konuşurdu. Kendisi yabancı uyruklu. Şuan durum bende eşimde konuşmuyoruz onlarla, biliyor musun hatta kp e zamanında çok saygisizliklari olmuş ve evden kovmuş olan birisi ama kv bozuntusu tepesine çıkarıyor. Şöyle anlatiyim yemeğe bile bir sofraya oturmazlardı ve odasına kocası ve görümcesi yemek götürürdü. Ben şok şok. Ama benimle alıp veremediği neydi bilemiyorum, hiç görüşmüyorduk bile, çünkü biz yurt dışındayız.
Bi kere pikniğe gitmiştik herkesle bütün erkeklerle konuşuyordu, gülüyordu, şakalasiyordu ama bana bakıp bi laf bile etmiyordu.
Neyse uzattım, sonuç ne mi? Eşim ve ben o günden beri onlarla görüşmüyoruz ve rahatız. Eşimin kardeşi de eşime saygisizdi. Çok şey var ben bu kadarını biliyorum. Kp de onlarla görüşmüyor ama kv ve görümce onlar için ölüyorlar. Hatta kv ve kp in ayrılmasını bile istiyorlar.

bu eltilerdeki kaynıyla konuşup eşiyle konuşmama olayı her yerde var demek amaçları neki acep? :kahve:
Kadını kışkırtmak benimkinin bı kucağına oturmadığı kalırdı kıskanç olduğumu bildiğinden mütevellit

Ama en sonunda başka şekilde hallettim şimdi eşimle de benle de konuşmuyor köpek

Kadını kışkırtmak benimkinin bı kucağına oturmadığı kalırdı kıskanç olduğumu bildiğinden mütevellit

Ama en sonunda başka şekilde hallettim şimdi eşimle de benle de konuşmuyor köpek
Valla en sinir olduğum, böyle yaptıkları halde kv daha çok değer veriyor. Ne bu anlamadım gitti. Kocası ailesini karşısına alıp, daha doğrusu babasına, ağzımada s.ç.a kabulum demiş

Valla en sinir olduğum, böyle yaptıkları halde kv daha çok değer veriyor. Ne bu anlamadım gitti. Kocası ailesini karşısına alıp, daha doğrusu babasına, ağzımada s.ç.a kabulum demiş
Valla neler neler yaşadım benle konusmayop eşimi kapıda karsilarrrr ooooo hoşgeldin der ben girince içeri usulca çekilirdi kapıdan

Eşim telde bişey izlesin hemen bende bakcam bende bakcam deyip eşimin omzuna doğru uzatıldı kafayı
Nasıl oldugujdan yada hoslansdiginsan falan değil sırf benim nefret ettiğimi bildiğinden

Birde ayy anne x benim kardeşim yaa derdi ://

Valla neler neler yaşadım benle konusmayop eşimi kapıda karsilarrrr ooooo hoşgeldin der ben girince içeri usulca çekilirdi kapıdan

Eşim telde bişey izlesin hemen bende bakcam bende bakcam deyip eşimin omzuna doğru uzatıldı kafayı
Nasıl oldugujdan yada hoslansdiginsan falan değil sırf benim nefret ettiğimi bildiğinden

Birde ayy anne x benim kardeşim yaa derdi ://
Git ordan o..... dicen.
O da öyle gittiğimizde suratını görmezdik bile, balkondan dolanırdı mutfağa!!! O derece!!! Biz oraya sayılı gün gelmişiz o derece. O gunden sonra daha hic görmüyorum. Eşime dedim kardeşinle görüşürsün, görüşmezsin o senin bileceğin dedim. Neyseki eşimde herşeyi gördü anladı. Eşim yurtdışından geldi, bayramda ayağına gitti, kardeş de demek istemiyorum, çünkü öyle kardeş olmaz olsun, aşağıya inmedi. Görüncede öyleydi, sonra baktı bunu yengesi olacak iyice kullanmış aklı biraz başına gelmiş. Kadın çok tuhaf erkeklere konuşuyo, gülüyor, bize gelince surat d...z gibiydi

Git ordan o..... dicen.
O da öyle gittiğimizde suratını görmezdik bile, balkondan dolanırdı mutfağa!!! O derece!!! Biz oraya sayılı gün gelmişiz o derece. O gunden sonra daha hic görmüyorum. Eşime dedim kardeşinle görüşürsün, görüşmezsin o senin bileceğin dedim. Neyseki eşimde herşeyi gördü anladı. Eşim yurtdışından geldi, bayramda ayağına gitti, kardeş de demek istemiyorum, çünkü öyle kardeş olmaz olsun, aşağıya inmedi. Görüncede öyleydi, sonra baktı bunu yengesi olacak iyice kullanmış aklı biraz başına gelmiş. Kadın çok tuhaf erkeklere konuşuyo, gülüyor, bize gelince surat d...z gibiydi
Kaldircan hayatından boylelerini faydaları yok zararları var biz kocamla böyle çok iyiyiz

Annesine babasına da dedim benim kahrımi minik çekiyor minik çocuklarımin anası dedi hepsi sokkkk :skandal::skandal:

evet sırf kıskançlık ve fesatlıktan yapıyorlar.. ne tuaf değil mi bizimle konuşulmuyor ama eşlerimizin dediğinz gibi bir kucaklarına düşmedikleri kalıyor

artık ne olmuş ne etmiş bilmiyorum ama ne gerek var ki ben anlamıyorum ya gerçekten hiç bir mantıklı yanı yok
madem benimle konuşmuyorsn eşimlede konuşmda o halde neden onunla konuşuyorsun değil mi
Aynı durumu yaşamıştım gerçekten sinir bozucu üstelik aramızda olumlu olumsuz hiçbir durum yaşanmayacak kadar iletişimsizdik, aramızda hiç bir şey geçmedi sebepsiz trip atıyor ama eşimle de gayet samimi konuşuyordu, o zaman benim de canım çok sıkılmıştı şimdi düşünüyorum da ne gereksiz şeye canımı sıkmışım, keşke tenha bi yerde başbaşa kalınca deseydim ki; böyle keyifsiz ve suratın asıkken buruşmuş totoya benziyon :D :D

benimkide eşimi arar bayramda seyranda vs uyuz
o kadar saçma ve komik bir durum ki benimle konuşmayan eltim eşim ile şakalaşıyor espiri yapmaya çalışıyor bu kadar yüzsüzlük olur mu ya oluyormuş demek ki
ahahaha tıpkı benimki eşimi arayıp konuşur vs vs daha çok yapmaya çalıştı ama eşim buz gibi olunca cesaret edemiyor eskisi gibi :kahve:

Back
X