Eltim bana vicdansiz dedi

bigblueyes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
242
176
18
35
Merhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim

Buyrun

Konu geri gelmiş, hoş gelmiş yok doğru olanı yaptınız. Insanlar şu beleşçiligi bir bırakmalı. Sanki siz para kazanmak zorunda değilsiniz. En azından malzeme parasını öder

Utanma da kalmadi bu insanlarda yahu.
Hadi birkere ucretsiz yaparsiniz ama tekrari gerekiyor böyle islemlerin. Tabiki ucretini alacaksiniz.

Millet birbirini yemeye okadar alismis ki hak görüyor bunlari kendine. Ve karsisinda ki insani sucluyorlar birde.
Cizginizi bozmayin sakin. Yaptirmak istiyorsa ücretini verecek.

Vicdansizlik yok bence. Ama bu tip şeyler nasıl başlarsa öyle gider.

Defalarca ucretsiz yaptim ve dudak dolgusu bile en az 900 7 islem yaptim ve klinikteki calisanlarimin hakkine girdiğimi dusundum ortak sonucta ve madem baska yerde dudak dolgusu yaptiriyorsun parayla neden bana gelince boyle bedava bekliyor

Konu geri gelmiş, hoş gelmiş yok doğru olanı yaptınız. Insanlar şu beleşçiligi bir bırakmalı. Sanki siz para kazanmak zorunda değilsiniz. En azından malzeme parasını öder
Hayir ödemiyor aksine calisanlarimada kotu davraniyor orasi bir isyeri surekli beni esime ve kayinvalideme sikayet ediyor biz cocuk muyuz anlamadim eltim neden dahil oldu onu hic anlamadim

Dostluk baska alisveris baska. Sana malzemeler havadan gelmiyor ki defalarca yapmissiniz ayip onlarin ayibi. Ayriba daha dunki gelin ne halt yemege konusuyo

Ona yaptiğim 7 islem 12.000 mal oldu ve oda fiyatlarin farkindaydi ilkte ses etmedim ama bir daha ayni seyi yapicağini anlayinca ucret dedim sonra olanlar bu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…