- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi bigblueyes
Merhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim
Görümce tam şirret ve beleşçi bir görgüsüz. Ben olsam eski yaptıklarımında parasını isterdim. Sakın alttan almayın hatta ben olsam yayardım cümle aleme. Ne beleşçiker var bu dünya da. Sakin bir daha yapmayın ömür boyu kullanır bu cinsler. Elti ye de gelince görümcesi ve ailesine yalakalik pesinde koşuyor iyi gelin gözükme çabasında kendi çapında. Ona da haddini bildirin