Eltim bana vicdansiz dedi

eltin vicdanlıysa masrafları karşılasın sende gerekli işlemleri yap😀 nerde beleş oraya yerleş yapmasınlar

Soyle dusunelim size bu haksizlik konusunda hak werebilir ama operasyon yaptiran arkadasin dudaginda morarma olmasindan dolayi wicdan yapmista olabilir.Duzeltme imkaniniz warsa esinize sorun bi neden burda sustun diyin.Hemen kotu dusunmeyin
Sordum o daha kucuk dedi esim gorumceme asiri duskun ve boyle olaylsra yakin olaylar yasadik esimin ne dusunucegini tahmin ediyorum ben esime gorumceme uzulmesine asla birsey demem

Sorun aslinda bu kardesinle konusma sil onu hayatindan demiyorum ki demem ama o bu olanlara rağmen bir kez bile ona benim ile ilgili dusunceler soylemiyor diyorum ki herkese anlatmis elti bana bunu yazmis ee oraya para odemis ustune bana tepki vermisler diyorum ama benim kardesim daha kucuk diyor yasi 26 ben 27
Senin kardeşinin yaşı değil beyni küçük diyebilseniz keşke :KK70:
Ayrıca 26 yaşında o ne kadar fazla estetik ya. Estetik faciası olmaz umarım

Senin kardeşinin yaşı değil beyni küçük diyebilseniz keşke :KK70:
Ayrıca 26 yaşında o ne kadar fazla estetik ya. Estetik faciası olmaz umarım
Aslinda bu onyargi benim musterilerimde de var her yasin estetiği farkli olur sanirim biz toplumda cok estetik faciasi dudak botoxlar gorduğumuz icin cekinebiliyoruz mesela +30 yas alti sadece dudak dolgusu yetebilir veya goz altlarinda morluk varsa sisme aslinda ihtiyaca gore değisiyor gidi mesela heryasta sorun

Aslinda bu onyargi benim musterilerimde de var her yasin estetiği farkli olur sanirim biz toplumda cok estetik faciasi dudak botoxlar gorduğumuz icin cekinebiliyoruz mesela +30 yas alti sadece dudak dolgusu yetebilir veya goz altlarinda morluk varsa sisme aslinda ihtiyaca gore değisiyor gidi mesela heryasta sorun
Bilemiyorum henüz 26 yaşında, siması oturalı henüz fazla bi kadının yüzünde bu kadar değişiklik yapmak istemesi hele de bu değişikliklerin tamamen günümüz modası olması bana üzücü geliyor

Bilemiyorum henüz 26 yaşında, siması oturalı henüz fazla bi kadının yüzünde bu kadar değişiklik yapmak istemesi hele de bu değişikliklerin tamamen günümüz modası olması bana üzücü geliyor
Evet bu konuda size katiliyorum mesela elmacik kemiği dolgusu asla doğal duramaz cunku kemikle alakali bir durum ve nedensiz herkes yaptiriyor yapayliği asiri belli oluyor cagla sikel fahriye evcen net yapay elmacik kemiği

Merhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim
Bir de duzeltemezseniz en son elini degiren kişi olarak sorumlu oalabilirsiniz

Hicbir hataniz yok, gorumceniz yuzsuz. Buldum bedavayi ne kadar itelersem kardir kafasi yasiyor. En basindan bir iyilik güzellik kiyak yapayim demissiniz afedersiniz ... sini cikarmis.
Emin olun sonradan oisman oldum ucret almsdiğim icin

QUOTE="Bayan Yanak, post: 60378282, member: 588881"]
Yaw bağımsız bir şey yazacağım ama şu jawline bana olur mu ki ya yüzüm yuvarlak 🤨fiyatları nasıl acaba?
[/QUOT
Jawline cene hattini keskinlestirir yani belirginlestirir feminen bir goruntu ortaya cikarir fakat yuzum yuvarlak diyorsunuz bisektomi olabilir yanaktaki yağlar alinir daha genc bir goruntu elde edilir bence bisektomi yaptirin yanağinizdan sikayetci iseniz[/QUOTE]

Ay sevabına benim dudaklarada el atıverin üst dudak yok bende valla arkanızdan konuşmam vicdansız demem :) şaka bir yana o eltiye haddini bildirin. Görümcenede mesaj paran varsa gel yapıyım seve seve de
[/Qsize bir sir vermemi ister misinuz

Haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz. Keşke baştan güzelce açıklasaydınız

QUOTE="Bayan Yanak, post: 60378282, member: 588881"]
Yaw bağımsız bir şey yazacağım ama şu jawline bana olur mu ki ya yüzüm yuvarlak 🤨fiyatları nasıl acaba?
[/QUOT
Jawline cene hattini keskinlestirir yani belirginlestirir feminen bir goruntu ortaya cikarir fakat yuzum yuvarlak diyorsunuz bisektomi olabilir yanaktaki yağlar alinir daha genc bir goruntu elde edilir bence bisektomi yaptirin yanağinizdan sikayetci iseniz
[/QUOTE]
Özelden yolladım sana yanakları:) Tamamen filtresiz yusyuvarlak bir yüz🤣 Zaten çillerimden de belli 😂

Back
X