- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
Pek ihtimal vermiyorum ama umarin acarhimmm esjniz destek deil anladim.
Zaten genel kavgalar ailesine duskun erkeklerde boyle karsilaniyo.insallah esiniz gozunu acar biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek ihtimal vermiyorum ama umarin acarhimmm esjniz destek deil anladim.
Zaten genel kavgalar ailesine duskun erkeklerde boyle karsilaniyo.insallah esiniz gozunu acar biraz.
Yanliz kalinca konusunPek ihtimal vermiyorum ama umarin acar
Elti bedavaci değil ki hic estetik yapmadimBedavacı elti sendromu![]()
Eşin de biliyordur bakma kardeşini de konduramıyordur.Ben muhattap olmak inanin istemiyorum ama esimin ama o daha kucuk yardim edelim diyisi 26 ben 27 cocuk değil ustelik esim utanmasa beni bile suclucak
Bunlar yasanirken gorumcem esime anlatmis aksam esim bana sordu anlattim kendi kardeslerime ucret almasam laf cikartir biliyorum konuyu kspsttik derkem bugun elti bana mesaj atiyor ve esimin beni korumasini savunmasini istemem ben bana yeterim fakat esimin fazla sessiz kalisi sinirimi alt ust ediyorYanliz kalinca konusun
Soyleyin hissettiklerinizi yaptiklarinizi
Ucretsiz gosterdiginiz hizmeti bunun fiyatini ay sonu paranin hesabini sordugunuda ekleyin.
Bagira cagira kapidan cikip gittigini is yerinizde mahcup oldugunuzu haksiz yere yasadiklarinizi dile getirin.Hala da direnirse sert cikin.
O zaman dengesiz elti sendromu diyelimmElti bedavaci değil ki hic estetik yapmadim
Evet bunlari anlayisla karsiladim ama halen bana laf atma pesindeler yani sacma sapan olaylarin icinde buluyorum kendimiEşin de biliyordur bakma kardeşini de konduramıyordur.
İnsan istesede istemesede esinin yaninda olmasini bekliyo gercektenBunlar yasanirken gorumcem esime anlatmis aksam esim bana sordu anlattim kendi kardeslerime ucret almasam laf cikartir biliyorum konuyu kspsttik derkem bugun elti bana mesaj atiyor ve esimin beni korumasini savunmasini istemem ben bana yeterim fakat esimin fazla sessiz kalisi sinirimi alt ust ediyor
Tabikide zoruna gidiyor insanin evet evlilik guzel fakat kimse kimseye onun ksrdesi bunun annesi diye tolerans gostermesi gereksiz bence yanimda olmasini değilde onu taniyamamak uzuyorİnsan istesede istemesede esinin yaninda olmasini bekliyo gercekten![]()
Inanin onemsemedim fakat bugun eltinin bana mesaj atmasi olunca sakinliğimi koruyacağimi artik inanmiyorumSiz haklisiniz bence bunu biliyorsunuz zaten onemsemeyin
Soyle dusunelim size bu haksizlik konusunda hak werebilir ama operasyon yaptiran arkadasin dudaginda morarma olmasindan dolayi wicdan yapmista olabilir.Duzeltme imkaniniz warsa esinize sorun bi neden burda sustun diyin.Hemen kotu dusunmeyinTabikide zoruna gidiyor insanin evet evlilik guzel fakat kimse kimseye onun ksrdesi bunun annesi diye tolerans gostermesi gereksiz bence yanimda olmasini değilde onu taniyamamak uzuyor
Asla almiyorumIyyy elti yalakalığı
Dikkate bile almayın
Korumak zorunda degilsiniz bazen insanlar bunu görmek istiyor.Inanin onemsemedim fakat bugun eltinin bana mesaj atmasi olunca sakinliğimi koruyacağimi artik inanmiyorum
Ben haddini bildirdim yanlis anladin vs ben sizin iyiliğinizi istiyorum dedi eğer ben tepki koymayip aciklamaya calissaydim r yapmazdi kendi calip kendi oynayamadi yetemedi cunkuSende eltine haddini bil diyemedin mi. Sen söyle herkese zirt pirt bedavaya olmuyor ortagim soruyor sen mi odiceksin diye kazandığım parayida gorumcememi yatirayim diye. Is başka akrabalik baska her akrabaya bedava yaparsam evin yolunu unuturum de
Ben onemsemedim bugun ki mesaja kadar oğlak burcuyum sinirlendiğim anlari bilebiliyorum ama esim iste onume engel gibiKorumak zorunda degilsiniz bazen insanlar bunu görmek istiyor.
Alttan alıp yaranilan yer yok her yer dahil buna.
Iyi yapmışsın sonra tepene çıkar dengesiz. Yüz verme hiçbirineBen haddini bildirdim yanlis anladin vs ben sizin iyiliğinizi istiyorum dedi eğer ben tepki koymayip aciklamaya calissaydim r yapmazdi kendi calip kendi oynayamadi yetemedi cunku