- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi bigblueyes
Ortada vicdansızlık yok, beleşçilik çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olaylar şoyle instagramda klinik resimleri ve fiyatlari var ucretlerin farkinda 7 islem yaptim bakin 7 ve esime bahsetmedim bile ama ben bu sefer kabul etmedim diye esimden tuttun eltime kadar nedir ya ben olsam bahsetmem bileBazi insanlara elinizi verir kolunuzi kaptirirsiniz buda o hesap .. ne yüzsüzlüktür bu ya .. normalde siz kabul etmeseniz bile onun parayi almaniz icin israr etmesi gerekir .. Millet alismis asalak gibi yasamaya ..
Gorumcem geldiğinde iyi karsiladim yemek sohbet derken dudak dolgusuna geldi benim yaptiğim bir dudak dolgusunu ss almis telefona gosterdi tamam yapalim nakit mi dedim sonra bagirmalar hakaretler en son odanin kapisini kapattim disari ses duyulmasin diyeEltiniz niye kendine vazife bilmiş terbiyesiz .bence seviyenizi koruyun ve hiç umursamayın tabiki ortak is yerinde mecburen para alıncak ne bekliyordu yani .nazikçe gorumcenizin parayı teklif etmesi gerekirdi zaten olay çıkarmak yerine
Hicbir hataniz yok, gorumceniz yuzsuz. Buldum bedavayi ne kadar itelersem kardir kafasi yasiyor. En basindan bir iyilik güzellik kiyak yapayim demissiniz afedersiniz ... sini cikarmis.Merhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim
Arkadaşım bir laf vardır görümce örümcektir diye . Görümceler böyle işte. İyilik yaparsın anlamazlar bence mesafeli olmakta fayda var. Bu arada platformda olup da aynı zamanda görümce olan arkadaşları tenzih ederim :) sözüm meclisten gayet dışarıMerhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim
İşte sorun burada kendiniz kazansanız böyle harcar mısınız acaba?
Umarım iyi niyetle tazmıştır kenara. Hani olurda bigün aynı olay yaşanırsa personelini düşünme amaçlı
Bide gelen tatlıda sayı adedi önemli. Tüm personele yetmez diyede saklıyor olabilirler
Beleşçi resmen görümcen.
İnsan bir düşünür bu kadın her şeyi cebinden mi verecek der.
Eltine keske sanane cok vicdanliysan sen ver parasini deseydin. Ortalik belesci dolu bence hic umursama ama o eltiye cevabini ver haddini bilsin sanki kalp ameliyati yapmadinda hesabini vereceksin bedava estetik yapmamaktami gunahmisne saflar varyaa
Bazi insanlara elinizi verir kolunuzi kaptirirsiniz buda o hesap .. ne yüzsüzlüktür bu ya .. normalde siz kabul etmeseniz bile onun parayi almaniz icin israr etmesi gerekir .. Millet alismis asalak gibi yasamaya ..
İyi niyetinizin kurbanı olmuş görümcekin sizi kullanmasına izin vermişsiniz. Ortada verilen emekten öte ortak alınan malzemeler var. En azından bunların ücretini almalıydınız yani baştan alıştırmakla hata etmişsiniz.
Ay bu arada bu olayda eltiyede pok yemek düşer afedersinizde![]()
Hicbir hataniz yok, gorumceniz yuzsuz. Buldum bedavayi ne kadar itelersem kardir kafasi yasiyor. En basindan bir iyilik güzellik kiyak yapayim demissiniz afedersiniz ... sini cikarmis.
Malzemeler pahali evet yurtdisindan geliyor ortağim ve ben ayri ayri kullaniyoruz en basindan dudak dolgusu ve alin dolgusu yapmistim ucret ben istemedim ilk basta gunahini almayayim 2 ay sonra tekrar geldi elmacik kemigi masseter botox istedi fiyat isticektim fakat esim aslan burcu korumaci bilirsiniz birsey diyemedim yoksa asla taviz vermem oglak kadiniyin cunkuMillet de ne kadar arsiz belesci olmus. Bedava olacagini dusunebilir ama tutup da ucret istendi diye cirkeflik yapmanin ozru yok bana gore. Butceme uymadi der vazgecersin. Eltiniz de isguzarin tekiymis. Kendisini ilgilendirmeyen konuda hadsiz yorum yapmis. Bence haddini bildirin.
Arkadaşım bir laf vardır görümce örümcektir diye . Görümceler böyle işte. İyilik yaparsın anlamazlar bence mesafeli olmakta fayda var. Bu arada platformda olup da aynı zamanda görümce olan arkadaşları tenzih ederim :) sözüm meclisten gayet dışarı
Körler sağırlar birbirini ağırlar o görümce ve elti den fayda Gelmez size temkinli olunArkadaslar alinti ve cevaplamayi pek anlamadim burada eğer yanit veremediklerim varsa kusura bakmayin
Ben böyle bir karakteri olduğunu bilmiyordum ve ben yenge gorumce konularini pek takilmam gorumcemi bulustuğumda gorurum kendime kiziyorum aslinda esimle aramiz bozulmasin diye ses cikarmadim hata ettimhic hoslanmam arsiz insanlardan. sanki dis işlemi yada hasta da o tarz birseyden para aliyorsunuz gibi davranmis. zaruri sanki. ortakmissiniz onu one surun asla kabul etmeyin. kabul etmemeniz cok iyi olmus. iciniz rahat olsun iyi yapmissiniz.
Basıcaktiniz serum fizyolojigi gondericektiniz yuzsuzu..Malzemeler pahali evet yurtdisindan geliyor ortağim ve ben ayri ayri kullaniyoruz en basindan dudak dolgusu ve alin dolgusu yapmistim ucret ben istemedim ilk basta gunahini almayayim 2 ay sonra tekrar geldi elmacik kemigi masseter botox istedi fiyat isticektim fakat esim aslan burcu korumaci bilirsiniz birsey diyemedim yoksa asla taviz vermem oglak kadiniyin cunku
Tamam ozaman gorumcenin suana kadar yaptirdigi islemler 12 bin tl tuttu. Madem cok deger veriyorsun bu tutari sen ode ben de sevgili gorumceni uzmeyeyim deyin bak nasil toz oluyor.. Ne terbiyesiz olaydan nemalanmak istiyor. Kesinlikle durusunuzu bozmayin.6 aylik evli ve 2 kez gordum esim arada bahsediyor ben pek dahil olamiyorum cunku tanimiyorum henuz ve 22 yasinda gencecik bir kiz bana boyle vicdansiz vs diyince bir afalladim ve bu seni ne ilgilendiyor yazdim sadece bana gorumcem benim oz kardesim gibi kayinvalidemide oz annemden daha cok severim onlari uzemezsin yazmis yani sacma cok sacma geliyor bu yasananlar