Eltim bana vicdansiz dedi

Başlarda ziyarete gelirdi oturup sohbet ederdik dudak dolgusu istedi yapmistim ucret istemedim cunku dudak dolgusu tekrarlanicak 1 yil sonra felan tekrarlarsa diye dusundum fakat jawline elmacik kemigi felan olunca araya esim girdi sen soyle iyisin aman sen para almazsin felan ki kendi ksrdeslerimden bile aliyordum islemlerde hatanin coğu bende evet bastan cekip konusmam gerekirdi
Neyse bu size bir ders olmuş hakeden kardeş dururken görümceme tırnağımı vermem 🤣😅 çok arsızmış o, bu arada düzeltmeyin dudağını sonra iftira atar daha kötü yaptı diye

Bundan sonra öyle yapacağim aslinda zoruma gidiyordu kendi kardeslerimden ucret alip gorumcemden almamak malzeme paralari islemden daha pahali bunu anlayabilirdi esimin arkasina sığindi simdi de eltimin ama eltimi umursamiyorum
Eltinizin zaten lüzumsuz yapmış yani benim eltim kabul etmese ya hiç araya girmem çünkü kv aramış onu reddetmiş bana düşmez . Ancak girersem de doğru yapmiyosun böyle olmaz gereken neyse yap sen o zaten dersini almıştır derdim. Siz biraz öfkeyle cevap vermişsiniz o da vicdansız demiş pek büyütmeye gerek yok.

Kuzum bende oyle dusunuyorum ama esimin tepkisi sence ne olur ?
Seni destekliyorsa bişey demez. Ayrıca eşim ne düşünür diye düşüneceğine bırak adam düşünsün acaba eşim ailemin yaptıkları hakkında ne düşünüyor diye.
O kadar ödün verme kendinden bırak üzülsün üzülecekse konuşmasın. Burda haklı olan sensin ve sömürülen çok ayıp yaptıkları.
Kulları köleleri değilsin, iylik yapmak istedin başına bu geldi bu yüzden şimdi nokta koymazsan ilerde daha da fazla sıkıntıların olabilir.
Gerçekten iyilikten maraz doğar dedikleri bu.

Ha bide politikacı ol çünkü gördüğüm kadar onlar öyleler sana karşı. Sende bu politikayı eşine karşı yapıcaksın. Ailesine sitem et güzel bir şekilde söyleyeceklerini düşün yaz bir yere gerekiyorsa.
Kendini önemse !

Emeğini ücretsiz sunarsan hiç bir değeri olmaz, sen bedava köleye dönersin. Başta ücretsiz yapmakla hata etmişsin bence, maliyetine yapayım filan deseydin bari..

6 aylik evli ve 2 kez gordum esim arada bahsediyor ben pek dahil olamiyorum cunku tanimiyorum henuz ve 22 yasinda gencecik bir kiz bana boyle vicdansiz vs diyince bir afalladim ve bu seni ne ilgilendiyor yazdim sadece bana gorumcem benim oz kardesim gibi kayinvalidemide oz annemden daha cok severim onlari uzemezsin yazmis yani sacma cok sacma geliyor bu yasananlar
Neyin tribini atıyorsa eltin

Beni sinirlendiren bağirmasi calisanlar duydu ustelik onlara kotu davraniyo kahve getir felan oyle diyemez biz calisanlar sayesinde para kazaniyoruz onlar bizim sayemizde değil ki ben x abla getirir misin derim bana habire laf etmeler aman sende ne kibarsin demeler
Kendini bir şey zannediyor en sinir oldugum insan tipi

Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskun
Iyyyy böyle görümce.....
Kendini begenmiş ukalanın teki
Kendinden aşağı gördüğü insanı aşağılamaya çalışıyor mikrop
Sanki first lady. Hayır first lady olsan adam olamamışsın ne olucak.

Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskun
Sürekli evine geliyormu görümcen

Niye işini yaptıktan sonra keyif yapmasın ki? O da insan değil mi? Parasını ödüyoruz diye kahve de mi ikram edilmemeli? O insanlar milletin afedersiniz bokunu temizleyerek çocuk okutuyor,fatura ödüyor,adetle meyve alıyorlar o parayla.İş yerinde ikram edilen küçük bir kurabiyeyi bile çocuğum yesin diye peçeteye sarıp evine götüren insanlardır çoğu.Görümceniz ve eşinize ise ikram edilen bir keyif kahvesi ne de çok gelmiş.O mantıkla siz de görümcenize estetik ikramında bulunmasaydınız zira o para bile ödemiyor.Konu sahibi sizi takdir ettim.Kalbiniz çok güzel.Allah sizi daha da güzel yerlere getirsin.

Yazan:Yıllarca ev işinde sigortasız çalıştırılmış bir kadının kızı.
Çok haklısınınız.
Yani hem evinde çalışıyor yabancı mı olucak
Belki o insanın hayır duasını alıcaksın.
Günümüzde çoğu insansadece menfati olan insanlara iyilik yapıyor böyle olmamalı

Ayni duygulari hissediyoruz sonucta o bir is yapiyor parayi aliyor evet ama ruh hali nasil mesela isyerinde patron bağirinca evde karisina siddet uygulayan insanlar var gercekten varlar ben kahvede yaparim karsilikta icerim buna karisamaz ben coğu zaman yardimci hanima kiyafet verirken ozellikle temizler veririm bu insanliktir kimse parayla ustun olamaz ya da kimse benim yardimcima yemek yap diyemez ben onunka konusurken bile hanim derim inanir misiniz bilmem ama bana kendimi insan yerine koyduruyorsunuz diyor bakin ezilen bir insanin naifliğine bakin simdi bu insana yemek yap kahve neden yapiyosun yenge demek nasil bir vicdan nasil bir daha fazla yazamicam
Sizin kalbiniz o kadar güzel ve naifki

Sürekli evine geliyormu görümcen
Çok haklısınınız.
Yani hem evinde çalışıyor yabancı mı olucak
Belki o insanın hayır duasını alıcaksın.
Günümüzde çoğu insansadece menfati olan insanlara iyilik yapıyor böyle olmamalı
Sizin kalbiniz o kadar güzel ve naifki
Cok tesekkur ederim gorumcem aslinda evime fazla gelmez yani ben evdeyken geldiğimde cunku ufak tartismalarimiz olur benim 2 calisanim var evimde ve ikisininde memnunum hatta x abla beni aradi ve evde biraz kavga olunca etraf dağinik olunca sordu bende yuzeysel olarak anlattim ve inanin bana bizde kalabilirsiniz dedi yani bu cumle cok anlam ifade ediyor

Merhaba siteye bugun kayit oldum. 27 yaşında 3 yıllık evliyim mesleğim estetiyenlik gelelim konumuza 2 eltim ve 1 gorumcem var gorumceme kliniğimde dudak dolgusu , jawline, elmacik kemiği dolgusu yaptim ucretsiz 2 haziranda gorumcem dudak dolgusu yapmami istedi ucreti şu kadar felan derken bana bir anda tepki göstermeye başladi odanin kapisini kapattim o sirada halen bağiriyor ben nasil para istermişim o benim gorumcemiş ben artik dayanamadim bunlari bedava almiyoruz ve daha once sana defalarca ucretsiz yapmadim mi dedim cantasini aldi gitti aksam eve geldim eşime tam anlaticam eşim x diyelim bugun yanina mi geldi dedi evet dedim sacma sapan seyler anlatmis neyse ki esim inanmadi o gece uyuyamadim saskindim neden boyle davrandi diye 4 haziranda baska bir yerde dudak dolgusu yaptirmis hatali olmuş dudak icleri morarmis kayinvalidem beni aradi bunu duzeltemez misin felan diye konustu kabul etmedim ama kayinvalidemi cok severim bugun sabah 10da eltim mesaj atti whatsapptan ben ne kadar vicdansizmisim nasil ona yardim etmezmisim bunu karsi tarafta nasil hesap verirmisim arkadaslar objektif olun bu olayi ben kimseye anlatmazken gorumcem neden herkese anlatiyor akabinde ben suclu değilim ortak klinik benim yapacağim birsey yok kendi kardeslerimden bile aliyorum ve eltim daha 6 aylik evli ve sadece nisan ve dugunde gordum bana neden boyle bir mesaj atti ? Sizce para istemekle yanlis mi yaptim
Beleşçi görümce ve yalaka elti yapmayın beter olsun böylelerine elini versen kolunu kaptiyorsun işte

Bizim orda bi söz var ‘elti eltiye eş olmaz, eşşek B*kundan keş olmaz’. Yeni gelin seni alt etmeye fırsat bulmuş, Görümceye yaranmak için terbiyesizlik yapmış işte. Nesini takıyosun kafana boşversene.

Ne değişik insanlarsınız. Bırak kahveyi triliçe, ıslak kek vs de yapıyorum. Bana işyerinde patronum para veriyor. Kahve, yemek vs yapsın diye çaycı da tutuyor ona da para veriyor. Eşiniz de görümceniz de benim anlayacağım insan değiller

Back
X