Hayır şarlamam. Ama kendimi eksik hissettiriyor öyle demesin bende yeni bir anneyim aklına gelmiyormu kızım dersem gucenirmi kuzum desin niye kızım dersin ya annesinden çok yengesini severse diye endişelerim bile var lütfen beni birazcık anlayın sizin çocuğunuza kızım dese eltiniz birde herşeyde eltimin fikrini alırlar kaynatam su verelimmi vs .. ben annesiyim bilemem mi kaldiki beni niye yetersiz hissettiriyosuniz o cocucgun annesi benim
Kadın size kendinizi eksik filan hissettirmiyor siz triplere giriyorsunuz kendi kendinize, kadının yaptığı hiçbirşey yok
Gayet normal herkesin bebeklere çocuklara kullandığı hitap şekliyle bebeği seviyor
Bu benim kızım demiyor kadın ki dese de onun kızı olmuyor dimi
Biri gelip kocanıza kocammm dese bundan sonra onun kocası mı olacak? Biri gelip size oğlum dese bundan sonra onun oğlu mu olacaksınız?
Kadın bebeği kızım diye sevdi diye bebek karnından çıktığı sütüyle kanıyla canıyla büyüdüğü kokusuyla uyuduğu hayatındaki en önemli insandan anasından çok sevecek yengesini öyle mi? Kafanız mı güzel sizin? Doğumda annesi ölen başka bir kadının sütünü vererek büyüttüğü insanlar bile hiç tanımadıkları annelerini en çok seviyorlar. Siz hiç yengesini annesinden çok seven insan gördünüz mü?
Anlaşılacak hiçbir tarafınız yokki anlayalım
Bizlerin çocuklarına bakkal amca oğlum diyor, dayısı oğlum diyor, eniştesi kızım diyor, öğretmeni yavrum diyor, eeee ne olmuş? Kimse çocuğu elimizden almadı, çocuğumuz kimseyi bizden çok sevmedi.
Bunu onlara söyleyeceksiniz bize değil, hayırdır dedesi anneleri mi karıştırdın ne oluyor bebeğine su verip vermeyeceğime ben karar veririm yengesi değil size ne oluyor diyeceksiniz bitecek gidecek
Böyle saçma sapan kafada kurup durarak ne elde etmeyi hayal ediyorsunuz