Eltim bebeğime hitap şekli

Alt komşumun bebeği var erkek severken hep annem diye sevyrm... çok seviyorum valla ama burayı okuya okuya azcık paranoyaklaştm geçen annesine dedim valla dil alşkanlığı kızlarımdan kedilerimden sakın yanlış anlama diye... sizinki safi art niyet... bence eltinizi sevmiyorsunuz ki gözünüze batmş.
Ablacığım zamanında çağırdım banyosuna kurandan dönünce uğrarım dedi dedim kahvede yaparım içeriz tamam dedi emojili sonra noldu gelmedi tabiki cocuklarını parka götürdü zile bastı bebek uyudu mu e uyumuştu haliyle evet kuruldum içimde e digerleride her konuda ona güvendikleri için ben cahilim bebek büyütememya zaten kaynatam su verelimmi demişti ona soruyor pardonda ben neyim burda o ver dese verecekler heralde öyle işte ya daha varda neyse ..

Hayır şarlamam. Ama kendimi eksik hissettiriyor öyle demesin bende yeni bir anneyim aklına gelmiyormu kızım dersem gucenirmi kuzum desin niye kızım dersin ya annesinden çok yengesini severse diye endişelerim bile var lütfen beni birazcık anlayın sizin çocuğunuza kızım dese eltiniz birde herşeyde eltimin fikrini alırlar kaynatam su verelimmi vs .. ben annesiyim bilemem mi kaldiki beni niye yetersiz hissettiriyosuniz o cocucgun annesi benim
Görmemişin bir çocuğu olmuş.. Anladık anası sensin. Gidip gelme o zaman

Bende o yüzden diyorum eltimin yemekleri vs çok iyidir el işi yapar çok güzel poğaça yapar ben kendimi bu konularda çok yetersiz görüyorum ona çok yakınlaşır diye korkuyorum öyle kızım diyorki sanki kendi kızına hitap eder gibi ,beni çok kinamislar yazanlara şaşıriyorum çoğuda annedir kinayanlar insan kendi çocuğunu kıskanıyor işte sahiplenmek istiyor bende yeni evliyken kızı bize gelirdi hep hatta oynatirdim ama kızım demedim hiç
Hey Allah ım, sizin kendinizi yetersiz görmekten başka yaptığınız birşey yokmu şu hayatta? Çok iyi yemek yapınca poğaça yapınca el işi yapınca ne oluyor? Neyin kriteri bu? Bunları yapmayan yada yapamayan milyarlarca kadın var sizden başka takan yok
Çocuk sizin çocuğunuz hanımefendi şunu bir idrak edin
Evet bir iki kişi hariç hepimiz anneyiz ve hepimiz saçmalıyorsunuz diyoruz, anormal davranıyorsunuz
Sahiplenmek bu değil yalnız inanılmaz çarpık düşünceleriniz
Siz demediniz diye o da mı demeyecek? Söyleyin o zaman ağzınız mı yok, benim çocuğum o sen kızım diyemezsin deyin, kızıma yaklaşma seni sevmesini istemiyorum deyin
Ne zamandır eltinizi bu kadar kıskanıyorsunuz

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Benimde iki buçuk aylık oğlum var eltimin de ,2 buçuk yaşında kızı var oda oğluma oğlum diyor sevdiği zmn bende aynı şekilde kızına öyle kızım diyorum bunda abartılacak ne var cidden

Belli ki eltinize genel olarak ayar oluyorsunuz
Benim kvde de ogluma oglum diye hitap ediyor da ordan biliyorum 🥴
Kizim diye kendi anneniz hitap etse batmaz mesela 😬
Aynen öyle herkes kendi çocuğuna kızım oglum desin mümkünse.. kaynanada derde onlar büyük diye saapmiyorum ama elti beni benim anneliğimi benim yavruma çok sevgi göstererek onu kendine yaklastirir diye düşünüyorum kızım en çok annesine yakın olsun istiyorum.

Ablacığım zamanında çağırdım banyosuna kurandan dönünce uğrarım dedi dedim kahvede yaparım içeriz tamam dedi emojili sonra noldu gelmedi tabiki cocuklarını parka götürdü zile bastı bebek uyudu mu e uyumuştu haliyle evet kuruldum içimde e digerleride her konuda ona güvendikleri için ben cahilim bebek büyütememya zaten kaynatam su verelimmi demişti ona soruyor pardonda ben neyim burda o ver dese verecekler heralde öyle işte ya daha varda neyse ..
Vay be demek öyle yaptı eltiniz olacak kadın direk görüşmeyi kesin bence eve barka sokmayın bir daha
Kaynatanız öyle deyince aval aval baktınız mı ona sorsaydınızya ben neyim burda diye

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var

Bende kötü bir hitap sandım bence abartmışsın ne olacak kızım dese ki.

Vay be demek öyle yaptı eltiniz olacak kadın direk görüşmeyi kesin bence eve barka sokmayın bir daha
Kaynatanız öyle deyince aval aval baktınız mı ona sorsaydınızya ben neyim burda diye
Ayy ben insanları gerçekten kiramiyorum cok kötü bı huy bu aslında düpedüz olcanki dobra Olcan ama işte onlarında içlerinde kaynatam artniyet yok bana hiç o yüzden yani

Aynen öyle herkes kendi çocuğuna kızım oglum desin mümkünse.. kaynanada derde onlar büyük diye saapmiyorum ama elti beni benim anneliğimi benim yavruma çok sevgi göstererek onu kendine yaklastirir diye düşünüyorum kızım en çok annesine yakın olsun istiyorum.
Şaapın niye şaapmıyorsunuz? Eltinizde büyük. Ya babaannesini sizden çok severse? Babaannesine anne diyen bir sürü çocuk var biliyor musunuz?
Eltinin zaten iki tane evladı var ne yapacak sizin çocuğunuzu, çok çocuk istese doğurur üçüncüyü, elin çocuğunu napsın
Onla bunla kafayı bozacağınıza bebeğinizle ilgilenin de en çok size yakın olsun
Bize deyip durmanız ne işinize yarıyor eltiye deyin eltiye benim çocuğuma kızım deme diye

Ayy ben insanları gerçekten kiramiyorum cok kötü bı huy bu aslında düpedüz olcanki dobra Olcan ama işte onlarında içlerinde kaynatam artniyet yok bana hiç o yüzden yani
Ayy bunda kırılacak ne var? Siz herkesi kendiniz gibi çarpık düşünceli sanıyorsunuz ama değil
Madem art niyet yok derdiniz ne adamla da burda anlatıyorsunuz hanımefendi?

Şaapın niye şaapmıyorsunuz? Eltinizde büyük. Ya babaannesini sizden çok severse? Babaannesine anne diyen bir sürü çocuk var biliyor musunuz?
Eltinin zaten iki tane evladı var ne yapacak sizin çocuğunuzu, çok çocuk istese doğurur üçüncüyü, elin çocuğunu napsın
Bize deyip durmanız ne işinize yarıyor eltiye deyin eltiye benim çocuğuma kızım deme diye
Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim

Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim
Evime dahi kalkıp gelmiyor bile . bana samimi gelmiyor anliyomusunuz ama kızıma çok samimi insan sorguluyor

Back
X