Eltim bebeğime hitap şekli

doktorluk olunca ne oluyor neden bu kadar gerildiniz
birçok insan psikolojik tedavi görüyor.. ne oluyor görünce!!!
İyi oluyorlar
Normalleşiyorlar, zararsızlaşıyorlar, faydalı bireyler haline geliyorlar, saçmalamıyorlar, ohhh diyorlar
daha ne olsun?
Ama bunlar olursa eltiye kim takacak

İyi oluyorlar
Normalleşiyorlar, zararsızlaşıyorlar, faydalı bireyler haline geliyorlar, saçmalamıyorlar, ohhh diyorlar
daha ne olsun?
Ama bunlar olursa eltiye kim takacak
aynen dediğiniz gibi oluyor tedavi görenler
ama arkadaş çok kötü damga yemiş gibi tepkileri veriyor

İnsanlar sevginin tertemiz olduğunu düşünmüyor ki. Ben tertemiz düşünüyorum da bazıları fesatlıktan ruh ve akıl sağlığını kaybediyor. bu arkadaş gibi birkaç kişiyi daha okumuştum burda. Bundan sonra dikkat edicem evet.
Siz yine de adamına göre muamele edin
Çocukları sevgi ilgi kadar besleyen birşey yok
Herkes insanca tertemiz sevmeyi bilse dünya böyle olmazdı zaten

Ne tuhaf takıntılar bunlar😳
Sanırım eltinizi sevmediğiniz için gözünüze battı yoksa gayet normal. Ben kızımın arkadaşlarına kızım diye hitap ederim mesela, bir an kendimi bile sorguladım. Yok ama bu kadar art niyetli, takıntılı insanlar olmayalım yoksa hem çevrenizdekilere hem kendinize zindan edersiniz hayatı.

aynen dediğiniz gibi oluyor tedavi görenler
ama arkadaş çok kötü damga yemiş gibi tepkileri veriyor
Sağlıklı tek bir düşüncesi tepkisi cümlesi yokki
Doktor dediğim psikiyatrist bize göre, ona göre deli doktoru olduğu için bu tepkileri şaşırtıcı değil

İnsanlar sevginin tertemiz olduğunu düşünmüyor ki. Ben tertemiz düşünüyorum da bazıları fesatlıktan ruh ve akıl sağlığını kaybediyor. bu arkadaş gibi birkaç kişiyi daha okumuştum burda. Bundan sonra dikkat edicem evet.
Ay neyse ki çocuqqqq diye ölüp biten biri değilim kimsenin çocuğunu sevmiyom. 🧨

Hayatı boyunca o kadar çok insan kızım yavrum diyecekki çocuğunuza tedavi olmazsanız bir süre sonra kendi kendinizi yiyip bitirip yok edeceksiniz
Böyle bir anneyle yaşamayı yakın olmayı hiçbir çocuk hiçbir yetişkin istemez

Ay neyse ki çocuqqqq diye ölüp biten biri değilim kimsenin çocuğunu sevmiyom. 🧨
Ben çok severim çocukları, enerjimiz de tutar çocuklarla. Ama kendi çocuğum, torunum, özbeöz yeğenim değilse o çocuğun pinpirikli, takıntılı anasını da çekemem. Alsın napıyosa yapsın çocuğunu 🫠

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Ne desin, oğlum mu desin

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var

Kızımı doğduğundan beri(51 gün ) herkes -eltim dâhil - "kızım, bal kızım, güzel kızım, canım kızım vs.." diye seviyor, beni rahatsız etmiyor aksine kızımın çevresinde onu gerçekten seven insanların olması mutlu ediyor. O yüzden sinir olunacak bir şey göremedim

Aynen öyle herkes kendi çocuğuna kızım oglum desin mümkünse.. kaynanada derde onlar büyük diye saapmiyorum ama elti beni benim anneliğimi benim yavruma çok sevgi göstererek onu kendine yaklastirir diye düşünüyorum kızım en çok annesine yakın olsun istiyorum.
ALLAH akıl fikir versin.

Hayır şarlamam. Ama kendimi eksik hissettiriyor öyle demesin bende yeni bir anneyim aklına gelmiyormu kızım dersem gucenirmi kuzum desin niye kızım dersin ya annesinden çok yengesini severse diye endişelerim bile var lütfen beni birazcık anlayın sizin çocuğunuza kızım dese eltiniz birde herşeyde eltimin fikrini alırlar kaynatam su verelimmi vs .. ben annesiyim bilemem mi kaldiki beni niye yetersiz hissettiriyosuniz o cocucgun annesi benim
E 2 çocuk büyütmüş, ortada tecrübe var, neden sormasınlar ki. Onu daha çok severse diye bir endişe fazlasıyla komik, siz emziriyor bakımını yapıyorlen neden başkasını sizden fazla sevsin ki, bunun olması için çocuğunuza kötü davranmanız ve uzak durmanız gerekir. Kuruntularınız çok yersiz, psikolojik destek mi alsanız

Sırf kızım dedi diye, yengesini annesi sanmaz merak etme. Allah başka dert vermesin

Çocuğunuz, evinize bile gelmeyen, arada bir gördüğü yengesi kızım diye hitap etti diye onu daha çok sevmez. Nasıl bir mantıktır bu?
İyi ki bir su verelim diye diye eltiye sormuşlar, abartın her seyi.

Görumcem kızımı bal kızım diye seviyor o zaman gırtlağını sıkayım sizin mantığa göre 😂ben kızımı çok sevdigi için memnuniyet duyuyorum aksine.

Kızı olanlarda ağız alışkanlıgı oluyor

Bende o yüzden diyorum eltimin yemekleri vs çok iyidir el işi yapar çok güzel poğaça yapar ben kendimi bu konularda çok yetersiz görüyorum ona çok yakınlaşır diye korkuyorum öyle kızım diyorki sanki kendi kızına hitap eder gibi ,beni çok kinamislar yazanlara şaşıriyorum çoğuda annedir kinayanlar insan kendi çocuğunu kıskanıyor işte sahiplenmek istiyor bende yeni evliyken kızı bize gelirdi hep hatta oynatirdim ama kızım demedim hiç
Kadın çocuklarının bebekliğini özlediği için çok içten davranıyor olabilir. Görümcemin kızı bebekken benim kızımın kopyası gibiydi, o yüzden onu çok başka severdim. Bunlar çok masumane şeyler ama siz şu an çok başka yerlerdesiniz. Dibinizde büyüyen bebeği sevmek bambaşka bir duygu, kıskançlığınızla insanları üzmeseniz iyi edersiniz

Ablacığım zamanında çağırdım banyosuna kurandan dönünce uğrarım dedi dedim kahvede yaparım içeriz tamam dedi emojili sonra noldu gelmedi tabiki cocuklarını parka götürdü zile bastı bebek uyudu mu e uyumuştu haliyle evet kuruldum içimde e digerleride her konuda ona güvendikleri için ben cahilim bebek büyütememya zaten kaynatam su verelimmi demişti ona soruyor pardonda ben neyim burda o ver dese verecekler heralde öyle işte ya daha varda neyse ..
Unutmuş olamaz mı, insan değil mi bu

Back
X