- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Size
Size ailemi yargilayin diye bir soru sordugumu hatirlamiyorum o nedenle ailemi yargilamayin
Şu söylediklerin çok inandırıcı değil.. Senin için önemli ise eşinle bu kadın Arasında bi durum var mı diye araştırmanı tavsiye ederim.Bak kocam fena derken o konuyada aciklik getiriyim.kocami savunmak icin anlatmayacagimi bilmenizi isterim.sadece belki benim dustugum bu yanlisa sizde dusmeyin diye anlatayim olayi.
Bu eltimin bulusturmaya kalktigi kadin evli ve benden 10 yas buyuk.hatta ve hatta eltim bu kadinla beni ayni masada cay icirdi dusunun ben o donem 4 aylik 3 cu cocuguma hamile ve olaylarin hic birinden habersizim.dogumuma bir ay kala bu durumu ogrendim kadin esime hitaben askim canim diye msjlar yazmis.ve surekli ama gun boyu msj atmis esim bana boyle hitap etme demis kestirip atmis kadinida faceden cikarmis.fakat kadin esimin is tlf olan cep nosuna sirf bundan haberim olsun diye artik zeyneplere de gelmiyon seni cok ozledim diye msj atiyo bundan sonra ben ogrendim ve eltime nedenini sordum.oda bana kocan seni bosarsa bulurum dedi bende maloglu mal itoglu it kocam bebi neden bosasin dedim.bu hakaretlerime dayali dava acti
Dava masrafları ve avukatlık ücreti size yüklenir eğer kaybedersiniz. Hemen karşı dava açın size cahil dediğini kışkırtma olduğunu belirtin, o dava bu şekilde düşer.Merhaba ben evli 3 cocuk annesiyim bundan bir yil once esimin erkek kardesi evlenmek icin bir kizi soyledi fakat aile onaylamadi cunki kiz kaynimdan 10 yas buyuktu ve aileler uymuyordu.Eltim olacak kiz kiz arkadasi olan fakat evli olan arkadasini esimle konusturmus ve ikna etmesinibistemisti.bir sure facede yazistilar ve esim bu konusmanin sonunda evlilige onay vermisti bile.velhasil nisanlandilar fakat eltim bu kezde beni hice sayip esime baska kadinlar bulmaya kalkismis birindede basarili olmus hatta bulusturmaya kalkmis esim kabul etmemis.benim bunlardan haberim yok ve 5 aylik hamile idim ve eltime bacim diye hitapbediyodum.nihayet esimin evde yarattigi koasun nedenini ogrendim ve eltime sordum oda kocan seni bosarsa bulurum dedi bende hakaret ettim ve oda bana cahil dedi ustelikte kocasinda yani kaynimda gozumun oldugumu soyledi baglarimi tamamen kopardim fakat gecenlerde karakola cagirdilar gittimki eltim bana hakaret davasi acmis sizce benimiyim suclu yoksa omu herhangi bir ceza alirmiyim? Acil cvp lutfen
Siz de onu şikayet edin. Resmen kadın bildiğiniz türdenmiş. Utanmaz.Merhaba ben evli 3 cocuk annesiyim bundan bir yil once esimin erkek kardesi evlenmek icin bir kizi soyledi fakat aile onaylamadi cunki kiz kaynimdan 10 yas buyuktu ve aileler uymuyordu.Eltim olacak kiz kiz arkadasi olan fakat evli olan arkadasini esimle konusturmus ve ikna etmesinibistemisti.bir sure facede yazistilar ve esim bu konusmanin sonunda evlilige onay vermisti bile.velhasil nisanlandilar fakat eltim bu kezde beni hice sayip esime baska kadinlar bulmaya kalkismis birindede basarili olmus hatta bulusturmaya kalkmis esim kabul etmemis.benim bunlardan haberim yok ve 5 aylik hamile idim ve eltime bacim diye hitapbediyodum.nihayet esimin evde yarattigi koasun nedenini ogrendim ve eltime sordum oda kocan seni bosarsa bulurum dedi bende hakaret ettim ve oda bana cahil dedi ustelikte kocasinda yani kaynimda gozumun oldugumu soyledi baglarimi tamamen kopardim fakat gecenlerde karakola cagirdilar gittimki eltim bana hakaret davasi acmis sizce benimiyim suclu yoksa omu herhangi bir ceza alirmiyim? Acil cvp lutfen
Merhaba ben evli 3 cocuk annesiyim bundan bir yil once esimin erkek kardesi evlenmek icin bir kizi soyledi fakat aile onaylamadi cunki kiz kaynimdan 10 yas buyuktu ve aileler uymuyordu.Eltim olacak kiz kiz arkadasi olan fakat evli olan arkadasini esimle konusturmus ve ikna etmesinibistemisti.bir sure facede yazistilar ve esim bu konusmanin sonunda evlilige onay vermisti bile.velhasil nisanlandilar fakat eltim bu kezde beni hice sayip esime baska kadinlar bulmaya kalkismis birindede basarili olmus hatta bulusturmaya kalkmis esim kabul etmemis.benim bunlardan haberim yok ve 5 aylik hamile idim ve eltime bacim diye hitapbediyodum.nihayet esimin evde yarattigi koasun nedenini ogrendim ve eltime sordum oda kocan seni bosarsa bulurum dedi bende hakaret ettim ve oda bana cahil dedi ustelikte kocasinda yani kaynimda gozumun oldugumu soyledi baglarimi tamamen kopardim fakat gecenlerde karakola cagirdilar gittimki eltim bana hakaret davasi acmis sizce benimiyim suclu yoksa omu herhangi bir ceza alirmiyim? Acil cvp lutfen
kızıyorsunuz ama arkadaş doğru demiş, ailesi kocanız dahil garip.Size
Size ailemi yargilayin diye bir soru sordugumu hatirlamiyorum o nedenle ailemi yargilamayin
Var msjlari var ben ona benim kocama nasil baska kadin bulursun dedim oda bana kocan seni bosarsa dedi bende mal oglu mal dedim o sonra bana kocasinda yani kaynimda gozumun oldugunu soyledi.cahil bir kadinsin dedi msjlari var bende.kocam onu esimi bosayacam mi birak benle ilgili bir sikintisini belirtmemis msj olarak da yazmamis.birden acilan ortaya atilan sana ankardan gonlune gore birini bulacagim. Kocamda kimi bulucan diyo nasil anlamadim diyo.buda buna cevaben sen su siyasi islerini bi hallet bulacam gonlune gore birini diyo gerci kimi bulsam simdiki halinden daha iy olur diyo esim buna istinaden ben esimi ve cocuklarimi seviyorum bu tur konulari acma bana diyo.cahil kelimesine şahit bulabilirseniz siz de dava açın. ama daha önce bu suçu işlemediyseniz hükmün açıklanmasını erteleyebilir hakim. 5 yıl da aynı suçu işlemezseniz sicilinize işlemez. sadece avukat masraflarını ödersiniz o da 600-700 tl tutabilir. daha yukarısı da olabilir. hakaret suçunun cezası en son duyduğum kadarıyla 1700 tl filandı. hükmün açıklanmasını geri bırakırsa o cezayı da ödemezsiniz. tabi suçunuzu belgelemesi lazım. şahit var mı? kayıtlı tuttuğu mesaj var mı?
evet kocası nette konuştuktan sonra ikna oluyor. neden acaba?Kocanız kendisine konuşacak bayanlar bulması şartıyla mı arabuluculuk yapmış acaba. Ayyy çok sinirlendim. Aileye bak ya. Yaş farkıymış falan istenmiyo sonra bilmem niye ikna oluyor. 5 aylık hamile kadının kocasına kadın arıyor buluyor. Yahu kocanızla kaynınızın insan olduğuna emin misiniz. Nasıl bunlara göz yumabildilrr.
Ayrıcada bi şey yapamaz ortada kışkırtma var. Hatta siz onandava açın evliliğinizi tehlikeye soktuğu için.
bumu. bu kadına sadece bunumu demiş kocanız. ağzının payını vermemişmi. şöyle okkalı bir küfretmemişmi. .sen benim namusuma nasıl laf edersin dememişmi. benim karım kardeşime mi bakacak,seni bulursam feci yaparım dememişmi. sadece bu tür konuları açmamı demiş. pesVar msjlari var ben ona benim kocama nasil baska kadin bulursun dedim oda bana kocan seni bosarsa dedi bende mal oglu mal dedim o sonra bana kocasinda yani kaynimda gozumun oldugunu soyledi.cahil bir kadinsin dedi msjlari var bende.kocam onu esimi bosayacam mi birak benle ilgili bir sikintisini belirtmemis msj olarak da yazmamis.birden acilan ortaya atilan sana ankardan gonlune gore birini bulacagim. Kocamda kimi bulucan diyo nasil anlamadim diyo.buda buna cevaben sen su siyasi islerini bi hallet bulacam gonlune gore birini diyo gerci kimi bulsam simdiki halinden daha iy olur diyo esim buna istinaden ben esimi ve cocuklarimi seviyorum bu tur konulari acma bana diyo.
abi ne cesaret yaaaVar msjlari var ben ona benim kocama nasil baska kadin bulursun dedim oda bana kocan seni bosarsa dedi bende mal oglu mal dedim o sonra bana kocasinda yani kaynimda gozumun oldugunu soyledi.cahil bir kadinsin dedi msjlari var bende.kocam onu esimi bosayacam mi birak benle ilgili bir sikintisini belirtmemis msj olarak da yazmamis.birden acilan ortaya atilan sana ankardan gonlune gore birini bulacagim. Kocamda kimi bulucan diyo nasil anlamadim diyo.buda buna cevaben sen su siyasi islerini bi hallet bulacam gonlune gore birini diyo gerci kimi bulsam simdiki halinden daha iy olur diyo esim buna istinaden ben esimi ve cocuklarimi seviyorum bu tur konulari acma bana diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?