Eltim beni dava etti

Şu söylediklerin çok inandırıcı değil.. Senin için önemli ise eşinle bu kadın Arasında bi durum var mı diye araştırmanı tavsiye ederim.

Dava masrafları ve avukatlık ücreti size yüklenir eğer kaybedersiniz. Hemen karşı dava açın size cahil dediğini kışkırtma olduğunu belirtin, o dava bu şekilde düşer.

Siz de onu şikayet edin. Resmen kadın bildiğiniz türdenmiş. Utanmaz.

bu nasıl elti ya hatta bu nasıl bir insan ya eltinizin psikolojisi aşırı bozulmuş kendisine geçmiş olsun diyorum acilen bir hastaneye yatmalı. evli, eşi hamile kayınçosuna kız ayarlamak ne oluyor. 2.yi mi alacakmış kocanız. bir de üstüne dava açıyor hem suçlu hem güçlü. bir kere onun sizin mutluluğunuzda gözü var. 2.si de kesinlikle psikolojik tedavi alması gerekiyor.

ne kadar kötü insanlar var ya...

Öff ne bicim yaratik bu kadin. Neymis yani mama mi bu kadin? Onun var ya evini basina yikarim ben. Ne demek benim kocama birini ayarlamak. Saclarini yolup eline vermezsen, agzini burnunu dagitmazsan, bu kadin durmaz. Analar neler doguruyor. Tam da, "seni doguracagima tas dogursaydim" denilesi bir evlat.

Çirkef yani siz eşinizede el attığını kanıtlayablrsnz.. tl da görüsüp dinletseniz bile kafi..

Haspammm! Onu elime vercekler varya ibret-i alem olsun diye sokaklarda saçını başını yolmuştum. Pislik!

Var msjlari var ben ona benim kocama nasil baska kadin bulursun dedim oda bana kocan seni bosarsa dedi bende mal oglu mal dedim o sonra bana kocasinda yani kaynimda gozumun oldugunu soyledi.cahil bir kadinsin dedi msjlari var bende.kocam onu esimi bosayacam mi birak benle ilgili bir sikintisini belirtmemis msj olarak da yazmamis.birden acilan ortaya atilan sana ankardan gonlune gore birini bulacagim. Kocamda kimi bulucan diyo nasil anlamadim diyo.buda buna cevaben sen su siyasi islerini bi hallet bulacam gonlune gore birini diyo gerci kimi bulsam simdiki halinden daha iy olur diyo esim buna istinaden ben esimi ve cocuklarimi seviyorum bu tur konulari acma bana diyo.

Kocanız kendisine konuşacak bayanlar bulması şartıyla mı arabuluculuk yapmış acaba. Ayyy çok sinirlendim. Aileye bak ya. Yaş farkıymış falan istenmiyo sonra bilmem niye ikna oluyor. 5 aylık hamile kadının kocasına kadın arıyor buluyor. Yahu kocanızla kaynınızın insan olduğuna emin misiniz. Nasıl bunlara göz yumabildilrr.
Ayrıcada bi şey yapamaz ortada kışkırtma var. Hatta siz onandava açın evliliğinizi tehlikeye soktuğu için.

evet kocası nette konuştuktan sonra ikna oluyor. neden acaba?

bumu. bu kadına sadece bunumu demiş kocanız. ağzının payını vermemişmi. şöyle okkalı bir küfretmemişmi. .sen benim namusuma nasıl laf edersin dememişmi. benim karım kardeşime mi bakacak,seni bulursam feci yaparım dememişmi. sadece bu tür konuları açmamı demiş. pes

bir ek,arkadaşa kızdınızda kocanız dahil ailesi ve eltiniz hepsi anormal

abi ne cesaret yaaa
ne haddineeeee
açma konuyu demiş.
yawww ağır yazıcam şimdi
siz iyi sağlam bi avukat bulun eltiniz le sağlam uğraşın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…