Eltim beni dava etti

kaynın ya çok aşık karısına ondan ses çıkaramıyor ya da
kadın da her yol varsa, bir şekilde kaynını bişeyle tehdit ediyordur. sizin bilmediğiniz bişeyle hemde

Tezgah kurmuşlarsa sana da tezgâha gelmişsin. Geçmiş olsun.

Çocuklarını bu sıkıntıların gerisinde tut en azından. Mesaj varsa haksız bulunabilirsin. Neticede eltin ne yaparsa yapsın şuan sana hakaretten dava açma Hakkı'na sahip hukuken.

Kocan olacak Adama da ne yaparsın bilmem artık

kaynın ya çok aşık karısına ondan ses çıkaramıyor ya da
kadın da her yol varsa, bir şekilde kaynını bişeyle tehdit ediyordur. sizin bilmediğiniz bişeyle hemde
Bak oda olabilir cunki bi insana ne yaparsan yap ya ailesiyle konusmasina izin vermemek kaynimda cocuk gibi tmm demesi bana yapilanlara goz yummasi dava actiginda karsi cikmisti ama sonrasinda ne olduysa geri adim atti bilmem Allah tan bulsunlar kul degil Allah yiksin yuvalarini ikisininde belasini versin. Kocamada ayni sekilde bosanamiyom ya Allah elime dusurmeden tez zamanda alsin ne deyim.biz dogu insaniyiz evlendimi bosanamiyosun aile arkanda destek olmuyo ee 3 cocugumu alsam geleceklerini mahvederim cunki babasiz buyuyen cocukla babali anali buyuyen bi cocuk bir olmuyo bide erkek evladi pesinde gezemezsin evde otuturamazsin ne bilim Allah veriho sabri ne deyim baci

Bence 3000 versin ve bi daha hakaret etsin.

Sikayete bagli bir suc. Eltiniz sikayetinden vazgecmedigi surece ne sebeple olursa olsun ceza alirsiniz. Olayi bu sekilde anlatirsaniz belki tahrikten indirim alirsiniz

kadının niyeti yuvanı yıkmaktıda kocannın niyeti neydi peki. eltiye kızacağına kocana kızsana sen.

amacın suçlu aramaksa karşında .
kocan.
2ci şahıslar elti yada başka bir kişi,hiç farketmez kocandır suçlu.
kocayı affedip eltiyi affetmiyorsan ve ona saldırıyorsan zaten yanlışsın. sen evliliğini kocanla yaptın eltinle değil.
yapman gereken ayrılamıyorsan göz yummak susmak. çünkü o zaman esas suçluyu neden kayırıyorsun derler adama.

ha cesursan ben bunları, her iki pisliğide affedemem diyorsan ki en doğrusu bu,boşanacaksın. kadın sığınma evinemi gidersin ne yaparsın alırsın çocuklarını.. çekip gidersen.
değilim diyorsan hiçbirşeyi görmeyeceksin . net

Kesin dava açılmış mı tebligat gelfi mi eve yoksa karakoldan şikayet mi sadece? Bana da birisi böyle iftira atmıştı polise şikayet etmiş fln hatta konu savcılığa intikal etti fln dediler adliyeden aradılar karakola gidip ifade vermeniz gerek dediler ifade verdim konu kapandı

Ben mi yanlis anladim? Böyle kasi gözü ayri oynayan igrenc bir kadina mi bana güvenilir birini bul dedi esiniz? Yani esnaf adam, sagda solda kimse kalmadimi da bu kadindan yardim istedi?

Ben şunu tam anlayamadım. Eltiniz ayarlıyor da eşiniz de kabul mu ediyor yani o kadinla görüşüyor mu ki siz evi terk ettiniz sonra affettiniz?

Peki eşinize davada hakim sorarsa bu kadın sans zorla mi arkadaşını ayarları diye eşiniz de Hayır ben gördüm beğendim ben istedim ayarlamasini ama parayla ayarlama söz konusu değil karım da öğrenince hakeret etmiş derse
Napacaksiniz
Savcılığa ifade verdiniz mi
Zaman kaybetmeden ifadenizi verin burda anlattığıniz şekilde mesajları da gösterin
Ama savcı dava açılmasına karar verirse her türlü ceza alırsınız hakim de hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını karar verir ama siz bu aileyle 5 yıl boyunca sessiz sakin zaman geciremeyeceginiz için tekrar dava işi olur muhtemelen cezayı çekmek zorunda kalırsınız
Tek yol kadını sikayetten vazgecirin

Bir de biz doguluyuz boşanmak yok diyorsunuz ama adamın üçüncü esisiniz? ?
Alışmış kudurmustan beterdir demisler
Siz böyle aman biz de boşanmak yok bosanamam diye ortada gezerken adam sizi bosamasin sonra

o zaman çocukların büyüyünce elleri ekmek tutunca, bakarsın duruma, kocan hala aynıysa, senin de sevgin saygın gerçekten kalmamışsa, erkek evlatların sahip çıkarlar sana, bakarlar annelerine... belki sen de o zaman bir iş bulur, kendi hayatını kurarsın.

Hiç bişey olmaz delilleri sun, facebook üzerinden mi hakaret ettin? Öyleyse savcı bile ilgilenmez o faceyi senin kullanığını ipat etmesi lazım ip numarası lazım facebook böyle olaylara ip fln vermiyor. telefon yolu ile etmişsen de o meajları sun ortaa tahrik olayı var çünkü

Tlf yoluyla am dediginiz gibi tahrik var ben evimde oturuken yakin bir tarih belirtip esime kadin ayarlayacagini soylemis buda yetmiyo bi on gun sonra arkadasinin esimle askimli canimli yazismalarini goruyorum ee esimle elti bu kadin hakkinda bahsediyolar onlarinda kaydi var hangi kadin olsa esim beni aldatiyo eltide buna ortak oluyo der.ben once eltiye sordum bu ne demek oluyo diye o bana dedi kocan seni bosarsa bulurum.ama eltimle esimin konusmalarinda esim benden yana bir sikayatenin oldugunu soylemiyo bosayacamda demiyo.eltide bosanirsan bulurum demiyo secimlerden sonra bulucam ayarlayacam gonlune gore birini diyo.arti ben evi bosanmak icon terkettigimde digil barisip eve geri gelince benim hakkimda sikayette bulunuyo.karakola cagirdilar.ifademi kisa ve oz verdim ama ordaki polislerde bundan bisey cikmaz dediler.bilmiyorum hem magdur hem sucluyum anlayamadim

Bak ya sen beni anlamiyon ya ben anlatamiyom.Esimle arkadasini tanistirmis.once eltim hakkinda olan konusma sonrasinda askima meskime donusmus esimle kadin arasinda bir birliktelik yasanmamis ama bana gore benden baskasina askim diye hitabi bile aldatmis anlamina gelir.eltimle bu kadib hakkinda konusurken eltim bu aksam gel beraber mac izleyelim diyo esim ben onunla bir araya gelmem diyo.ve bu konusmalarin oncesinde eltim esime secimlerden sonra ona gonlune gore birini bulacagini soyluyo secim sonrasida bu mevzuyu gundemine almasini soyluyo eltim ama kocam orali olmuyo. Bu msjlari gordugumde kocamin beni aldattigini ve eltiminde buna yardim ettigini dusundum ve sordum bu nedemek diye eltimde bana kocan seni bosarsa bulurum dedi ben msjlarin onunde yada arkasinda kocamin beni bosayacagini yada bir sikinti olmadigini goz onune alarak ve eltiminde karini bosarsan bulurum demedigi icin kocam beni neden bosasin maloglu mal dedim.sen senin kocani is icin arayan kadinin adini adresini tlf benim kocama verip git isini hallet diye bir kelime nasil kullanirsin dedim o sadece guldu.ben evi terkettigimde digil eve geri geldigimde dava acmasi.hakareti hazmedigi icin degil benim bosanmayisimdan oldugunu gostermezmi dolayisiyla burda bana onu savunma anlatmadigim anlatamadigim cok seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…