Eltim beni dava etti

eltisinin de dediği gibi biraz cehalet mi desem, saflık mı desem var yani konu sahibinde

eltisinin de dediği gibi biraz cehalet mi desem, saflık mı desem var yani konu sahibinde
Ya ben yanlis yerlere yorum yaziyorum ya siz anlamiyonuz.esim kufretmis kardesinede bu kadini bosaman sart oldu demis.bazi seyleri paylasamiyorum takdir edersinizki ustu kapalibanlatmak durumunda kaliyorum.biz onlarla gorusmuyoz.esim beni aldatti evet ama uc cocugum var hatrina bagisladim ama benim esim benim namusuma laf soyleyede hos geldin bes gittin diyecek karakterde adam degil

e tamam sen çocuklarının hatırına eşinin yaptığını sineye çekiyorsan bize de susmak düşer
ha şöyle açık ol yani

en azından eşinin de suçlu olduğunun farkındasın, bu da bişeydir

Ya ben diyorumki ne yapmaliyim bana hem suclu hem guclu olan eltim bana dava acmis esim beni aldatti ama buna sebeb olan eltim diyorum eltim oncesinde esim benibaldatmadi diyorum.ben 10 yillik evliyim diyorum.ben esime digil eltime ne yapmam lazim diyorum

sen bu saflıkla o kadına hiçbişey yapamazsın
senin gibisini suya götürür susuz getirir

nasıl şimdi eşiniz sizi aldattı buna sebep olan eltinizmi. yani onun,eltinin bulduğu biriylemi aldattı

Detay vermediğin için anlaşılamıyor tabi
Daha önce eşiniz sizi aldattığı için tekrar yapabilir diye arkadaşını ayarlamaya kalkmış demekki
İğrenç bir durum, kaynınızda gözünüzün olduğunu söylemesi, kocanıza birini atarlamaya kalkması
Hiç mi eşinizde hata yok , eltinizin arkadaşıyla face de ne diye arkadaş olunur ne alaka yani
Davadan daha önemli meseleler var bence

Ooooo şunu baştan söylesene bacım
Kocanı kapıya koy , eltinin ağzını burnunu dağıt, sonra karşı dava aç

ee desene arkadaşım. ee suçlu kim şimdi bu durumda. eşin mi eltinmi. bizde diyoruzki adam neden benzetmiyor eltiyi.
meğer ilin içinde başka şeyler var
karısına gerçekten sadık olan adam, değil elti melti feriştahı gelse karısını aldatmaz

ya bi dakka hanım inan şaşkınlıktan ne yazacağımı bilemedim
senin kocanda varmış demekki o ne yahu ikna et kardeşini iknadan sonra buna kadınlar bulmalar
ulen hemcinslerimden nefret ettim yahu

böyle adilik olmaz arkadaş olmamalı bu kadar kötüleşmemeli bu dünya yuhh
hani o kadına yap zaten yapacağınıda
kocanda az değilmiş haaa

bak yaa buna benzer bile değildi ama bende elti durumları yaşamıştım yaralarım depreşti şu an kocamı yolasım var

işe bak ya elti kocaya sevgili buluyor. ve bunu tekrarlıyor konu sahibide eltiyi sadece benzetiyor. konu sahibi suçlu kocan
. elti zaten pislik ama kocanın ondan kalır yanı yok. sen şunu aklına koy bu aldatma ilk değil. o kadın daha çok bulmuştur kocana. sen bu evliliğe devam edersen bulacakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…