- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
eltisinin de dediği gibi biraz cehalet mi desem, saflık mı desem var yani konu sahibindebumu. bu kadına sadece bunumu demiş kocanız. ağzının payını vermemişmi. şöyle okkalı bir küfretmemişmi. .sen benim namusuma nasıl laf edersin dememişmi. benim karm kardeşimemi bakacak,seni bulursam feci yaparım dememişmi. sadece bu tür konuları açmamı demiş. pes
Ya ben yanlis yerlere yorum yaziyorum ya siz anlamiyonuz.esim kufretmis kardesinede bu kadini bosaman sart oldu demis.bazi seyleri paylasamiyorum takdir edersinizki ustu kapalibanlatmak durumunda kaliyorum.biz onlarla gorusmuyoz.esim beni aldatti evet ama uc cocugum var hatrina bagisladim ama benim esim benim namusuma laf soyleyede hos geldin bes gittin diyecek karakterde adam degileltisinin de dediği gibi biraz cehalet mi desem, saflık mı desem var yani konu sahibinde
Bizim kadınlarda var eşine toz kondurmama huyueltisinin de dediği gibi biraz cehalet mi desem, saflık mı desem var yani konu sahibinde
e tamam sen çocuklarının hatırına eşinin yaptığını sineye çekiyorsan bize de susmak düşerYa ben yanlis yerlere yorum yaziyorum ya siz anlamiyonuz.esim kufretmis kardesinede bu kadini bosaman sart oldu demis.bazi seyleri paylasamiyorum takdir edersinizki ustu kapalibanlatmak durumunda kaliyorum.biz onlarla gorusmuyoz.esim beni aldatti evet ama uc cocugum var hatrina bagisladim ama benim esim benim namusuma laf soyleyede hos geldin bes gittin diyecek karakterde adam degil
en azından eşinin de suçlu olduğunun farkındasın, bu da bişeydirYa ben yanlis yerlere yorum yaziyorum ya siz anlamiyonuz.esim kufretmis kardesinede bu kadini bosaman sart oldu demis.bazi seyleri paylasamiyorum takdir edersinizki ustu kapalibanlatmak durumunda kaliyorum.biz onlarla gorusmuyoz.esim beni aldatti evet ama uc cocugum var hatrina bagisladim ama benim esim benim namusuma laf soyleyede hos geldin bes gittin diyecek karakterde adam degil
sen bu saflıkla o kadına hiçbişey yapamazsınYa ben diyorumki ne yapmaliyim bana hem suclu hem guclu olan eltim bana dava acmis esim beni aldatti ama buna sebeb olan eltim diyorum eltim oncesinde esim benibaldatmadi diyorum.ben 10 yillik evliyim diyorum.ben esime digil eltime ne yapmam lazim diyorum
Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neysesen bu saflıkla o kadına hiçbişey yapamazsın
senin gibisini suya götürür susuz getirir
nasıl şimdi eşiniz sizi aldattı buna sebep olan eltinizmi. yani onun,eltinin bulduğu biriylemi aldattıYa ben diyorumki ne yapmaliyim bana hem suclu hem guclu olan eltim bana dava acmis esim beni aldatti ama buna sebeb olan eltim diyorum eltim oncesinde esim benibaldatmadi diyorum.ben 10 yillik evliyim diyorum.ben esime digil eltime ne yapmam lazim diyorum
Ya ben yanlis yerlere yorum yaziyorum ya siz anlamiyonuz.esim kufretmis kardesinede bu kadini bosaman sart oldu demis.bazi seyleri paylasamiyorum takdir edersinizki ustu kapalibanlatmak durumunda kaliyorum.biz onlarla gorusmuyoz.esim beni aldatti evet ama uc cocugum var hatrina bagisladim ama benim esim benim namusuma laf soyleyede hos geldin bes gittin diyecek karakterde adam degil
boşan oldumu. tek cevap net.Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse
valla bacım bizim burda sana vereceğimiz akıllar senin işine gelmez, çünkü gerçekler acıdırAslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse
Evet malesef oyle oldu ustelik kadin benden 10 yas buyuk ve evlinasıl şimdi eşiniz sizi aldattı buna sebep olan eltinizmi. yani onun,eltinin bulduğu biriylemi aldattı
Ya ben diyorumki ne yapmaliyim bana hem suclu hem guclu olan eltim bana dava acmis esim beni aldatti ama buna sebeb olan eltim diyorum eltim oncesinde esim benibaldatmadi diyorum.ben 10 yillik evliyim diyorum.ben esime digil eltime ne yapmam lazim diyorum
ee desene arkadaşım. ee suçlu kim şimdi bu durumda. eşin mi eltinmi. bizde diyoruzki adam neden benzetmiyor eltiyi.Evet malesef oyle oldu ustelik kadin benden 10 yas buyuk ve evli
karısına gerçekten sadık olan adam, değil elti melti feriştahı gelse karısını aldatmazee desene arkadaşım. ee suçlu kim şimdi bu durumda. eşin mi eltinmi. bizde diyoruzki adam neden benzetmiyor eltiyi.
meğer ilin içinde başka şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?