Eltim beni dava etti

öyle boşan gibi bi söz haddim değil ancak

sen kocana haddini bildir kardeşim

eğer kanıtlayabilirsen sen eltini dava et

aaa olur mu canım, çocukların hatrına bu evlilik devam etmeli

Kocaniza laf söylememeye devam edin ama ben kendisini cok sinsi gördüm. Yani duruma göre sekil alanlardan. Normalde feci sinirlenip Allah ne verdiyse girismesi gerekirken, sen benim kardesimin karisi olabilirsin ama benim hicbir seyimsin. Benim ve ailemin bulundugu ortamda seni görürsem veya ailemizin adini agzini alirsan senin dünyani sasirtirim diyecegine; kim ya kimi ayarlayacaksin, nasil ayarlayacaksin bla bla bla. Sabikasi olmasa afallamis diyecegim ama bildigin her kapiyi acik tutayim ne olur ne olmaz tavri sezdim. Esim beni bir kere affetmis, tekrar güvenini kazanmisim, simdi durduk yere kadinin aklinda soru isareti olusacak, bu lanet kadindan uzak durayim diyecegine facebook ta muhabbet ediyor.

Bu kadinla her türlü irtibati kesin. Hatta kayinvalidenizin evinde bile ayni anda bulunmayin. Kizacaksiniz ama nasil bir cesaret, nasil bir yüz bulmadir ki evlenmeyi kafaya koydugu kisinin abisine sana kadin ayarliycam diye konusabiliyor??
Elti konusuna gelince benim asla muhatap olmayacagim bir tip. Isterse dünyanin en cirkef kadini olsun. Evime almam evine gitmem, bulundugu bulunacagi bir ortamdan da bahane uydurup uzaklasirim.

Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse

Arkadaşım niye yargılayalım
Detay vermediğin için anlaşılamıyordu konu,şimdi taşlar yerine oturdu
Bir insana yapılabilecek daha büyük kötülük var mı ya
Eltin yollu , arkadaşları da aynen , kayınbiraderinde p..venk
Eşin de zayıf demek nefsine yenilmiş bide sana açılan dava var ortada
Bi mok çıkmaz davadan tek sorun buysa

Ya anlata

o adam bu kadını bin kere de aldatsa bu kadın asla ama asla boşanmaz

bu evlilik kangren olmuş... kesin ve net... ama boşanmam diyorsan o senin bileceğin iş...
eltinden önce kocan suçlu bunu bil ve ona göre kararlar al

Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse

Diyoruz diyoruz da isinize gelmiyor. Elti kadar hatta daha cok suclu esiniz diyoruz. Adami savunmak adina gercegi görmüyorsunuz. Niye eltinize bir sey yapasiniz ki? Iyi günde kötü günde dediginiz, size sadakat sözü veren 3 cocugunuzun babasi olan adamda bütün suc. Elti bugün var yarin yok, Yarin kayninizdan bikar bosanir baska adam bulur kendine. Peki ya kocaniz?? Benim esim beni hem de bu kadinin bulduguyla aldatti, onu affettim ama bütün kötülük pislik bu kadinda diyorsunuz.

Kabul edin esinizin hamuru buna müsait. Kolay bastan cikarilan bir tip. Elti de bunu farketmis ve kullanmis. 3 cocugunuz var tabi ailenizi korumak isteyeceksiniz. Aldatilmayi affedersiniz affetmezsiniz kimseyi ilgilendirmez. Ama gelip te eltim kocama kadin buluyor ne kötü demeyin.

evet kocası nette konuştuktan sonra ikna oluyor. neden acaba?
Ya zaten adamın haberi var. Bu kadın mevzularından. Acaba konuşturduğu arkadaşının evli olduğuda kesin mi.( hani evli olan bi arkadaşı konuşöuşta kocası kabul etmiş ya)

Ya zaten adamın haberi var. Bu kadın mevzularından. Acaba konuşturduğu arkadaşının evli olduğuda kesin mi.( hani evli olan bi arkadaşı konuşöuşta kocası kabul etmiş ya)
sana kadın bulayım sen de aileni ikna et, kardeşinle evlenmemize izin versinler
türkçe meali bu yani...

canıım benim anlıyorum ama senin bu durum

KEMALİM YAPMAZA döndü

kocanı seviyorsan bi anlık hataydı ben devam ederim diyosanda Allah cc kolaylıklar ve hayırlar versin inşallah unutursun yaşananlarıda

hakknda hayırlısı olsun davadan bişey çıkacağınını sanmam
bir bilirkişi cevaplamıştır elbet

Ya ben en baştan beri bu Yüzsüzlüğü fazla bulmuştum zaten.. Elti hem kadının kocasına birini bulacak hem de iki hakareti sindiremeyecek
Dava açacak ..

Ben eltinin ayarladığı kısmından emin olamıyorum. Ortada boşanırsa senden ayarlarım lafı var sadece... Ya da şu aldattığı kadın eltinin arkadası ise o ayarladı gibi oluyor ..

Konu sahibi ihaneti sindiremeyip kabahati yıkacak yer arıyor gibi..

Konu sahibi önce kocandan başla adamın Yediği haltlar seni yargı önünde mi suclu çıkaracak gibi duruyor yakında

Iste o is oyle olmuyo eltimin esimle o kadin hakkinda konusurken gel bu aksam beraber mac izleyelim diye msj var ikiside suclu esimi affederim ama eltim hic biseyim.

Iste o is oyle olmuyo eltimin esimle o kadin hakkinda konusurken gel bu aksam beraber mac izleyelim diye msj var ikiside suclu esimi affederim ama eltim hic biseyim.
İşte vesile olma durumu söz konusu olabilir ama gidip de direk ayarlama neresinde bunun ?

Emin ol kayınbiraderden azıcık yüz bulsalar bu işlere çaktırmadan girişecek elti çok.. Buradaki kadınların çoğunun eltisi yapar bu işi.. Seninki onlardan daha kötü deil.

Mesele eşinde bitiyor.. Sadakat yükümlüsü o. Eltin neyin ? Koskoca bir hiçbirşeyin..

Kendimi senin yerine koydum da affedemeyeceğim kişi eltim değil eşim olurdu..

Hem bir tavsiye sana..

Böyle bir noktada affedeceksen ortalığı ayağa kaldırmayacaksın, kol kırılacak yen içinde kalacak..

Madem eşini affettin eltine ağzını acmayacaktın ..

Ya da ortalığı inletip delillerini toplayıp (eğer varsa ) eltini de eşini pişman edecektin ..

Aynı kabahati bir kişi işleyince affedilir Öbürü günah keçisi olursa kadın da dava eder tabi

aynen... elti bir yerde haklı... bu işte tek başıma değilim, kocan bana bu tavizi verdi demek istiyor aslında ama konu sahibi bunun farkında değil...

aynen... elti bir yerde haklı... bu işte tek başıma değilim, kocan bana bu tavizi verdi demek istiyor aslında ama konu sahibi bunun farkında değil...
Ne yani simdi o bunu istedi bunu yapti diye ben kocamimi bosayacam.onu hakli gorup kocamimi suclayacam.ikiside suclu ama kocam cocuklarimin babasi affederim. Ama farkindaysaniz ben onu digil o beni dava etti. Onunla degil konusmak bir araya bile gelmem ben ona mal oglu mal kocam beni neden bosasjn dedigimde o bana yanliz :) bunu yolladi. Bu ya esim ona taviz verdi yada o zaten bosanmami isteyordu demek.iki secenek.birde sunu goz onunde bulundurun bu kadin esimle arkadasini evinde bulusturmaya kalktiki kadinin evi de ahni mah.eltimlerle ya kadinin kocasi gelip ikisinide gebertecekti yada bu duyulup ikiside bosanacakti yani kadinin niyeti yubami yikmakti.

peki senin kv ve kp in bu durumlardan haberi yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…