- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
aaa olur mu canım, çocukların hatrına bu evlilik devam etmeliişe bak ya elti kocaya sevgili buluyor. ve bunu tekrarlıyor konu sahibide eltiyi sadece benzetiyor. konu sahibi suçlu kocan
. elti zaten pislik ama kocanın ondan kalır yanı yok. sen şunu aklına koy bu aldatma ilk değil. o kadın daha çok bulmuştur kocana. sen devam edersen buacakta
suçlu elti bir tek. hani derler ya,hırsızın hiçmi kabahati yok diyeaaa olur mu canım, çocukların hatrına bu evlilik devam etmeli
Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse
ya bi dakka hanım inan şaşkınlıktan ne yazacağımı bilemedim
senin kocanda varmış demekki o ne yahu ikna et kardeşini iknadan sonra buna kadınlar bulmalar
ulen hemcinslerimden nefret ettim yahu
böyle adilik olmaz arkadaş olmamalı bu kadar kötüleşmemeli bu dünya yuhh
hani o kadına yap zaten yapacağınıda
kocanda az değilmiş haaa
bak yaa buna benzer bile değildi ama bende elti durumları yaşamıştım yaralarım depreşti şu an kocamı yolasım var yine anlatamadim eltimin bize anlatamadigi sey iki aylik hamileligiydi kadinda bunu anlatinca esim ikna oldu
o adam bu kadını bin kere de aldatsa bu kadın asla ama asla boşanmazsuçlu elti bir tek. hani derler ya,hırsızın hiçmi kabahati yok diye
zaten başından anladım olayı. o yüzden yazdım. kocan nasıl buna izin veriyor,benzetmiyor diye. belliydi . işin içinde bir şeyler olduğu
Aslinda suc bunun yanitini burda sizde aramak bence bana sunu yap demiyonuz bol yargiliyonuz neyse
Ya zaten adamın haberi var. Bu kadın mevzularından. Acaba konuşturduğu arkadaşının evli olduğuda kesin mi.( hani evli olan bi arkadaşı konuşöuşta kocası kabul etmiş ya)evet kocası nette konuştuktan sonra ikna oluyor. neden acaba?
sana kadın bulayım sen de aileni ikna et, kardeşinle evlenmemize izin versinlerYa zaten adamın haberi var. Bu kadın mevzularından. Acaba konuşturduğu arkadaşının evli olduğuda kesin mi.( hani evli olan bi arkadaşı konuşöuşta kocası kabul etmiş ya)
Ya anlata
Iste o is oyle olmuyo eltimin esimle o kadin hakkinda konusurken gel bu aksam beraber mac izleyelim diye msj var ikiside suclu esimi affederim ama eltim hic biseyim.Ya ben en baştan beri bu Yüzsüzlüğü fazla bulmuştum zaten.. Elti hem kadının kocasına birini bulacak hem de iki hakareti sindiremeyecek
Dava açacak ..
Ben eltinin ayarladığı kısmından emin olamıyorum. Ortada boşanırsa senden ayarlarım lafı var sadece... Ya da şu aldattığı kadın eltinin arkadası ise o ayarladı gibi oluyor ..
Konu sahibi ihaneti sindiremeyip kabahati yıkacak yer arıyor gibi..
Konu sahibi önce kocandan başla adamın Yediği haltlar seni yargı önünde mi suclu çıkaracak gibi duruyor yakında
İşte vesile olma durumu söz konusu olabilir ama gidip de direk ayarlama neresinde bunun ?Iste o is oyle olmuyo eltimin esimle o kadin hakkinda konusurken gel bu aksam beraber mac izleyelim diye msj var ikiside suclu esimi affederim ama eltim hic biseyim.
aynen... elti bir yerde haklı... bu işte tek başıma değilim, kocan bana bu tavizi verdi demek istiyor aslında ama konu sahibi bunun farkında değil...Hem bir tavsiye sana..
Böyle bir noktada affedeceksen ortalığı ayağa kaldırmayacaksın, kol kırılacak yen içinde kalacak..
Madem eşini affettin eltine ağzını acmayacaktın ..
Ya da ortalığı inletip delillerini toplayıp (eğer varsa ) eltini de eşini pişman edecektin ..
Aynı kabahati bir kişi işleyince affedilir Öbürü günah keçisi olursa kadın da dava eder tabi
Ne yani simdi o bunu istedi bunu yapti diye ben kocamimi bosayacam.onu hakli gorup kocamimi suclayacam.ikiside suclu ama kocam cocuklarimin babasi affederim. Ama farkindaysaniz ben onu digil o beni dava etti. Onunla degil konusmak bir araya bile gelmem ben ona mal oglu mal kocam beni neden bosasjn dedigimde o bana yanliz :) bunu yolladi. Bu ya esim ona taviz verdi yada o zaten bosanmami isteyordu demek.iki secenek.birde sunu goz onunde bulundurun bu kadin esimle arkadasini evinde bulusturmaya kalktiki kadinin evi de ahni mah.eltimlerle ya kadinin kocasi gelip ikisinide gebertecekti yada bu duyulup ikiside bosanacakti yani kadinin niyeti yubami yikmakti.aynen... elti bir yerde haklı... bu işte tek başıma değilim, kocan bana bu tavizi verdi demek istiyor aslında ama konu sahibi bunun farkında değil...
peki senin kv ve kp in bu durumlardan haberi yok mu?Ne yani simdi o bunu istedi bunu yapti diye ben kocamimi bosayacam.onu hakli gorup kocamimi suclayacam.ikiside suclu ama kocam cocuklarimin babasi affederim. Ama farkindaysaniz ben onu digil o beni dava etti. Onunla degil konusmak bir araya bile gelmem ben ona mal oglu mal kocam beni neden bosasjn dedigimde o bana yanliz :) bunu yolladi. Bu ya esim ona taviz verdi yada o zaten bosanmami isteyordu demek.iki secenek.birde sunu goz onunde bulundurun bu kadin esimle arkadasini evinde bulusturmaya kalktiki kadinin evi de ahni mah.eltimlerle ya kadinin kocasi gelip ikisinide gebertecekti yada bu duyulup ikiside bosanacakti yani kadinin niyeti yubami yikmakti.
peki senin kv ve kp in bu durumlardan haberi yok
Var onlarda cok kizip hatta bu konuda cokta sert konusup kararlarinin arkasinda durdular fakat kaynim cocugum var diyip seslenmiyo.aslinda soyle kaynim bu kadina bir sebebten dolayi ses cikaramiyo nedenini biz bile anlamis degiliz cunki kadin kaynimi babasiyla anasiylada gorusturmuyo sirf kayin validemler benden yana olup beni tuttuklari icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?