Eltim bitti şimdi de kaynım!!!

baby01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
62
1
16
Adana
Kızlar eltimle problemlerimi burda paylaşmıştım okuyanlar bilir..en son bana esımle eski karısının fotograflarını dolaylı olarak gösterince evini terk edip kusmustum! Dün en büyük kaynım beni aradı ve git eltimle barış vu ailede kusluk olamaz kovalarınız etkileniyor diye baskı yaptı ben de gitmek istemediğini söyledim o gelsin dedim..sen daha küçüksün sen yanına git dedi ben de inat ettim gitmedim neyse sonra kendisi geldi bize..biraz zorla hatır gönül yaparak beni eltimin evine götürdü..güya soZde ikimize kİzacakti ama inanın eltime tek bir laf bile etmedi..hep bana hep bana yok sen hassassin simartilmissin her şeyi yanlış anlıyorsun vs vs eltimi pohpohlamalar falan..ben esımin ikinci eşiyim kaynim da ikinci evliliğini yapmış..benim kocan karısından kıyamet koparak boşanmış..ama kaynimin karısı olmuş iki cocugu var.. bana birden dediki evlenirken kocanın eski esyalarini attın hepsini sıfır yeniden aldın sana kimse bı şey demedi benim zavallı karım eski esımin eşyalarına gelin geldi..ben de çok sinirlendim ama seslenmedim! Neyse eve geldim ertesi gun kocama anlattım olanları..benim yanımda olması gerekirken diyoki ailem napim senden de vazgeçemem ailemden de kapat bu konuyu eltinle de barış Abim ayağınıza kadar gelip sizi barıştırdı uzatma konuyu..eşya meselesini söyledim benim aldığım 2 3 koltuğu laf etti dedim..seni sevdiği icin söylemiştir dedi bana dönüp sen normal degilsin bir konuyu çok uzatıyorsun bir daha beni bu konu icin arama dedi ben de sen de beni hic arama dedim kapattım..esım abisine tapan bir insan bana diyoki senin icin abimden vazgeçemem kusra bakma sen ailenden vazgeçer mısın laf bile soyletmiyon dedi..oysa ben ailenden vazgeç falan demedim..eltimin yüzünden şimdi kaynima da esime de çok kizginim üstelik hamileyim sinirim beni mahvediyor balodan bilemiyorum kimse demiyorki bu kadın hamile üstüne gitmeyelim yok kaynın aklısira büyüklük yaptı bizi barıştırdı ama kızlar eltime tek bir laf söylemedi hep bana hep bana (((( eltim de bıyık altından güldü (((((((

koca koca insanlarsınız kendi işinizi kendiniz görebilirdiniz kaynınız işgüzarlık yapmış takmayın yavrunuzu düşünün üzmeyin kendinizi erkekler genelde ailelerine laf ettirmezler değişmio maalesef aile olduklarının bilincinde olamıolar üzmeyin kendinizi

Seni hatırlıyorum, o konundan.
O eltin çok fitne biri.
Kaynın da bi iş yapıyım demiş ama eline yüzüne bulaştırmış.

Bu ailede küslük olmaz madem, eltin de ona göre davransaydı.
Tabi ki eski karısının kullandığı eşyayı kullanmam.
Onun karısı kullanıyorsa da bunu sana söyleyemez.Kendilerinin bileceği iş.

Sen yerden göğe kadar haklısın canım.

Ben senin yerinde olsam, gitmezdim.
Bayramda seyranda görüşürdüm.Çok bile öyle bir aileye.
Eşin istediğiyle görüşsün, ama sen görüşmek istemiyorsan görüşme.
Sinir olmuştum zaten eltine, kaynının da eltinden aşağı kalır yanı yok şimdi.

yakın mı oturuyorsunuz? zaten olan olmuş, "barışma" da olmuş..daha az görüş canını sıkıyorlarsa ya da sadece eşin varken görüş bazı akrabalarla uzaktan daha iyi anlaşılır

En nefret ettigim şeydir, kadinlar arasındaki meseleye erkeklerin karışması.

gıtmışsın artık..
su saatten sonra sorun yapma derım..
şimdıden sonrasına bak bence...

Sabah bı uyandım sıkıntıdan yüzüm izel in yuzu gibi olmuş..arkamdan yalanlar dolanlar kıskançlıklar ben kızıma oda yaptın eltilerim çıldırdılar biz yapamadık diye vs ya hangisini anlatıym kayınvalideme yalan yanlış dedikodular offf çok sinsiler duzenbazlar esımin ailesinden çok soğudum görüşmek istemiyorum ama eslerimiZin ortaklığı var mecbur gorusecez ((((((

Samimi olma.Merhaba,merhaba ...O kadar olsun bağlantın.Zaten sen uzak durunca onlar yaklaşamaz,öyle abuk subuk şeyler söyleyince de karşılaştırma yapmayın de,konuyu kapattır.

Ayni Apt.da yazliklarimiz..normal evimiz uzak..kaynım oldu bitti o eltimi ve kardeşini ayrı bir sever bizim cocuğumuz oldu ayda bir geliyordu onların cocugu oldu haftada 3 gidiyor..bu kaynın ailenin babası gibi en büyük ama maalesef büyüklük yapamadı eline yüzüne bulaştırdı karısı olacak fitne de kus oldugum eltimle daha samimi oldugu icin tabii onların tarafinı tutuyor..tabii o 10 senelik yengesi ben 2 senelik!

Gerçi olan olmuşta
Canım keşke hiç gitmeseydin.
Eltinin yaptığı kasıtlı,büyük bir terbiyesizlikti.
Ailenin diğer fertleri bunu idrak edememiş sanırım.
Şimdi o kadının eline malzeme verdiler yarın öbürgün bir tantana olduğunda haklıydım ki sen ayağıma geldin olur.
Bence bundan sonra hiç muhattap olma hatalı olduğunu ve sırf kaynının hatrı için gittiğini bilsin.

küs olmak iyi değildir,boşverin ne güzel barıştıınız mesafenizi koruyarak görüşürsünüz..siz kendinizi bildikten sonra geri kkalanın ne düşündüğü o kadar önemli değil..eşinize süreekli anlatarak ilişkinizi hırpalamayın..kimseyle küs kalmamaya çalışın..küsülen insanın fazlalığı geçimsizliği temsil eder..sonunda geçimsiz olarak anılırsınız,tavsiye küs olduğunuz diğer eltinizle de barışın..

Öncee o kustu ben sonrasında o konusmayinca konuşmadım! Allah kötü insanlardan sakınsın

ben de bu durum da hamileliğimi kötü geçirmemek adına konuyu kapatır. eşimin gönlünü hoş tutar ama hepsine de mesafeli davranırdım.
küs kalmayın bence de. hem eşiniz abileriyle vs. iç içe sizin küs kalmanız eşinizi rahatsız edecek dolayısıyla aile hayatınızı olumsuz etkileyecek.

kocan en başlarda hep senin yanındaydı, ama sen bu konuyu konstukca olan sana oluyor, eltin keyfinde kimsenin ona bişey dediği yok, eşinde çok yanlış cümleler kullanmış... kırılmakta cok haklısın ama bu konuyu içinde kapatmasan bile enazından dillendirme artık, büyüdükçe zararı sana oluyor

evet eski konunu hatırlıyorumm bu tarz konularla eltin senin moralini bozarak resmen mutlu oluyor. Ona meydan verme küslük te yapma bence. Bir daha birşey yaparsa da sinirinden çatlasanda gül geç ve lafını yapıştırr gülerek. boşver sen sinir olacağına o sinir olsun. Bak ne güzel hamilesin eşini de kendini de yıpratma kendi işini kendin halledip yuvana huzursuz konularla sıkma derim.

bence o kadin sana o resimleri gosterdiginde gulup gecmeliydin cunku senin sinirlerini bozmak istemis
senin yapman gereken ordan cikmak deyil aksine oturup o resimleri sana gosterdiginde caktirmadan sinir olsanda demek buymus oo kiyametle ayrildigiiiiiiiii karisi vurgulayarak demeliydin..ve e baska ne dememi bekliosun diye sorup :):) ? gulerek .konuyu kapatmaliydin resimleri eline vermeliydin..boyle durumlarda karsindakine sinirlerinin bozuldugunu belli etmiyceksin kotu insanlla kotu olmuycaksin cunku daha cok konularda ustune gelmeye baslar eski eskide kalmis gordugun gibi .. bazilari haz aliyor boyle seylerden .sana tavsiyem bilerek evlendigini esini sevdigini esininde seni cok sevdigini tekrarla birdaha boyle bir konuyla karsilasirsan kudursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…