Kızlar eltimle problemlerimi burda paylaşmıştım okuyanlar bilir..en son bana esımle eski karısının fotograflarını dolaylı olarak gösterince evini terk edip kusmustum! Dün en büyük kaynım beni aradı ve git eltimle barış vu ailede kusluk olamaz kovalarınız etkileniyor diye baskı yaptı ben de gitmek istemediğini söyledim o gelsin dedim..sen daha küçüksün sen yanına git dedi ben de inat ettim gitmedim neyse sonra kendisi geldi bize..biraz zorla hatır gönül yaparak beni eltimin evine götürdü..güya soZde ikimize kİzacakti ama inanın eltime tek bir laf bile etmedi..hep bana hep bana yok sen hassassin simartilmissin her şeyi yanlış anlıyorsun vs vs eltimi pohpohlamalar falan..ben esımin ikinci eşiyim kaynim da ikinci evliliğini yapmış..benim kocan karısından kıyamet koparak boşanmış..ama kaynimin karısı olmuş iki cocugu var.. bana birden dediki evlenirken kocanın eski esyalarini attın hepsini sıfır yeniden aldın sana kimse bı şey demedi benim zavallı karım eski esımin eşyalarına gelin geldi..ben de çok sinirlendim ama seslenmedim! Neyse eve geldim ertesi gun kocama anlattım olanları..benim yanımda olması gerekirken diyoki ailem napim senden de vazgeçemem ailemden de kapat bu konuyu eltinle de barış Abim ayağınıza kadar gelip sizi barıştırdı uzatma konuyu..eşya meselesini söyledim benim aldığım 2 3 koltuğu laf etti dedim..seni sevdiği icin söylemiştir dedi bana dönüp sen normal degilsin bir konuyu çok uzatıyorsun bir daha beni bu konu icin arama dedi ben de sen de beni hic arama dedim kapattım..esım abisine tapan bir insan bana diyoki senin icin abimden vazgeçemem kusra bakma sen ailenden vazgeçer mısın laf bile soyletmiyon dedi..oysa ben ailenden vazgeç falan demedim..eltimin yüzünden şimdi kaynima da esime de çok kizginim üstelik hamileyim sinirim beni mahvediyor balodan bilemiyorum kimse demiyorki bu kadın hamile üstüne gitmeyelim yok kaynın aklısira büyüklük yaptı bizi barıştırdı ama kızlar eltime tek bir laf söylemedi hep bana hep bana
(((( eltim de bıyık altından güldü
(((((((