Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Asıl kiskanc olan sensin eşinin ailesine yakınlık gösteriyor ister çıkarı olsun ister olmasın o kadar kötü bir yüreğin varki eltinin istediği bebek cinsiyetini bile kiskaniyorsin sırf kız torun sevilecek diye Allah seni ıslah etsin sonra senin ve senin gibilerin başkalarının bı açığını bulmaya çalışanların şerrinden korusun Allah ne demiş birinin aybini görürsen gece gibi ol

Size ne neyi bu kadar dert ettiniz bence kıskanıyorsunuz aynı ülkede bile değilsiniz size ne ya hayatınıza baksanıza

Tamam da size ne siz sevin sevmeyin sizin koynunuza girmiyor sie ne ? Şeytansa bile size ne cidden başka ülede bunu dert edecek kadar boş beleş bir hayat mı yaşıyorsunuz

Peki neden Türkiye'den? Orda yaşayan milyon Türk var. Yönetebilirim diyeyse, o da olmuyor? Bu herifler canlarına okuyor her türlü görüyoruz.
Çünkü Alman erkekleriyle veya Almanya'da doğmuş yetişmiş Türk erkekleriyle şansları sıfır. Almanlara göre eltim bunu dedi kaynanam şunu yaptı diyenler başka gezegenden geliyor. Hepsi eğitimli donanımlı, biriktirdiği parayla gezen değişik kültürlere açık ileri görüşlüler. Azıcık ortamlara girmiş yol yordam öğrenmiş Türk erkekleri bile bizim kızları beğenmez. Ha var tabi anasının Türkiye'den kız baktığı sümsükler. Bunlar da konu sahibinin erkek versiyonları. Kendileriyle aynı durumda olanları yönetemeyip şekil veremedikleri için de Türkiye'den bulup evleniveriyorlar. Oturum izni, vatandaşlık şartı kendilerine bağlı, eşleri kafasına göre çekip gidemez. Dil bilmez bilmediği için çalışamaz, eşi ne uygun görürse o. Kaufa (alışveriş) gitsinler, diğer bekarlara hava atsınlar bakın ne yakışıklı kocam var diye.

Gurbetçi kızlarımız eskiden yaz tatillerine köye gelince açardı radarları, sonra face..k tan uygun adayları değerlendirdiler, şimdi de insta minsta... Almanya'da yaşayan kızların içinde Özlem Türeci olmayı hayal eden %1 belki çıkar.

Yazına hissettiğim kıskançsın kindarsın kimse mecbur değil doğum gününü kutlamaya hem sanane kayınvadesine annecim demesinden yemek yapması temizlik yapması seni ilgilendirmez tahminimce o niye kayınvadenin yanindadır diye kıskanclığın bu yüzdendir çok şükür senin gibi bir eltim yok

Esin haklı kıskanıyorsun bal gibi.Bu dunyada tek amacin kendini kv sevdirmek olmasin aslinda o kadar da onemli ve buyuk insanlar degil çünkü

Nerde yiyip nerde yattığının hesabını size mi verecek ? Herkes herkesi sevmek zorunda mı ?
Onlarca kilometre öteden başkalarının hayatına burnunuzu sokuyorsunuz. Sonrada ben sevilmiyorum doğum günüm kutlanmıyor bik bik. Kayınailenize annecim babacım demesinde ne var ? Demek ki içinden geliyor. Size sevgi gösterisi yapmak zorunda mı ?
Muhtemelen kız evinden işine gidip gelen sizi aklının ucuna bile getirmeyen bi tip.
Bir de Allah aşkına şu yazdıklarınızı bir okuyun, imlaya yazım kurallarına azıcık özen gösterin.

Yani tamam rol yapıyor olsa bile sizene, KV evinde yemek yiyorlarsa sizene. Sizin kızınız olsa daha mı çok sevileceksiniz.

Ne hayatlar var. Kusura bakmayın kıskandım.keske tek derdim eltim olsa.

Eltinizin tek hatası size elti olması.Kıskançlıgınızı bastıramıyorsanız tedavi olun.Kendi hayatınıza odaklanın kızı rahat bırakın.

Benim annem bile kutlamiyor dogum gunumu ama beni de en cok o sever.

Siz yurtdışındasınız,o aynı şehirde,ister istemez rekabet halindesiniz.Cidden hiç işiniz yokmu? Bir kızı olacak aile onun çocuğunu çok sevecek diyede korkuyorsunuz.Yapmayın,kendi halinize evinize işinize gücünüze bakın.Entrika aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…