- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
Çünkü gerçek bir vizyonsuzluk bunu gerektirirPeki neden Türkiye'den? Orda yaşayan milyon Türk var. Yönetebilirim diyeyse, o da olmuyor? Bu herifler canlarına okuyor her türlü görüyoruz.
Seninle iyiki elti deiliz ozamn daha bi orta yerinden catlatdinHerkese Selam,
sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Kendisi de el kızı eltiye göre:)Kendi hayatınıza bakın.Eltiniz istediği yalakaligi yapsın.Esinizle mutluysaniz huzurluysaniz o el kızı dış kapinin mandalı.
Ha Euro karişdirmasiniz olmaz haHa bi de Almancı, euro falan getiriyor. Herkes ona kanalize olacak sanırken, ağzının payını almış oturmuş.
Anneanneniz üveymiş. Akraba değilsiniz. Siz de el kızısınız:)Yo ben akrabayım
DoğruAnneanneniz üveymiş. Akraba değilsiniz. Siz de el kızısınız:)
İntikam planı deyince aklıma Yasak elma dizisindeki Ender geldi ama şimdi diziyi bilmiyorsanız çok zaman kaybı olur. Altı sene sürdü. B planınız var mı?
Ama ben insanım. İnsanlık görevimi yaptım eltim için değil kendi insanı duygularım merhametim olduğu için yanında oldum bu kim olursa olsun böyle de devam edecek .Ben olsam gitmemde aramamda size yapmadı şeyi siz ona niye yapıyorsunuz ki? Önce kendine değer vericen ki başkalarida sana değer versin.
Olabilir gerçekten...
Seninle iyiki elti deiliz ozamn daha bi orta yerinden catlatdinbende yurt disindayim ve yazlari gittikce ordaki eltimle haha hihi iyiz sükür ama yurt disina donunce benim turkiyedeki samimiyet bitiyo ne ararim arada bir nasilsin der gecerim oda senede bir kere veya 2 kere kv seker gibi kadindir banada birsey yapmaz hakkini yiyemem ama onada ayni sekil orda lonusuruz gelince biter. Benim huyum boyle herkezle ayni sekildeyim ondan sen benim eltim olsaydin beni bi kasik suda bogmak için konu acardin
Doğru keşke bende öyle olsamAma ben insanım. İnsanlık görevimi yaptım eltim için değil kendi insanı duygularım merhametim olduğu için yanında oldum bu kim olursa olsun böyle de devam edecek .
Size ne zarari var? Zaten uzaksiniz. Kaynananiza annecim diye yalakalik yapiyorsa da yapsin veya evinde temizlik yapmamasi sizi niye rahatsiz etti? Dogum gununuzu kutlamak zorunda mi veya surekli aramak zorunda mi? Bana da siz cok takmişsiniz gibi geldi. Baska isiniz gucunuz yok mu oturup eltinizi dert ediyorsunuz?Herkese Selam,
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Dert ettiğiniz şeye bakın, şu an kayınvalideyle aranız iyiyse uzaktasınız diye, yakın olup her dakika içlerinde olsaydınız biterdi o annem gibi seviyorum kızım gibi seviyorum lafları, sürekli bir çekişme huzursuzluk olurdu, size nazları geçiyor diye her işlerini size yaptıracaklardı aman idare et diyeceklerdi, elti doğum gününüzü kutlamıyorsa dert değil nimet sayın.Doğru keşke bende öyle olsam
Ayyyy iyi ki ayni binada yasamiyorsunuz ayni ülkeyi bırakınHerkese Selam,
Eşiniz çok haklı siz kıskançsınız hemde Avrupalı bir kıskanç gelinsiniz.
Sayenizde eltilik kıskançlık çağ atladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?