Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Ya eltiniz sizi aramış aramamış niye dert ediyorsunuz. Diyelim ki k.validen onu senden daha cok seviyor sevsin. Sen kocanla ve cocuğun la ilgilen... Kendi hayatına odaklan... Ben eltim dibimde ama hiç aramaz hiç umrumda değil...
K.v diğer eltileri över durur bu da umrumda değil... Diğerlerini sevmesi işime gelir işleri onlara kitlerim o çok güzel yemek yapıyor der onlara kitlerim kendimi hiç yoramam....

Eşiniz çok haklı siz kıskançsınız hemde Avrupalı bir kıskanç gelinsiniz.
Sayenizde eltilik kıskançlık çağ atladı

Kendi hayatınıza bakın.Eltiniz istediği yalakaligi yapsın.Esinizle mutluysaniz huzurluysaniz o el kızı dış kapinin mandalı.
Ayyyy ağzınıza sağlık elti kim ya el kızı....
Bana ne ondan... K.v ikide bir eltimi övüyor istediğin kadar öv dediğin kişi el kızı sen de el karısının ikinizin düşüncesinden banane salak kadın yaaa....

Şaka mısınız ya? Kadını rahat bırakın düşün yakasından ben bile sizden rahatsız oldum. Doğum gününüzden ona ne ? Sizi sevmek zorunda değil bir. Aramak zorunda değil iki kadının nefes alması bile size zarar nerdeyse. Ne sanıyorsunuz kendinizi anlamadım.
Kv ve kp ile iletişimi de sizi bağlamaz ne kıskanç birisiniz ya.Allah o kadına sabır versin.

Ya empati kurmaya çalışıyorum da şimdi ikinizde AYRI bir ailesiniz AYRI yuvalar kurmuşsunuz. E ileride benim eltim olsa onu neden arayayım? ya da o beni neden arasın? KV-KP olsa hadi bir nebze ona da tamam diyeceğim ama elti bu yahu bu bazı kadınların elticilik savaşı yapmasını çok basitçe buluyorum.

Hiç unutmam bi ara bdvde bir kadın kaynı eşine altın bilezik aldı diye kıskanıp kendi eşinden istemişti yarışa bak be waaowww ''baaakk kocişkom bana da altın aldı en çok benim altınım vaaağğrrrrr''

Başka derdin yok herhalde

Aynı şehirde oturuyoruz biz de yılda 1 veya 2 kere görüşürüz... Ve hiç rahatsız olmayız bu durumdan.... 15 dk mesafe ben onun doğum günü bilmem. O da benimkini hiç umrumda da değil....

Evin biricik kızı iken yeni bir kadının daha aileye girmesi sizi kızdırmış bence. Size saygı göstermesini, daimi hürmet etmesini bekliyorsunuz. Öyle ya nasıl unutabilir doğumgününüzü? Kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama cümlelerinizi sizin onu kıskandığını yönünde.

Herkesin evi barkı ayrı, üstelik yan yana bile değilsiniz. Herkesi bir salın.

Eltimin doğum gününden bana ne ya,..
Kocası kutlasın.
Çok değişik düşünceleriniz var gerçekten.

Eşiniz çok haklı siz kıskançsınız hemde Avrupalı bir kıskanç gelinsiniz.
Sayenizde eltilik kıskançlık çağ atladı
Yani görende türkiyede elti eltiyi çok seviyor sayıyor kıskanmıyor sanıcak.. Buradaki başlıklara bakın da yüzde 80% eltiyi çekememe hakkında.. Görende dünyada bi tek ben böyle düşünüyorum sanicak.. Anladık kıskançmişim
Ya taksi herkes doğum gününe. Okadar cümleden onu mu anladınız. Aşırı samimiyetsiz insanları, rol yapan insanlari sevmiyorum ve bunu dile getirdim. Sizin hiç mi dünyada iki yüzlü bulduğunuz samimiyetsiz buldunuz insan yok mu.?

Eltim dogum gunumu kutlasa altinda kesin bir luk var der suphelenirim. Bence siz akraba oldugunuz icin prenses gelin olacaginizi dusundunuz ama genc gelin daha yakin diye ilgi goruyor. Onu kiskandiniz.

Allah sana akıl fikir versin.
Eşin az bile söylemiş.
Kadına olan kıskançlığından kafayı yemek üzeresin.

Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.

Olmuştur ama bunu ispat etmeyi misyon haline getirmem.

Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.
Bu da kv ile onlar arasında mesela, size ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…