Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Sevmiyorsanız sevmeyin.
O da size meraklı değil ki asıl delirdiğiniz nokta bu zaten.
Kadının gerçek yüzünü çıkaracağım demek kötülüktür.
Siz sevmiyorsunuz diye başkaları da sevmesin istiyorsunuz resmen. Evlerden ırak insan tipi.

Son düzenleme:
A kıskanç elti bulundu demek o sizdiniz

Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.
Size ne?
Kayinvalide memnun demek ki durumdan.
Aralarının iyi olması dert olmuş size.
Kendi aileniz, arkadaş çevreni, falan yok mu?
Başka ülkeden eltinin nerde yemek yediğini dert etmek nasil bir anlamsız hayat yaşamaktır cidden.

İçindeki sesi dinle sen onu deliler gibi kıskanıyosun.9 yıldır evliyim eltimin bir kere doğumgününü kutlamadim arayıp sormam da çünkü benim için bı değeri yok.samimi olmak gibi bı zorunluluğum yok.sirf eşimin yengesi diye ona bı sevgi beslemek zorunda değilim.siz çok fenasiniz Allah tan uzaktasiniz yoksa bu gelinin sizden çekeceği varmış.Allah bilir her gelisinizde ortalığı karistiriyosunuz

Ya kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşunca
Sende yap aynısını kotu davransalar hoşuna giderdi dimi.belkide gerçekten seviyodur onları hiç bunu düşündün mu

Elti kim ya dogum gunu neden kutlansin evet kiskaniyorsun demekki bukadar bos bir insansin eltini kiskanacak vakit bulduguna gore. Ay utanin biraz ya yurt disindan insanlara huzursuzluk vermek istiyosunuz

Sende yap aynısını kotu davransalar hoşuna giderdi dimi.belkide gerçekten seviyodur onları hiç bunu düşündün mu
Sevmiyor eşi ona kızdı için öyle yapıor. Çünkü okadar çok olay oldu ki kv bile dedi düğünen sonra ya düzelir yada ben yola getiririm.
Sadece bi örnek: kaynım doğum günü var ve kv ve kp arıyor onu diolar ki gelizez süpriz yapmaya size ondan sonra geliolar eltim ve kaynım evde yok. Eltim onu alıp dışarıda kutlamış ve kv kapının önünde bırakmış bile bile. Yada onlara güven miyor diye kız tarafı takılan altınlar hepsi aldı annesine verdi ve 5 gün sonra verdi oda kv baya kırdı...

Var da. Ama hayatimdan cikartiyorum ve ne yaptiklarini da takip etmiyorum. Kayinvalidem de onlar icin birseyler yapiyorsa kendi bilir. Onun bekcisi degilim ya. Ha kadina aktif bir sekilde zarar verirler o zaman gömerim belki, ama onlara yemek ve temizlik yapiyorsa onun da hesabini tutmak kimseye düsmez kayinvalideden baska

Doğru

E tamam o zaman size gore "gercek yuzunu" gormus zaten kayinvalideniz. Buna ragmen samimi olmayi tercih ediyorsa kendi bilecegi is.

Nasıl bi gerçek yüzse bi tek siz görebiliyorsunuz vay canına cidden ya. Kadının sizin dışınızda herkesle arası iyi, ne yapsanız kıskanıyor diyecekler zaten siz de biliyorsunuz başınıza geleceği. Bazıları çok sevilir yapacak bi şey yok. Size bi kötülüğü de yok, gündemi de değilsiniz. Siz de yok yere kurulup kendinize güldürmeyin milleti.

Ağza bak ağza sanki bi mağaza. Kaynınız kimle evleneceğini size mi soracaktı? Had hudut bilen biri değilsiniz neyse ki huyunuzu bilip fırsat vermiyorlar size.

Ya kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşunca

Girsin veya ne zararı var size ne kv miş arkadaş üstüne arsa mı verecek her zaman pıtırcık gelin sen olamazsın senin pabucun damaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…