Kv bu durumu dedikodu malzemesi haline getirip size anlatıyorsa buna izin vermeyin.Oda doğru...
Sevmiyorsanız sevmeyin.Yani görende türkiyede elti eltiyi çok seviyor sayıyor kıskanmıyor sanıcak.. Buradaki başlıklara bakın da yüzde 80% eltiyi çekememe hakkında.. Görende dünyada bi tek ben böyle düşünüyorum sanicak.. Anladık kıskançmişim
Ya taksi herkes doğum gününe. Okadar cümleden onu mu anladınız. Aşırı samimiyetsiz insanları, rol yapan insanlari sevmiyorum ve bunu dile getirdim. Sizin hiç mi dünyada iki yüzlü bulduğunuz samimiyetsiz buldunuz insan yok mu.?
A kıskanç elti bulundu demek o sizdinizHerkese Selam,
sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Size ne?Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.
Ya kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşuncaA kıskanç elti bulundu demek o sizdiniz
Sende yap aynısını kotu davransalar hoşuna giderdi dimi.belkide gerçekten seviyodur onları hiç bunu düşündün muYa kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşunca
Size ne??Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.
Sevmiyor eşi ona kızdı için öyle yapıor. Çünkü okadar çok olay oldu ki kv bile dedi düğünen sonra ya düzelir yada ben yola getiririm.Sende yap aynısını kotu davransalar hoşuna giderdi dimi.belkide gerçekten seviyodur onları hiç bunu düşündün mu
Yani görende türkiyede elti eltiyi çok seviyor sayıyor kıskanmıyor sanıcak.. Buradaki başlıklara bakın da yüzde 80% eltiyi çekememe hakkında.. Görende dünyada bi tek ben böyle düşünüyorum sanicak.. Anladık kıskançmişim
Ya taksi herkes doğum gününe. Okadar cümleden onu mu anladınız. Aşırı samimiyetsiz insanları, rol yapan insanlari sevmiyorum ve bunu dile getirdim. Sizin hiç mi dünyada iki yüzlü bulduğunuz samimiyetsiz buldunuz insan yok mu.?
DoğruVar da. Ama hayatimdan cikartiyorum ve ne yaptiklarini da takip etmiyorum. Kayinvalidem de onlar icin birseyler yapiyorsa kendi bilir. Onun bekcisi degilim ya. Ha kadina aktif bir sekilde zarar verirler o zaman gömerim belki, ama onlara yemek ve temizlik yapiyorsa onun da hesabini tutmak kimseye düsmez kayinvalideden baska
E tamam o zaman size gore "gercek yuzunu" gormus zaten kayinvalideniz. Buna ragmen samimi olmayi tercih ediyorsa kendi bilecegi is.Sevmiyor eşi ona kızdı için öyle yapıor. Çünkü okadar çok olay oldu ki kv bile dedi düğünen sonra ya düzelir yada ben yola getiririm.
Sadece bi örnek: kaynım doğum günü var ve kv ve kp arıyor onu diolar ki gelizez süpriz yapmaya size ondan sonra geliolar eltim ve kaynım evde yok. Eltim onu alıp dışarıda kutlamış ve kv kapının önünde bırakmış bile bile. Yada onlara güven miyor diye kız tarafı takılan altınlar hepsi aldı annesine verdi ve 5 gün sonra verdi oda kv baya kırdı...
Neden onların gözüne girmeye çalışıyor sizce, ne gibi çıkarları olabilir?Ya kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşunca
Neden onların gözüne girmeye çalışıyor sizce, ne gibi çıkarları olabilir?1.
Nasıl bi gerçek yüzse bi tek siz görebiliyorsunuz vay canına cidden ya. Kadının sizin dışınızda herkesle arası iyi, ne yapsanız kıskanıyor diyecekler zaten siz de biliyorsunuz başınıza geleceği. Bazıları çok sevilir yapacak bi şey yok. Size bi kötülüğü de yok, gündemi de değilsiniz. Siz de yok yere kurulup kendinize güldürmeyin milleti.Herkese Selam,
sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Ağza bak ağza sanki bi mağaza. Kaynınız kimle evleneceğini size mi soracaktı? Had hudut bilen biri değilsiniz neyse ki huyunuzu bilip fırsat vermiyorlar size.Ya kıskanmakla alakası yok ondan önce tanıdığım sevdim Bi kızla beraberdi o kız dünya tatlısıydi evlenecekler olmadı. Onu çok seviyordum, kardeşim gibi sevdim. Ama bu kız göründüğü gibi değil yani Bi türlü sevemiyorum negatif enerji alıyorum. Onu kiskanicak Bi nedenim yok. Ha yemek kısmı doğru onu bende isterdim ama o öteki kız gibi değil. Hatda bana Bi Bi iki sefer bagrmisligi var yani melek rolünü oynior ama öyle değil. Kendimi ifade edemedim.
Ya kv ve kb gözüne girmek için elinden geleni yapıyor, yalakalın zirvesi ve ben buna gıcık oliorum. Ses tonu bile değişiyor onlarla konuşunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?