Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Allah oğlunuzla evlenecek kızın şimdiden yardımcısı olsun nasıl bir kayınvalide olacağınızı az çok tahmin edebiliyorum.
Kocadan yüz bulamayanlar demek ki oğlu büyüyene kadar eltiye kayınçoya görümceye falan sarıyormuş birden aydınlandım şurda.

Ağza bak ağza sanki bi mağaza. Kaynınız kimle evleneceğini size mi soracaktı? Had hudut bilen biri değilsiniz neyse ki huyunuzu bilip fırsat vermiyorlar size.

O kız olmamış diye garezi. Ee hani birde şaşırdı ee burda gömüyodunuz eltileri ne oldu diye minvalinde o diğer gelin adayını kardeşi gibi görüvermiş demek ki elti sevilebilen birşey hahah bu elti konu sahibinin negatifliğini hissetmişte gereken mesafeyi koymuş akıllı kadın

O eski kız konu sahibi Almancı diye yağlayıp ballıyordu belki de. Tabi bu tenezzül etmiyor. Umrunda değil yani. Fifi.

Sizi sevmiyor sevmek zorunda değil. Ta başka ülkeden onların geçirdiği zamana birlikte kalmalarına hile kafayı takıyorsunuz sevmemekle haklı. Sizi arayıp sormak zorunda değil. Sizde 5 yaşındaki çocuk gibi şikayet edip kayınvalidenizi doldurmayı kesin. Bırakın herkes evinde huzurlu olsun. Allah aşkına ülkeye de dönmeyin ki kız rahat rahat yaşasın hayatını.

Yo o kız kendi de yurtdisinda yaşıyor.. Bazen buradaki cevaplara bakıyorumdu bazıları bilip bilmeden konusior
Vardır kendinizce bi alışverişiniz. Aileyi yönetmeye çalışıyorsunuz, bi yerden başlayayım demişsiniz, kayınço bozmuş işi. Kısmet.

O eski kız konu sahibi Almancı diye yağlayıp ballıyordu belki de. Tabi bu tenezzül etmiyor. Umrunda değil yani. Fifi.

Evet eevt birde kv yi istediği gibi koşturuyor arkasında demek ki seviyolar nazını çekiyorlar sana ne yani. Kv düşünsün derim. Nedense en premses gelin benim diyerek kurtarıcı olup kötü özelliklerini ortaya çıkarmak istiyormuş zaar.

Ben şahsen kıskandığı düşündüm. Bence kıskanıyorsunuz gibi

Yo oda oğlunu düşünüyor. Yemek yaayi bilmediği için diyor ki oğlum sağlıksız beslenmesine orda burda yemesin oğlum için yapıyorum dior

Yo oda oğlunu düşünüyor. Yemek yaayi bilmediği için diyor ki oğlum sağlıksız beslenmesine orda burda yemesin oğlum için yapıyorum dior
Eltiye bak, öyle böyle kendini olduğu gibi kabul ettirmiş. Kaynananın hazır sofrasına oturuyor her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…