eltim hamile kalırsa

dileyen dilediği zaman hamile kalıp doğurur buda eşi ve kendisinden başka kmseyi ilgilendirmez. Hamile kalırsa kızıcakmısınız eltinize ? kalırsa kalır hamile olan popülermi oluyo şaşırdım beraber bebek yapalım sakın sen benden önce yapma tarı bi sözleşmeyi ilk kez duyuyorum

başlığa bakınca bu kadarına pes diyesi geliyor insanın.size ne kim önce doğurursa doğursun.bundan da fesatlanılmaz ki.kaynananız sizi dışlar diye kalkın bir de dua edin bari inşallah doğuramaz diye....

Pln,Mine ve durumu garipseyen diğer tüm arkadaşlarım;

İnfertilite tedavisi bir bayanın ve evliliğin yaşayabileceği en zorlu sınavlardan birisidir.

Tedavi sürecinin en büyük düşmanı ve bezdiren kısmı maalesef ki çevre baskısıdır.

İnsan bu süreçte hiç olmadığı kadar hassas oluyor ve olabilecek durumlara karşı çok daha hazırlıklı olmaya,sakınmaya calışıyor.

Her ay muazzam bir heyecan ve stresle neticeyi beklerken,bu tip tutumlara maruz kalmak insanı çok yoruyor.

Aslında arkadasımız olası durumlar karşısında,olumsuz tutumlarla nasıl başa çıkacagına dair fikir elde etmek istiyor.

Daha tazla incitilmemek,yıpratılmamak adına...

İnfertilite tedavisi bir bayanın ve evliliğin yaşayabileceği en zorlu sınavlardan birisidir.

Tedavi sürecinin en büyük düşmanı ve bezdiren kısmı maalesef ki çevre baskısıdır.

İnsan bu süreçte hiç olmadığı kadar hassas oluyor ve olabilecek durumlara karşı çok daha hazırlıklı olmaya,sakınmaya calışıyor.

Her ay muazzam bir heyecan ve stresle neticeyi beklerken,bu tip tutumlara maruz kalmak insanı çok yoruyor.

Aslında arkadasımız olası durumlar karşısında,olumsuz tutumlarla nasıl başa çıkacagına dair fikir elde etmek istiyor.

tabi ki anlarım çocuk istemesini ama burada ki sorun; eltisinin ondan önce doğurması korkusu.bu neden oluyor peki? onun eltisi de aynı çocuk özlemiyle yanıp tutuşmuyor mudur? ben önce evlendim o sonra doğursun diye de bir mantık olamaz. o gözde olur ben dışlanırım diye bir mantık da olamaz.bana böyle bir zihniyet ne olursa olsun ters geliyor.ben düşmanım bile olsa allah kimseyi evlatsız bırakmasın derim. böyle bir durum da yapacağım tek şey onunla birlikte sevinmek olur ve allahım bana da ver dua ederim.böyle dertleneceğime. eltisi ondan önce doğuracak diye nasıl bir fikir verilebilir ki? umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Söylediklerinize aynen katılıyorum.

Pembesu arkadaşımızında farklı düşündüğünü zannetmiyorum.

Sorun eltisinin ondan önce ya da sonra doğum yapması değil,bu konuda eş ailesiyle nasıl başa çıkacagı,psikolojisini koruyacağı,üzmelerini engelleyeceği...(
onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum....eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum

Daha net ifade edilebilirdi belki daha anlaşılır olması için...

Allah tüm isteyenlere,en hayırlı zamanda,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:71:

Son düzenleme:
Söylediklerinize aynen katılıyorum.

Pembesu arkadaşımızında farklı düşündüğünü zannetmiyorum.

Sorun eltisinin ondan önce ya da sonra doğum yapması değil,bu konuda eş ailesiyle nasıl başa çıkacagı,psikolojisini koruyacağı,üzmelerini engellemeleri...( )

Daha net ifade edilebilirdi belki daha anlaşılır olması için...

Allah tüm isteyenlere,en hayırlı zamanda,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:71:

aslında benim bu konuda yarış haline girenlere tepkim.bir akrabam aynı zamanda benimle hamileydi.ben uzun boylu olduğum için karnım pek çıkmamıştı.heryerde plnin bebeği küçük herhalde benimki büyük olcak diye lafımı ediyormuş.bu kıyas niye?sonra gebelik zehirlenmesinden bebeği karnında öldü.ben çok üzüldüm tabi.bana sanki şöyle geliyor;hayatlarında fesatlanan hep bir yarış içinde olan insanların işleri ters gidiyor.ben kimseyi kıskanmadığım için iyi yönden de olsa böyle çekişmeler bana ters geliyor...kimin neyi olursa evi, çocuğu,parası üzülmem.beni aşağılara çekeceğini düşünmem.allah herkesin rızkını,hayatını,kaderini ayrı ayrı yazıyor sonuçta...

kimseyi üzmek gibi bir niyetim yok ama eltisi hamile kalırsa eltisine kızıcak gibi konuşuyor.Hassasiyetini anlayabilirim ama doğurmasın tarzında bi sözede gelemem her konu sahibini destekleyemeyiz herhalde bizler objektif bakalım diye var bu tarz siteler konular yorumlar

camenta arkadaşımın dediği doğru gerçekten fikir deinmek için açmıştım bu konuyu çünkü gerçekten çok yoruldum baskılardan aslında ben eltim hamile kalırsa kıskançlığımdan ne yaparım diye birşey yazmadım.yada onu belirmedim şuanda ikimizinde çoçuğu yok ha sevilmeye gelince inanın eltim benden çok dışlanıyor.sorun kimin önce doğuracğı değilki neden böyle anlaşılıyor inşşallah eltimin en kısa zamanda çoçuğu olur.ayrıca annemde kaynanamdan beter çoçuk konusunda ve kaynanamlarda tavır yapınca ben kendimi kötü hissetim.bildiğiniz gibi değil çoçuk konusu yüzünden annemle küsüm şuanda .annem böyle yapınca kaynana taraafıda yarışa sokunca ya kim olsa yorulur biter.

bu kadarda anlayışsız olunmaz ama canım ya kendi annen bile halinden anlamıyor kayınvalidenin gazabından korkuyorsun.dışlanmaktan eksikmişsin gibi davranılmasından korkuyorsun anladığım kadarıyla.eksik olan onlar seni böyle düşünmeye sevkedenler onların beyinleri.kusura bakma ama öyle.herşey Allahtan Allah ne zaman uygun görürse o zman olur.elinden geleni yapıyorsun tedavi doktor falan çabalıyorsun yan gelip yatmıyorsun ya bu kadarda anlayışsız olunmazki sanki senin elinde herşey.bu kadarda yapılmaz ama.bence hiç çekinme üstesinden gelemiyorsan bi yardıma başvur rahatlatır seni.takma kafana yaşamayan anlayamaz.kıskançlık değil yaptığın bazı arkadaşlar yanlış anlamış kısknçlık olarak algılamışlar.için rahat olsun kendi utançları olmalı sana bişey söylerlerse.hersey nasip kader kısmet de geç.takma uzak dur bu olaylardan

Back
X