Eltim hamile.....;-)

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
Selam kizlar.

Eltimin hamile oldugunu ogrendim. Benim hamileligim boyunca hicbir zaman destegini gormedim. En basiti kizartma yapar kokardi ama getirmezdi. Oglumu hala emziriyorum yine ayni sekilde. Ummasam bile sut umuyor ya goguslerim tas kesiliyor ya
da sitma tutuyor.
İlk hamileligimde tansiyon cikmasi nedeniyle karnimda bebegim olmustu.
İkinci bbegimde de ayni sorun vardi ve eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...

Sorum su ki eltim hamile hicbir zaman ne hastaliima inandi ne de bir yardimi dokundu. Onun hamileligi boyunca yaninda mi durayim yoksa bana yaptiklarinin aynisini mi yapayim?

Bence ne pişirirsen bir tabak götür.belki hatasını anlar. En önemlisi sen karlı çıkarsın, allah katında sevabı çok büyük. Hiç içşnden gelmşyorsa bike allah rızası için yap derim sen

İnsan herzaman kendine yakışanı yapmalı .
Onun size ne yaptığını boşverin , siz kendinize hangi davranışı yakıştırıyorsanız onu yapın

Son düzenleyen: Moderatör:

o sana yapmamış olabılır ama sende bu durumu sürdürme inatlaşmanın faydası olmaz bence,sende aynı dönemden gecmıssın bebeğinı kaybetmeşsin elınden geldıgınde yardımcı ol derım en azından onu utandırmak için

Bunu bizlere mi soruyorsun?

Yapma desek yapmayacak misin?
Hic sanmiyorum

Siz birbirinize misilleme yapmaya alismissiniz
bildigini okuyacaksin minikyaramaz ...

Konu basliginin sonuna koydugun goz kirpma isareti de eline koz gecirip kullanan insanlarin yapacagi sey...

Tam senlik

ben olsam bebeğin hatrına yapamazdım misilleme , tamam hiçbişi yokmuş gibi sürekli yanında olman gereksiz ama en azından kokacak yemeklerde bi tabak götür derim,utansın

Elinden gelen yardımı yap tabiiki, pişirdiğinden bir tabak götür yardım edilecek bişeyi varsa yap...
O utansın, boşver..

Kılını bıle kıpırdatma , herkes yasattıgını yasar...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yardımcı olman gerekir tabi olabildiğin kadar benimde eltim hamile öğleden sonra doğuma yatacak keşke onun için yapabileceğim bişey olsa

Aaa evet sen yazınca anımsadım.
Yorumuna katılmakla beraber son 2 kelimen tam 12 den olmuş

birinin yaptıklarını eleştıriyorsan kınıyorsan onun gıbı olmamalısın!..

yapılması gereken neyse yap ki o da öğrensın. belki de hamılelıği yasamamıs oldugu ıcın akıl edememıstır canının cekeceğini.. düşünememiştir...

Allah rızası ıcın yap. neyın eksılıcek arkadasım?

Herkes karakterinin gereğini yapar. Bebek gibi bir meselede mislleme yapılmaz bence. Ama çok samimi olmaya ve çok koşturmya gerek yok. Mesafeli ama yardımcı olmaya çalışın

Onun seviyesine inip onunla bir daha sazlı sözlü savaşır gibi aşık atmak anlamsız. Çünkü sonu yok bunun…acısını çıkarma ama uzak dur…

daha 7 ay ol madı evlenelı nişanlıyken eltim hep 2. cocuk ıstemem sız yapın sonra ben yaparım derdı :)))
daha kucuk kzı var bı tane cok seker o buyusun sonra derdı
nısan yaptık evlenmeme 4 ay kala hamıle oldugunu duyduk sırf benı kıskandıgından
hıc sevmıyorum ne yazıkkı eltıciğimi bence yanında ol ama görünüşte boşver ben pek samımı olmuyorum

neden hemen art niyetli düşündün ki neden senı kıskandırmak için hamile kalsın o zaman baska düşünmüştür şimdi baska düşünmüştür ya da evlilik bu belki istemeden hamile kalmıştır ne biliyim doldurusa getirme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…