- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Selam kizlar.
Eltimin hamile oldugunu ogrendim. Benim hamileligim boyunca hicbir zaman destegini gormedim. En basiti kizartma yapar kokardi ama getirmezdi. Oglumu hala emziriyorum yine ayni sekilde. Ummasam bile sut umuyor ya goguslerim tas kesiliyor ya
da sitma tutuyor.
İlk hamileligimde tansiyon cikmasi nedeniyle karnimda bebegim olmustu.
İkinci bbegimde de ayni sorun vardi ve eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...
Sorum su ki eltim hamile hicbir zaman ne hastaliima inandi ne de bir yardimi dokundu. Onun hamileligi boyunca yaninda mi durayim yoksa bana yaptiklarinin aynisini mi yapayim?
daha 7 ay ol madı evlenelı nişanlıyken eltim hep 2. cocuk ıstemem sız yapın sonra ben yaparım derdı :)))
daha kucuk kzı var bı tane cok seker o buyusun sonra derdı
nısan yaptık evlenmeme 4 ay kala hamıle oldugunu duyduksırf benı kıskandıgından
hıc sevmıyorum ne yazıkkı eltıciğimibence yanında ol ama görünüşte boşver ben pek samımı olmuyorum
ben olsam bebeğin hatrına misilleme yapmam..
Onu eleştirirken ondan farkım olsun değil mi
kader bazen senden korkuyorum anacım ben
sanki 25 değilde 55 yaşında hayat tecrübesi olan,görmüş geçirmişler gibi yazıyorsun
ve bu yorumunada imzamı atıyorum
Selam kizlar.
Eltimin hamile oldugunu ogrendim. Benim hamileligim boyunca hicbir zaman destegini gormedim. En basiti kizartma yapar kokardi ama getirmezdi. Oglumu hala emziriyorum yine ayni sekilde. Ummasam bile sut umuyor ya goguslerim tas kesiliyor ya
da sitma tutuyor.
İlk hamileligimde tansiyon cikmasi nedeniyle karnimda bebegim olmustu.
İkinci bbegimde de ayni sorun vardi ve eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...
Sorum su ki eltim hamile hicbir zaman ne hastaliima inandi ne de bir yardimi dokundu. Onun hamileligi boyunca yaninda mi durayim yoksa bana yaptiklarinin aynisini mi yapayim?
Eee sonuç ?
Ben eski konunuzu bilmem, değinmedim dolayısıyla
Yuvarlak bi yorum yapmışsınız bu konu ile ilgili alacağım cevabı aldım teşekkürler derken
Kararınız nedir
O tabak eltiye gidecek mi, aman o bana vermiyordu bende vermem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?